παπι Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μόδα είναι, θα περάσει. Όπως και με τους αμερικανς με το πόλεμο.
Miracle Worker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτό που λέει ο Dannie το έχω πετύχει και εγώ σε κάτι ξένα πολιτικά φόρα που σύχναζα. Πολλοί Ευρωπαίοι που έβγαζαν μένος για την Ελλάδα αποδεικνύονταν ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες. 1
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγω παιζω counter strike...και σημερα ειπα να παιξω ενα game...τεςπα σε καποια φαση καποιος απο τους αντιπαλους μπηκε στο profile μου και ειδε οτι ειμαι Ελληνας...Αυτος ηταν Γερμανος οπως και οι αλλοι 3, συνολο 4/5 ηταν Γερμανοι... Μολις το ειδε εγραψε στο chat οτι ειμαι Ελληνας και ολοι αρχισαν και λεγαν μλκιες, βγειτε απο την Ευρωπη, πληρωστε το χρεος σας σκουπιδια κτλ Απαντησα οτι αν δεν υπηρχε η Ελλαδα ακομα θα ταν στα κλοναρια σαν πηθικια και οτι καλυτερα να διαβασουν λιγη ιστορια...Δεν εκατσα να επεκταθω παραπανω... Αυτο εχει ξαναγινει πολλες φορες, και αυτοι που τα λενε αυτα ειναι παντα Γερμανοι,Tουρκοι και Αγγλοι (great Britain). Πως γινεται οι Γερμανοι, τα ατομα που στην ανθρωποτητα δεν εχουν προσφερει τιποτα και μονο την καταστροφη να μιλανε ετσι για εμας? Γιατι ολοι μας μισουνε τοσο πολυ?? Μην μου πειτε οτι ετυχε κτλ εχω παιξει 1300 ωρες counter strike και οποτε βλεπουν οτι ειμαι Ελληνες παντα μου λενε μλκιες... Μονο 1 φορα ειχα τυχει εναν Ρωσο και μας υποστηριζε... Επισης απο κολλητο μου που εχει σπουδασει στην Αγγλια μου ειπε οτι ηταν μερικοι καθηγητες που δεν σημπαθουσαν τους Ελληνες.. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο? Δοκίμασα να trollάρω σε ενα παιχνίδι του android με 8500-10.000 άτομα online και τους προκάλεσα απο global chat με τον τρόπο μου να δω τι θα πουν κ όλοι ηταν σε φάση οτι η Ελλάδα βάλετε απο τους Γερμανούς κ οτι οι πολιτικοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, ότι ξεγελαστήκαμε , οτι ειναι άδικο σαν λαός να ζούμε ότι ζούμε κλπ. Παπαρίτσες τύπου Έλληνες τεμπέληδες κλπ δεν είπε κανείς κ το δοκίμασα ξανά μετά απο μέρες και είχαν τις ίδιες αντιδράσεις. Για να είμαι ειλικρινής ποιο διαβασμένοι είναι οι ξένοι απο τους Έλληνες , ήξεραν τι σημαίνει αν ψηφιζόταν όχι και τι ναι όταν εδώ στη χώρα μας αμέσως μετά το δημοψήφισμα ρώταγες κόσμο και δεν ήξερε τι σήμαινε αυτό που μόλις είχε ψηφίσει!! νομίζω πως έχει σχέση το παιχνίδι που παίζεις , δηλαδή αν κρίνω απο Ελλάδα τα cs και lineage(<3 l2) ανέκαθεν ηταν τα παιχνίδια που μάζευαν και αρκετή πλέμπα-κάγκουρες-πιτσιρίκια εκτός των άλλων που μόνο σοβαρά δεν ήταν να τα πάρεις, οπότε γιατί να το κάνεις τώρα? 1
LongTom Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Κάθεσαι και ασχολείσαι με το CS και τι λένε οι μαλάκες/τρολ εκεί; Γιατί; 2
michael92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πως γινεται οι Γερμανοι, τα ατομα που στην ανθρωποτητα δεν εχουν προσφερει τιποτα και μονο την καταστροφη να μιλανε ετσι για εμας? Γιατι ολοι μας μισουνε τοσο πολυ?? Albert Einstein (θεωρία σχετικότητας, πυρηνική φυσική) Wernher Von Braun (βαλλιστικοί πύραυλοι, ταξίδι στο φεγγάρι) Max Planck (κβαντική θεωρία) Willhelm Röntgen (x-rays) Johannes Kepler (ηλιακό σύστημα) Georg Ohm (αντίσταση ηλεκτρικού ρεύματος) Heinrich Hertz (ηλεκτρομαγνητικά κύματα) Θες κι άλλους; Η μισή σύγχρονη φυσική και τεχνολογία έχει γερμανική προέλευση.
Narayan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Εγω παιζω counter strike...και σημερα ειπα να παιξω ενα game...τεςπα σε καποια φαση καποιος απο τους αντιπαλους μπηκε στο profile μου και ειδε οτι ειμαι Ελληνας...Αυτος ηταν Γερμανος οπως και οι αλλοι 3, συνολο 4/5 ηταν Γερμανοι... Μολις το ειδε εγραψε στο chat οτι ειμαι Ελληνας και ολοι αρχισαν και λεγαν μλκιες, βγειτε απο την Ευρωπη, πληρωστε το χρεος σας σκουπιδια κτλ Αν σε ενόχλησε αυτό, απέφυγε το 9gag για το επόμενο εξάμηνο τουλάχιστον.
Apoll Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Αυτη η μαλακια παντως με το παρελθον πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.Ενταξει, ημασταν καποτε πρωτοι σε κατι, αλλα αυτο το καποτε ειναι κατι χιλιαδες χρονια πισω και δε μπορουμε να ζουμε στο παρελθον ουτε και να το εχουμε ψωμοτυρι σε καθε συζητηση..κατανταει γελοιο και δεν ειναι καν επιχειρημα. Σημασια εχει το παρον, και η τωρινη "μοδα" ειναι hate προς την Ελλαδα και τους "τεμπεληδες" ελληνες που πινουν καθε μερα καφε και τρωνε απο τα δανεικα χωρις να τα επιστρεφουν απο τα ΜΜΕ στις αλλες χωρες.Δεν τους κατηγορω κιολας με τοση παραπληροφορηση που δεχονται απο τα ΜΜΕ. Εχμ, για την ακρίβεια είναι 1400 χρόνια περίπου. Βέβαια όταν αυτοί έβγαιναν από το σκοτάδι εμείς μπαίναμε και δεν έχουν βγει οι ακόμα περισσότεροι Έλληνες..... Μια ματιά στις Εκκλησίες και "θαυματουργές εικόνες", χέρια πόδια, πτώματα, που προσκυνάνε, και το ότι Έλληνες ζουν ακόμα στο σκοτάδι είναι εκεί. Και δεν αναφέρομαι καν στην πολιτική που ο Έλληνας έχει την μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνά τί έκανε (ψήφισε) την προηγούμενη μέρα, εβδομάδα, μήνες, χρόνια, δεκαετίες. 1
Big Boss Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 η μοντέρνοι έλληνες/ελλάδα δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τους αρχαιούς,δεν είμαστε ούτε το 0.000001% από οτι ήταν οι αυτοί Η μοντέρνα ελλάδα δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα στο κόσμο,μόνο πήρε.Λόγικο λοιπόν είναι να μας λένε χαραμοφάιδες και τέτοια. Αυτή η αντίληψη δεν πρόκεται να αλλάξει εκτός και αν τους αποδείξουμε το αντίθετο. 1
f1vettel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Για αυτο στο cs εβαλα το ονομα μου στα ρωσικα και ησυχασα
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 σε τι διαφερουν αυτοι με τους ελληνες που μισουν ολους τους αλλους? Πχ τι σου φταιει ο γερμανος πολιτης για αυτα που κανει η μερκελ και ο σοιμπλε?
andreapaog328 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ανοιχτε ενα thread για τους λογους που βριζετε τους αλβανους απ το πρωι μεχρι το βραδυ. ετσι να γελασουμε λιγο... επίσης οι έλληνες gamers πιστευω είναι οι πιο γτπ φαρα που υπάρχει... 2
manzah80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Η μερκελ και ο σοιμπλε μικροκοματικα παιχνιδια παιζουν στο πισω μερος του μυαλου τους ειναι να κανουν την δουλεια για τις τραπεζες τους και να εκλεγουν ξανα.Οτι γινετε παντου πλεον δηλαδη.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οι λαοι της ευρωπης την εχουν γαμησει απλα το πολιτικο συστημα εχει τελειωσει οι τραπεζες ξεδιαντροπα πλεον δειχνουν την ισχυ τους.Με το δηλητηριο που τους ποτιζουν τα μυαλα τα εκει μμε ειναι λογικα ολα αυτα+οτι την αποψη μου για τους γερμανους οτι ειναι επικινδυνη φαρα γενικα δεν μου την αλλαζεις με τιποτα το παρελθον δεν ξεχνιετε.
NT1G Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Καλα κοιτα οι ξενοι γενικα μαζευαν χολη τοσα χρονια που ερχονταν εδω και εσυ ειχες 30 πιατα στο τραπεζι και αυτος την εβγαζε με την σαλατουλα ο γερμαναρας ο τσιπης βλεπανε τα νησια την θαλασα τα ξενυχτια τα γλεντια μας και μαζευε μαζευε ε τωρα που βρηκαν ευκαιρια θα βγαλουν χολη λογικο ειναι τους αλλους τους ειχε φερει η ξαδερφη μου απο το βελγιο στην μυκονο και κοιταγανε σαν εξωγηινοι χοροπηδαγανε σαν βλαμενα και φωναζανε εδω ειναι ο παραδεισος.Ενα καλοκαιρι στην ελλαδα ολη τους η ζωη Οσον αφορα τους φιλτατους γερμανους παντως η φραση η γερμανια πρεπει να βομβαρδιζετε καθε 50 χρονια τον λογο τον ξερουν εκεινοι με βρισκει απολυτα συμφωνο δυστυχως η ευρωπη τους χαριστηκε και τωρα θα το πληρωσει Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από την πλευρά του έλληνα για τους ξένους σε αυτό το κείμενο...
manzah80 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Γραφω κατι που δεν ισχυει?Εγω δεν εχω προβλημα με καποιον να μου ακυρωσει τα λεγομενα μου αρκει να με πεισει και να μην μου γραφει κοσμητικα επιθετα που δεν θα ελεγε μπροστα μου απλα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Albert Einstein (θεωρία σχετικότητας, πυρηνική φυσική) Wernher Von Braun (βαλλιστικοί πύραυλοι, ταξίδι στο φεγγάρι) Max Planck (κβαντική θεωρία) Willhelm Röntgen (x-rays) Johannes Kepler (ηλιακό σύστημα) Georg Ohm (αντίσταση ηλεκτρικού ρεύματος) Heinrich Hertz (ηλεκτρομαγνητικά κύματα) Θες κι άλλους; Η μισή σύγχρονη φυσική και τεχνολογία έχει γερμανική προέλευση. Ισραηλινός ήταν ο einstein 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις