gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 μικρή ετρωγα μ μανία το ξυλάκι το boss m σοκολάτα μέσα έξω κ φουντούκια. όντως το παρφε το εκτίμησα τα τελευταία χρόνια. 1
PETROS13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 με τις τιμες που εχουν τα βλεπω μονο χαχαχα Τωρα τρωω καρτ ντορ σοκολατα-φυστικι-κρεμα-φραουλα που τα βρισκω την μεγαλη συσκευασια 4.7 όντως ωραία τα haagen αλλά πολύ πιασοκωλε. Καλά δεν είπαμε κάθε μέρα αλλά όταν τα βρίσκεις σε προσφορά είναι ότι πρέπει!! Από χύμα πολύ Καλό στο wafflehouse. Οκ και κει λίγο ακριβό. Αλλιώς άλλο χύμα σε οποίον περνάει είναι στη Μαραθώνος τα Alma !
costacurta Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Σαν το Ultimate all time classic κασσατο της κρικρι δεν έχει?! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Απο συσκευασμένα τρελαινομουν μια περιοδο για το Unfaithful chocolate, nirvana νομιζω ήταν? Μετα το κατηργησαν
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 μιας και λετε για παγωτα θελω να ρωτησω. Μ'αρεσε ενα παγωτο μικρος, ηταν χωνι και θυμαμαι απο πανω ειχε ενα πλαστικο καπακι dome σχημα. Εκανε γυρο στις 400 δραχμες. Ξερει κανεις πως λεγοταν; Λογικά λες το Over (πριν γίνει Magnum-Over όπως φαίνεται στη φωτό): Αυτή η καταραμένη η Nestle κατήργησε το Black Forest και το αντικατέστησε με κάτι βατόμουρα, χωρίς κομματάκια σοκολάτας. Που να μην πουλήσει ούτε ένα. Η ΕΒΓΑ κατήργησε το Marengata, που μια εποχή τα έτρωγα ανά δεκάδες. Επίσης η Δωδώνη είχε βγάλει ένα φεγγάρι, γεύση σοκολάτα/βύσσινο, δε θυμάμαι πώς την αποκαλούσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προχώρησε το πράγμα. Για μένα ο συνδυασμός σοκολάτα με βύσσινο, είναι απ' τους πλέον κλασσικούς, μακράν ανώτερος από σοκολάτα/φράουλα κ.λπ.. 1
telis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δοκιμάστε τα παγωτά του Σκλαβενίτη. Πήρα προχθες με επιφύλαξη και έχω πάθει την πλάκα μου! 2
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Τα πυραυλακια μερεντακια υπαρχουν ακομα; Σε τι ψυγειο πρεπει να κανω επιδρομη; 1
kathytherion Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Η ΕΒΓΑ κατήργησε το Marengata, που μια εποχή τα έτρωγα ανά δεκάδες. Το ετρωγα κ εγω αυτο πολυ.Επισης μικρη θυμαμαι υπηρχε ενα ξυλακι που ηταν παγωτο σοκολατα με επικαλυψη λευκης σοκολατας ( το αντιθετο δηλαδη απο το κλασσικο ξυλακι). Το εψαχνα χρονια και φετος το ξανακυκλοφορησε σαν white cocoa!
φραμπάλα Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δες τι έχουν μέσα τα "παγωτά" απο όλε τις εταιρίες ΕΚΤΟς ben and jerry's και θα καταλαβεις για την τιμή. Το είχα πει ήδη πριν 2-3 χρόνια πως στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει πλέον παγωτό. ΟΛΑ (νιρβανα, haagen daszzzs, και καλα premium μαρκες) είναι "παγωμένο γλύκισμα" ή "παγωμένο επιδόρπιο". Τουτ'έστιν, ανασυσταμένο γάλα, ΠΟΛΛΑ φυτικά λιπαρά, και ζάχαρη. Περισσότερο λάδι με ζάχαρη τρως, παρά παγωτό. Σαν το φτηνιάρικο παγωτό κρέμα στα Ικέα που είναι στην ουσία φυτική κρέμα γάλακτος 38% λιπαρά. Τα ben and jerry's ΑΝ θυμαμαι καλα, έχουν 23% κρέμα γάλακτος και γάλα. ΠΑΓΩΤΟ παγωτό. Και ύστερα κράζουμε τα αμερικανάκια. (Πάνε αγόρασε την πατούσα, δες συστατικά και περιγραφή και περιμένω απάντηση και ειναι ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΦΑΚΙΝ ΓΛΥΚΙΣΜΑ. Ψοφος, κακός, τωρα. (καπου αν θυμαμαι, βγηκε νομος οπου τους αφηνει να λενε παγωτά, έστω και αν δεν είναι τεχνικά παγωτά... ) Θες να πεις ότι αγνά και ποιοτικά είναι μόνο τα ben and jerry's; αυτά έχει η μπανάνα της ΕΒΓΑ
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ben & Jerry's με cookie dough και brownies τα πιο γαμάτα αλλά και ακριβά. Τώρα ζαχαρώνω ένα mars.Έχει πάρει κάνεις, λέει τίποτα; 1
Silverage Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Το άλλο ben&jerry's με cinamon rolls έχει μεσα ολόκληρα ή τίποτα κομματάκια.
Anorymous Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Λογικά λες το Over (πριν γίνει Magnum-Over όπως φαίνεται στη φωτό): Το αγαπημενο μου μικρος σοκολατα με σιροπι σοκολατας και μπισκοτο με επικαλυψη σοκολατας , το πλαστικο καλυμμα που ειχε ηταν τεραστιο. Στην μανα μου αρεσε το colosseum Ben & Jerry's με cookie dough και brownies τα πιο γαμάτα αλλά και ακριβά. Τώρα ζαχαρώνω ένα mars.Έχει πάρει κάνεις, λέει τίποτα; τα σπαει, εγω πηρα πριν λιγο τουιξ και σνικερς τα ειχε προσφορα ο μαρινοπουλος (35% εκπτωση σε ολα τα παγωτα)
BlackDarkFlag Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως παιδιά αποφεύγω πια να τρώω παγωτό από περίπτερα.. τα θεωρώ λίγο άγευστα πολλά από αυτά.. ειδικά κάτι οικογενειακά, τα γνωστά με τις 3 γευσεις, φράουλα, σοκολάτα, κρέμα τα θεωρώ αίσχος. Τα Goodys έχουν πολύ ωραία γεύση στα παγωτά τους (είναι μηχανής από ότι έχω καταλάβει) και είναι πολύ οικονομικά. Γενικότερα όμως προτιμώ όταν τρώω να είναι από ζαχαροπλαστείο. Προτιμώ να τρώω λιγότερα και καλά παρά ποσότητα και να ναι ζάχαρη με πάγο. 2
idomeneas7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως παιδιά αποφεύγω πια να τρώω παγωτό από περίπτερα.. τα θεωρώ λίγο άγευστα πολλά από αυτά.. ειδικά κάτι οικογενειακά, τα γνωστά με τις 3 γευσεις, φράουλα, σοκολάτα, κρέμα τα θεωρώ αίσχος. Τα Goodys έχουν πολύ ωραία γεύση στα παγωτά τους (είναι μηχανής από ότι έχω καταλάβει) και είναι πολύ οικονομικά. Γενικότερα όμως προτιμώ όταν τρώω να είναι από ζαχαροπλαστείο. Προτιμώ να τρώω λιγότερα και καλά παρά ποσότητα και να ναι ζάχαρη με πάγο. fixed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα