Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά.

Ό,τι και αν έχει κάνει.

Είμαι κατά σε όποια μορφή εκδίκησης -και ταλιμπανισμών- αναφέρθηκαν.

Δημοσ.

Υπέρ τής εκδίκησης, την οποία θα έπαιρναν τα ίδια τα θύματα ορισμένων «ανθρώπων», αν ήταν δυνατόν να επιστρέψουν από τον ...αγύριστο όπου τα έστειλαν.

• Like 4
Δημοσ.

εγω προτεινω οι βαρυποινιτες να ναι φυλακη μεχρι τα 67, και μετα να ρχονται ελλαδα να ζουνε με συνταξη.  ΚΑΙ αργος θανατος ΚΑΙ ηθικος. Merkel approved.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είμαι υπέρ, αλλά όχι όπως εφαρμόζεται στις ΗΠΑ σήμερα. Γενικά με τα σημερινά δεδομένα η σωστή εφαρμογή της θανατικής ποινής είναι out of the picture.

Δημοσ.

Κι εγω για θρησκευτικους λογους ειμαι κατα της θανατικης ποινης. Μπορει ο κακουργος να μετανοησει

Δημοσ.

Κι εγω για θρησκευτικους λογους ειμαι κατα της θανατικης ποινης. Μπορει ο κακουργος να μετανοησει

Δεν το πιστεύω αυτό.... Μπορεί να επικαλεστεί διάφορα ότι ήρθε ποιο κοντά στον Θεό στην φυλακή και άλλα τέτοια άλλα δεν πιστεύω πότε ότι θα αλλάξει... Όντως μπορεί να μετανιώσει για την πράξη του άλλα αν βγει έξω και του δοθεί πάλι η ευκαιρία δεν είμαι σίγουρος ότι θα κρατηθεί.

Δημοσ.

Α δηλαδη αν ο θεος σου τον συνχωρεσει κατα την θρησκεια σου ολα οκ ε?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι, τι σε πειραζουν οι αδειες?

Αναστολη στα ισοβια δεν υπαρχει.

Πως το ειπες αυτο για τα ισοβια;

Θα εννοεις καποια σοβαρη χωρα και οχι τον οικο ενοχης Ελλας.

Στην Ελλαδα τα ισοβια ισουνται με 16 χρονια και σε μερικες περιπτωσεις με 12 εδω και καμμια εικοσαετια αν δεν το ξερεις.

Υπερ μερικα πλασματα δεν δεχονται correction.Το μονο που με ανησυχει ειναι η πιθανοτητα να εκτελεστει καποιος αθωος

Υπερ για προληπτικους λογους

Συμφωνω. Ας πουμε τα ορθια ζωα του ισις εγω θα τα μαζευα σε ενα γηπεδο και θα εριχνα τονους βομβες μεσα.

Και προσοχη ,δεν θα εξαιρουσα τα δεκαχρονα που εμφανιζονται στα βιντεο, θα αρχιζα απο αυτα.

• Moderators
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι αυτες ο πολιτισμενες αποψεις ειναι πολυ ελκυστικες εκ του ασφαλους οταν ομως γινει το κακο σε εμας το μονο που υπαρχει ειναι το μισος.Το παραδειγμα που αναφερεις δεν εχει καμια δουλεια με αυτο που σου λεω δεν παει ετσι στο ειπα και πριν δεν ειναι εξισωση

ατομο που τον ξερω 15+ χρονια που μου εχει κλεψει φωτογαφικη 1100€ (το ξερω με σιγουρια αλλα δεν μπορω να το αποδειξω)

του μιλαω ακομη κανονικα. Ουτε τον εκλεψα ουτε τον σαπισα στο ξυλο! 

Δημοσ.

δεν θέλω τσιγκουνιές, οι Ρωμαιοι που ειχαν λιοντάρια, αρένες, κτλ. κοροιδα ήταν;

Και οι Βυζαντινοί. Η πρακτική του τρόπου εκτέλεσης αυτή, δεν σταμάτησε παρά στα μέσα του 8ου αιώνα. Όταν ξεκίνησαν οι τυφλώσεις, κοψίματα χεριών, ποδιών, γεννητικών οργάνων. Αν και πάλι είχες το θάνατο στον Ιππόδρομο, σε σοβαρούς εγκλήματίες.

(Κωνσταντίνος ο Μέγας μάλιστα είχε χτυπήσει το jackpot, στέλνωντας δύο Γερμανούς βασιλιάδες μαζί στην αρένα τις Τριέστης)

Και το θεωρώ ως την λιγότερο βάρβαση εκτέλεση της θανατικής ποινής μαζί με τον αποκεφαλισμό. 

Γιατί υπήρξαν μέχρι πρόσφατα πολύ χειρότεροι τρόποι, από τους πολιτισμένους Δυτικούς, ή τους Οθωμανούς.

π.χ Quarterning, βράσιμο (για τους πρώτους) και παλούκωμα αντίστοιχα.

Δημοσ.

ατομο που τον ξερω 15+ χρονια που μου εχει κλεψει φωτογαφικη 1100€ (το ξερω με σιγουρια αλλα δεν μπορω να το αποδειξω)

του μιλαω ακομη κανονικα. Ουτε τον εκλεψα ουτε τον σαπισα στο ξυλο! 

Τι το θετικο δηλαδη πρεπει να βρω σε αυτο ρε σπεκτ στο οτι του μιλας ακομα κανονικα ενοω για ποιο λογο να το κανεις αυτο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στο έφερα σαν παράδειγμα για να σου δείξω ότι δεν μιλάω εκ του ασφαλούς και έχω βρέχωεθεί σε τέτοια θέση και ναι αυτό έδειξε ότι είμαι καλύτερος από αυτόν σαν άνθρωπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...