Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να με απειλεί ο εργοδότης με μείωση ωραρίου σε τετράωρο ενώ έχω υπογράψει για 40 ώρες την εβδομάδα?(Δλδ 5 οχτάωρα?)

Και άμεσα υλοποιήσιμο από αύριο λέει.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

να παρεις και να τον γαμησεις κιολας γιατι οτι θελουν λενε και κανουν τωρα ολοι.νταβατζιλικη και επειδη δεν μιλαμε εχουμε φτασει να δουλευουμε για 200 ευρω το μηνα.

• Like 7
Δημοσ.

Εισαι ασφαλισμένος?

Μείωση ωραρίου+ μισθου φαντάζομαι

Τωρα που το ξαναδιάβασα καταλαβα οτι έχεις ασφάλεια αφού λές  υπέγραψες κάτι.

Δουλειά έχει εκει που εργάζεσαι?γενικα πός πάει?Δεν εχει δουλεια και σου κόβει απο εσένα η εχει δουλεια και απλά για δικούς του λόγους θέλει να μειώσει της αποδοχές σου?

Αν δέν πατάει και άνθρωπος στην επηχείρηση πώς να τον ληρώσει ρε παιδιά?να τα λέμε και αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο δεν υπογράφεις τίποτα καινούργιο δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Θεωρητικά ούτε να σε απολύσει μπορεί αν δεν υπογράψεις την απόλυση!!!!

Δημοσ.

τι επιχειρηση ειναι και ποσο δουλευεις εκει?καντον να σε απολυσει αν δεν θες και εχεις ενσημα και μπες ταμειο ουτως η αλλως τα ιδια θα παιρνεις

Δημοσ.

αν δεν εχει δουλεια η επιχειρηση τοτε διωχνει δεν σου λεει οτι με το ζορι θα σου κοψει και το 4ωρο.Δηλαδη ποσο ποιο κατω να παει η εργασια απο 4 ωρες?Ξερει οτι αν βαλει αγγελια και πει 3 ωρες την μερα  για 150 ευρω το μηνα δεν θα πατησει κανεις,καλυτερα να μοιραζει καποιος φυλλαδια πιο πολλα θα παιρνει.Απλα παταει πανω στον ιδιο υπαλληλο που ξερει και την δουλεια πλεον,με τον φοβο του οτι υπαρχουν πολλοι ανεργοι εξω.Εγω ειμαι σε δουλεια κανονικη με 575 καθαρα το μηνα και οι περισσοτεροι που ηρθαν φυγανε την αλλη μερα γιατι εχει πολυ ζορι και τρεξιμο σιγα μην παει καποιος να δουλεψει για 150 ευρω το μηνα.

Φιλε μου πολύ φοβάβαι οτι αργά η γρήγορα σίγουρα κάποιος θα βρεθεί,

Και το κακό της υπόθεσης (για μένα πάντα) είναι οτι αυτός ο κάποιος δέν θα είναι Ελληνας αλλά κάποιας άλης εθνηκότητας και αυτα τα 150 θα γίνουν 100 και θα λεεί και ευχαριστω..

Στο θέμα μας όμος επιδί και εγώ μαγαζί έχω θα προτημούσες να σε διώξει απο το να σου μειώσει της ώρες+ μισθό?εγω ακούω πολές περιπτώσεις οπου τους μειώνουν μόνο το μισθό όχι τις ώρες...

Αν δέν βγαίνει τι να κάνει?το να σε διώξει δέν το θέλει γιατί προφανός κάνεις καλή δουλεια ή σε συμπαθεί και θέλει να σε κρατήσει.

Μίλα του πρίν πας σε επιθεώρηση εργασίας άν δέν έχει δουλεια τώρα μπορεί απο σεπτέμβριο να έχει και να σε ξανα ανεβάσει ώρες+μισθό.

Υπάρχουν πολλές-άπειρες μικρές επηχειρήσεις που δέν έχουν κάν υπάληλο γιατί δέν μπορούν να τον πληρώσουν οχι γιατί δέν θέλουν να πάρουν.

Πληροφοριακά θα σου πώ οτι υπήρχε διάστημα 2-3 μηνών που ο υπάληλος μου έπερνε περισότερα απο εμένα και η δουλεια είναι καθηστική,ιντερνετ καφεδακι κτλ έκανα υπομονή και δέν του έκοψα ουτε λευτα ουτε τίποτα μετά εστρωσε και τωρα μπορώ να τον πληρώνω αλλα άν ακόμα δέν μπορούσα και του έριχνα της ώρες+μισθό εγώ θα έφταιγα?Εγω φταίω που το 1/4 των εσόδων μπου πρέπει να το δίνω στο φπα?Μήν τα βάζεις με τον εργοδώτη σου αλλα με την όλη κατάσταση που επικρατεί.

τωρα άν είναι καμιά μαγαζάρα απο όλους αυτούς που βλέπεις μέσα στην κρίση και τα μαγαζιά τους είναι πίτα και δέν ξέρουν τι βγάζουν τοτε οκ μαζί σου επιθεώρηση εργασίας και να τον σκίσεις.

• Like 2
Δημοσ.

να σχολειάσω το ''κοπανε'' η την κοτσανα που πέταξες?

Το κόπανε να το σχολιάσεις αλλά το φπα έχει δίκιο, δεν είναι δικό σου να το υπολογίζεις στα έσοδα σου.
  • Like 4
Δημοσ.

Εγω φταίω που το 1/4 των εσόδων μπου πρέπει να το δίνω στο φπα?

Ο φπα είναι πληρωμένος από τον πελάτη και ΔΕΝ σου ανήκει ούτε είναι δικά σου χρήματα.

Μήν τα βάζεις με τον εργοδώτη σου αλλα με την όλη κατάσταση που επικρατεί.

Ναι μας έπεισες.

(δες παραπάνω)

• Like 1
Δημοσ.

Δέν θα το σχολειάσο οπότε γιατί ανοίγουμε μια άλη μεγάαλη συζήτηση την οποία δέν μπορώ να την κάνω με κάποιους που δέν ξέρουν τι παίζει γύρο στο θέμα.Αν κάποιος απο εσάς έχει μαγαζί και πληρώνει φπα 3μήνου τοτε να τα πούμε.

Τωρα θα μου πείς προς τί αυτό το ''κοπανε''?Τι σε τάραξε τόσο πολύ?

Δημοσ.

Δέν θα το σχολειάσο οπότε γιατί ανοίγουμε μια άλη μεγάαλη συζήτηση την οποία δέν μπορώ να την κάνω με κάποιους που δέν ξέρουν τι παίζει γύρο στο θέμα.Αν κάποιος απο εσάς έχει μαγαζί και πληρώνει φπα 3μήνου τοτε να τα πούμε.

Τωρα θα μου πείς προς τί αυτό το ''κοπανε''?Τι σε τάραξε τόσο πολύ?

Δεν πληρώνεις απο την τσέπη σου, δίνεις αυτά που οφείλεις στο δημόσιο. Αν πλήρωναν όλοι με κάρτα δεν θα έδινες τίποτα, θα πήγαιναν αυτόματα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...