l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μια πλακα εκανα αμεσως να θυμωσεις,ο κυκλος σου ειναι; Ο κύκλος μου είναι όσοι γνωρίζω. Όπως και ο δικός σου ο κύκλος είναι όσοι γνωρίζεις. Στον δικό μου τον κύκλο τους θεωρούμε γελοίους. Εσύ πάλι (ή και ο κύκλος σου) μπορεί όχι και είναι σεβαστό. Το ίδιο ισχύει και με όλους τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζω και προφανώς δεν μπορώ να ξέρω. Εσύ όμως ανέφερες Σε καποιους;Nομιζεις οτι η πλειοψηφiα τους αντιπαθει; υπονοώντας πως η πλειοψηφία δεν τους αντιπαθεί. Και σε ρώτησα πριν.. Μπορείς να το τεκμηριώσεις με στοιχεία αυτό (για την πλειοψηφία) ή είναι εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα και λέμε το μακρύ και το κοντό μας; 1
ADHD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Καλα η πλειοψηφία δεν λεει κατι για την ποιότητα το αντιθετο μαλιστα..
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 μου άρεσε/αρέσει(??) σαν εκπομπή για να τη δω το βράδυ στο web-tv και να κοιμηθώ αλλά μερικά επεισόδια ηταν για το μπεο , πχ εκει που ο τατουαζάς έπαθε τη νόσο τον ορειβατών (?) κλπ , δεν ξέρω κατα πόσο ηταν πραγματική κατάσταση η fake πάντως έχω την αίσθηση πως όσο πάει και χαλάει Σε καποιους;Nομιζεις οτι η πλειοψηφiα τους αντιπαθει; η πλειοψηφία συγκεκριμένης μερίδας μελών του insomnia + κύκλου τους ναι , το γιατί δεν θα το γράψω γιατι θα γίνω αντιπαθητικός και δεν το θέλω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν την έχω δει ποτε και ο Γιώργος είναι πολλά χρονια φίλος και παραμένει πολύ καλο παιδί άσχετος της φήμη του, το άλλο παλικάρι δεν το ξέρω αλλα γνωρίζω ότι έχει άπειρα φράγκα η οικογένεια του και για αυτό και η εκπομπή, την πλακα τους κάνουν και καλά κάνουν, από εκεί και πέρα TV έχω να δω από το 1999.
mylo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Και το κακό είναι οτι αυτοι οι τύποι αντιπροσωπευουν το μεσο ελληνα άντρα μήπως η μέση ελληνίδα θέλει έτσι τον μέσο άντρα? (άλλη συζήτηση αυτή βέβαια αλλά μουχαμπέτη να γίνεται)
michael92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν την έχω δει ποτε και ο Γιώργος είναι πολλά χρονια φίλος και παραμένει πολύ καλο παιδί άσχετος της φήμη του, το άλλο παλικάρι δεν το ξέρω αλλα γνωρίζω ότι έχει άπειρα φράγκα η οικογένεια του και για αυτό και η εκπομπή, την πλακα τους κάνουν και καλά κάνουν, από εκεί και πέρα TV έχω να δω από το 1999. Είναι χρόνια φίλος σου και δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή, I smell BS 2
chrisxkar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 οπως ειπαν και αλλοι ειναι καποιοι τυποι που βρηκαν ευκαιρια να γυρισουν ολον το κοσμο με τα περισσοτερα εσοδα καλυμενα και κυριοτερο ειναι οτι το κανουν με την παρεα τους οποτε ζμπουτσατς αν αρεσουν σε ολους η οχι ο μαυριδης εγινε ακομα ποιο famous σε οτι αφορα το τατουατζιδικο,οι καμερα μανς κτλ ετσι και αλλιως δουλεια δεν ειχαν τωρα τουλαχιστον δεν το ξινουν και το ντουκι της παρεας δεν φενεται να ειναι καποιος που πειναει. Φετος δεν ειδα καθολου τις εκπομπες γιατι μου φανηκαν βαρετες περσι που ειδα ,το χιουμορ που λες ειναι το κλασικο χιουμορ αντροπαρεας
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Είναι χρόνια φίλος σου και δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή, I smell BS Και ο ξάδελφος μου έπαιξε με Χαρούλη και Burdon αλλα δεν πήγα να τον δω
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ακουω γνώμες Μόλις τους ανακάλυψα (χάρη σε εσένα) και ναι I approve this TV Show Πρώτες εντυπώσεις θετικές Θα δω πιο βράδυ όσα επεισόδια μπορώ στο YT πολλοί haters μαζεύτηκαν εδώ. Το κακό είναι ότι έχουν την απαίτηση οι άλλοι να τους πουν τι τους αρέσει σε μια τέτοια εκπομπή, ώστε να το κριτικάρουν και να το βγάλουν λάθος.
blazexX23Xx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 η πλειοψηφία συγκεκριμένης μερίδας μελών του insomnia + κύκλου τους ναι , το γιατί δεν θα το γράψω γιατι θα γίνω αντιπαθητικός και δεν το θέλω Αυτο η ηθελα να πω και εγω.Βλεπω 3 χρονια την εκπομπη και πρωτη φορα βλεπω να τους αντιπαθουν και τοσο πολυ μαλιστα . οπως ειπαν και αλλοι ειναι καποιοι τυποι που βρηκαν ευκαιρια να γυρισουν ολον το κοσμο με τα περισσοτερα εσοδα καλυμενα και κυριοτερο ειναι οτι το κανουν με την παρεα τους οποτε ζμπουτσατς αν αρεσουν σε ολους η οχι ο μαυριδης εγινε ακομα ποιο famous σε οτι αφορα το τατουατζιδικο,οι καμερα μανς κτλ ετσι και αλλιως δουλεια δεν ειχαν τωρα τουλαχιστον δεν το ξινουν και το ντουκι της παρεας δεν φενεται να ειναι καποιος που πειναει. Φετος δεν ειδα καθολου τις εκπομπες γιατι μου φανηκαν βαρετες περσι που ειδα ,το χιουμορ που λες ειναι το κλασικο χιουμορ αντροπαρεας Aκριβώς.
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αυτο η ηθελα να πω και εγω.Βλεπω 3 χρονια την εκπομπη και πρωτη φορα βλεπω να τους αντιπαθουν και τοσο πολυ μαλιστα . ο λόγος που σου δημιουργείται απορία είναι επειδή δεν βλέπεις ποιοι τους αντιπαθούν , δεν τους γνωρίζεις , απλά διαβάζεις μερικά ανώνυμα post και δεν το γράφω επιθετικά προς κανέναν , απλά σκέψου , θα σου έκανε εντύπωση αν μια κοπελίτσα που μεγάλωσε με πιάνο και 10 υπηρέτριες άκουγε το χάλια χάλια του μηδε και έλεγε μαλακία ? εεεεεεμ και δεν είναι οτι τους υπερασπίζομαι ε κ εμένα ειπα δεν μου αρέσουν τα τελευταία , αλλα έτσι κ αλλιώς για να κοιμηθώ τα έβλεπα , όχι οτι θα έπαιρνα και το φαι μου στο pc να κάτσω να φάω κ να δω , δεν είναι οτι τους ξέρω , δε έχουμε μοιραστεί κοκομπλοκ για να με κόφτει Αστείοι και όχι με την έννοια του funny its not even fanny breh
stavi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εσπα για εκπομπη χλωμο ---------------------------------------------- Μου έκανε συνέντευξη στο κεκ του πατερα του. . . Εχω κανει κι εγω προτζεκτ με ευρωπαϊκή επιχορηγηση, αν ειχα τα κονε μπορει μπορει να προβάλλονταν σε καποιο καναλι. Οπότε δεν είναι τόσο χλωμο, μπορεί να μην είναι εσπα φυσικα, αλλα καποιο αλλο πρόγραμμα
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μου έκανε συνέντευξη στο κεκ του πατερα του. . . Εχω κανει κι εγω προτζεκτ με ευρωπαϊκή επιχορηγηση, αν ειχα τα κονε μπορει μπορει να προβάλλονταν σε καποιο καναλι. Οπότε δεν είναι τόσο χλωμο, μπορεί να μην είναι εσπα φυσικα, αλλα καποιο αλλο πρόγραμμα ρε νόμιζα οτι trollάρεις ξες τα κλασικά threads σου κ μετά σκάει αυτό με το εσπα και τα voucher κ έκλαψα φαντάζεσαι να το λες σοβαρά και όντως να γίνονται τέτοια? να τσιμπάνε γκαφρα απο τα Ευρώπας για να γυρίζουν τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές? να ξεπροβάλει καμια σειρά του Ρώμα να βλέπει επαναλήψεις το εγγόνι μου με τα εγγόνια του και τα εγγόνια τους
stavi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μόλις τους ανακάλυψα (χάρη σε εσένα) και ναι I approve this TV Show Πρώτες εντυπώσεις θετικές Θα δω πιο βράδυ όσα επεισόδια μπορώ στο YT πολλοί haters μαζεύτηκαν εδώ.Το κακό είναι ότι έχουν την απαίτηση οι άλλοι να τους πουν τι τους αρέσει σε μια τέτοια εκπομπή, ώστε να το κριτικάρουν και να το βγάλουν λάθος. Καμια απαίτηση απολύτως αλπά ηθελα να δω σε ποιους αρεσουν και σε ποιους οχι Αυτο η ηθελα να πω και εγω.Βλεπω 3 χρονια την εκπομπη και πρωτη φορα βλεπω να τους αντιπαθουν και τοσο πολυ μαλιστα . Aκριβώς. Δεν τους αντιπαθουμε, απλα θα μαρεζε να ειχε τιποτα διασκεδαστικο στην τηλεόραση ρε νόμιζα οτι trollάρεις ξες τα κλασικά threads σου κ μετά σκάει αυτό με το εσπα και τα voucher κ έκλαψα φαντάζεσαι να το λες σοβαρά και όντως να γίνονται τέτοια? να τσιμπάνε γκαφρα απο τα Ευρώπας για να γυρίζουν τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές? να ξεπροβάλει καμια σειρά του Ρώμα να βλέπει επαναλήψεις το εγγόνι μου με τα εγγόνια του και τα εγγόνια τους Υπάρχουν κάποιες επιχορηγησεις για πρωτοποριακες ιδεες.Πηγα σε κατι σεμινάρια και η προταση μου ηταν εκπαιδευτικα προγραμματα στην τηλεόραση για παιδιά, την βρήκαν πολύ καλή το χιουμορ που λες ειναι το κλασικο χιουμορ αντροπαρεαςΕκτιμώ πολύ το χιουμορ των αντρών, πράγμα σπάνιο στις γυναίκες δυστυχώς, το χιουμορ Υπάρχει ομως και μια μερίδα αντρών που είναι κρυοι σαν κι αυτούς, αλλά δε νομίζω ότι είναι κλασικό. . . Αν και οι νεότερες γενιές εχουν καταντησει κάπως έτσι. Ο Σάκης όντως πρέπει να εχει φράγκα, σπούδασε Αμερική Αλλά οι χειροτεροι είναι οι νεοπλουτοι,μόνο επιφάνεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις