Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τώρα αν ρωτήσω ποιος ξέρει πάνω από ένα τραγούδι του Θηβαίου θα γίνω κακός; γιατί ποιο ένα υποτίθεται ότι ξέρουμε? 3
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τώρα αν ρωτήσω ποιος ξέρει πάνω από ένα τραγούδι του Θηβαίου θα γίνω κακός; Δεν ξέρω κανένα 2
christakos07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δεν κατακρίνω τίποτα. Ο Θηβαίος πήρε μια ξεκάθαρη κομμουνιστική θέση. Δεν είναι όλοι εύγλωττοι να την παρουσιάσουν όπως θα μας άρεσε, αλλά είναι ξεκάθαρα κομμουνιστική. Αγαπητέ, τα ιδανικά μας και τα πιστεύω μας, οφείλουν και πρέπει να αντανακλώνται στον τρόπο ζωής. Τα 7 χιλιάρικα δεν δικαιολογούν τις θέσεις ενός κομμουνιστή. Το ότι ο Θηβαίος και ο κάθε Θηβαίος, δηλώνει κομμουνιστής και κάποιοι το κατεβάζουν αμάσητο είναι δικό τους θέμα.Αν σε αυτήν την κοινωνία είμαστε ότι δηλώσουμε,τότε περαστικά μας. Νεό-τζήμερος είναι ο Θηβαίος. Εγώ πάντως ξέρω πάνω από ένα.Περαστικά μου
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Όχι φίλε μου, δεν υπάρχει αυτοτιμωρία στο κίνημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στον καπιταλισμό να λειτουργείς σαν καπιταλιστής, δεν είναι θρησκεία να μη φάμε χοιρινό, δεν είναι καν κακός, πρέπει απλά να ξεπεραστεί. Μόλις όμως γίνει η επανάσταση , τότε θα ηγηθούμε και θα φέρουμε το σοσιαλισμό. Ως τότε χτίζουμε τον αγώνα. Προετοιμάζουμε το έδαφος. Αυτά που στο διάολο τα άκουσες?
g_alkis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 γιατί ποιο ένα υποτίθεται ότι ξέρουμε? Αυτό που ποσταρίστηκε. Κι αυτό επειδή "παίχτηκε" σε σίριαλ συστημικού καναλιού, αλλιώς δεν θα τον ήξερε ούτε η μάνα του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ούτε καν αυτό δλδ
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Νεό-τζήμερος είναι ο Θηβαίος. Εγώ πάντως ξέρω πάνω από ένα.Περαστικά μου Ο Τζήμερος είναι νεοφιλελεύθερος και θα σου έλεγε να πας στο εξωτερικό να δουλέψεις το επάγγελμα που θέλεις. Με άλλα λόγια να κοιτάξεις την πάρτη σου. Ο κομμουνιστής σου λέει να μείνεις εδώ να παλέψεις να βοηθήσεις το κίνημα. Να κάνεις αγώνα , να δουλέψεις, να μεταφέρεις τις ιδέες. Πραγματικά δεν ξέρω που στο διάολο τις διαβάζετε αυτές τις αρλούμπες.
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ο άνθρωπος δεν ξέρει μιλήσει Ο άνθρωπος είχε στο μυαλό του να πει 5 προκατασκευασμενα πράγματα όταν βγει στον αέρα αλλά είτε γιατί είχε πιει είτε γιατί δεν είναι σε θέση να ορθώνει έναν λόγο της προκοπής δεν τα κατάφερε και ξεφτιλίστηκε! Δεν είσαι καλή δημοσιογράφος ,να πας να δουλέψεις χημικός λέει ο ξεφτίλας στην κοπέλα που τον φιλοξένησε Ο άχρηστος .. Χωρίς λόγο χωρίς να του κάνει καμιά επίθεση.. Να ταν έτσι οι κομμουνιστές τρομάρα του.. Επίσης δεν υφίσταται καλλιτέχνης Θηβαίος απλά δεν υπάρχει..
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Η κοινωνία αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται μηχανικούς ΤΕ , και στην τελική στον κομμουνισμό θα δουλέψεις εκεί που πρέπει να δουλέψεις για το κοινό καλό. Τι μας νοιάζει το αστικό σου όνειρο. Πρέπει να πας στα χωραφια ή στις μονάδες λιγνίτη. Με αυτή τη λογική, αστέ τεμπέλη , πήγαινε να δουλέψεις. Και μετά στον αγώνα. Και στην τελική η δουλειά δεν είναι ντροπή ενας μηχανικος μπορει να βοηθησει στην κατασκευη πολλων χρησιμων πραγματων οπως μοναδες ΑΠΕ, σπιτια, βιομηχανιες, νοσοκομια και πολλα αλλα οποτε μια χαρα χρησιμος ειμαι, το θεμα ειναι ο καθενας να κανει καλα αυτο που ξερει και οχι οτι νανε δουλιες οποτε αν δεν ξερεις τι λεει ο κομμουνισμος μην λες οτι σου ερθει στο κεφαλι απλα για να κανεις τον εξυπνο. Τώρα αν ρωτήσω ποιος ξέρει πάνω από ένα τραγούδι του Θηβαίου θα γίνω κακός; εγω ξερω δυο (δεν ειμαι αυτος, ποσο πολυ σε αγαπησα)
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εσύ δεν έχεις καταλάβει πως οι κοινές ανάγκες , στα πρώιμα στάδια, για να καλυφτούν, θα χρειαστεί η παραγωγή να τοποθετηθεί και ανάλογα. Δε χρειαζόμαστε σερβιτόρους και καφενέδες. Αν πρέπει να πας στο χωράφι επειδή έχουμε πληθώρα μηχανικών , θα πας στο χωράφι. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις, μήπως δεν τα λέω απλά? Αργότερα όταν θα έχουμε πατήσει στα πόδια μας, ο κόσμος θα μπορεί, πάλι βέβαια με σωστή παιδεία, να τοποθετείται και στις θέσεις που ταιριάζουν στις ικανότητες και σε αυτά που θέλει να κάνει.
christakos07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Όχι φίλε μου, δεν υπάρχει αυτοτιμωρία στο κίνημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στον καπιταλισμό να λειτουργείς σαν καπιταλιστής, δεν είναι θρησκεία να μη φάμε χοιρινό, δεν είναι καν κακός, πρέπει απλά να ξεπεραστεί. Μόλις όμως γίνει η επανάσταση , τότε θα ηγηθούμε και θα φέρουμε το σοσιαλισμό. Ως τότε χτίζουμε τον αγώνα. Προετοιμάζουμε το έδαφος. Αυτά που στο διάολο τα άκουσες? Αν σας τα λένε αυτά στο ΚΚ, μάλλον έχουν πρόβλημα.Ας διαβάσουν καμιά μαρξιστική θεωρία για αρχή και μετά βλέπουμε. Με 7 χιλιάρικα για δύο ώρες, δηλώνοντας κομμουνιστής, προετοιμάζεις το έδαφος Μπορούμε αν θες να συνεχίσουμε σε pm, για να μην κάνουμε κατάχρηση στο θέμα. Κρίμα για το Θηβαίο.Ευτυχώς τα κομμάτια του τα χουν τραγουδήσει κάμποσα αξιόλογα άτομα!
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Γιατί που είναι το πρόβλημα? Στην ηθική διάσταση? Θρησκεία είμαστε? Μήπως πρέπει να ντυνόμαστε και με τραγιάσκα και να κουβαλάμε φτυάρια? Καπιταλιστικό το σύστημα, το εκμεταλλευόμαστε για να προετοιμάσουμε τον αγώνα. Σου φαίνεται δύσκολο να το καταλάβεις ή περίεργο?
christakos07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ναί. Τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας, οφείλουν να διαφαίνονται, μέσα από τις πράξεις μας, τον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς μας απέναντι στους άλλους. Είτε ζούμε σε καπιταλιστική είτε σε σοσιαλιστική κοινωνία. Βεβαιώς είναι στην ηθική, γιατί ως γνωστόν οι μεγάλοι κομμουνιστές διακρίνονταν για το ήθος τους.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μάλλον έχεις μπερδέψει το τρόλλευ με το βόλλευ. Εσύ νομίζεις η επανάσταση θα γίνει με λουλούδια και τραγούδια? Θα μας τα δώσουν ή θα τα πάρουμε? Νομίζεις δε θα στείλουν το στρατό τους? Εμείς θα είμαστε ηθικοί στο παιχνίδι τους? Τι βλακείες είναι αυτές. Σόρρυ φίλε αλλά δεν έχεις ιδέα από κομμουνισμό αν νομίζεις πως η μικροαστική σου ηθική θα φέρει την αλλαγή. Δεν είμαστε χριστιανικά πρόβατα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις