christakos07 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Κάτι αναθεωρητές σαν και σένα τους είχε φροντίσει καλά ο Πατερούλης. Εντάξει σταματάω Θα σε βραχυκυκλώσω τώρα(τράβα κάνε παράπονα στην τοπική) αλλά μεγάλο μέρος των κινήσεων του πατερούλη το θεωρώ σωστό. Τα περαστικά μου.Σε έβγαλα εκτός οδηγιών κόμματος.
tony81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Να φύγεις να πας εκεί που πρέπει να πας να δουλέψεις. Το αστικό σου όνειρο για το που θα μείνεις δεν έχει σχέση με το κοινό καλό. Αν πρέπει να πας στο Καρπενήσι γιατί εκεί χρειάζεται να πας, θα πας. 'Αιντε μαζευτήκανε οι αστικοί τεμπέληδες και κλαίνε που δεν έχουν τις δουλειές των ονείρων τους. Μεγάλε ηρεμησε λιγο, το τι είναι ο καθένας δεν το ξέρεις εσύ. Με ποιο δικαίωμα λες αστέ τεμπέλη και τέτοιες αρλουμπες; Δηλαδή σπουδασαμε και σε κάποιους βγήκε το λάδι να διαβάζουν και λες να παμε στα χωράφια κ να πούμε κ ευχαριστώ. Πρόσεχε λίγο γιατί αν λες αερολογιες σου λέω κ εγώ ένα ξωγαμο του Μαρξ και τελειώνει ή κουβέντα 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 newfags, everywhere 6
adi32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 https://www.facebook.com/pages/Christos-Thivaios/29868177418?fref=nf ζηταει συγγνωμη Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία.Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον.Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση.Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. Με εκτίμησηΧρήστος Θηβαίος
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. Ακριβώς στα λόγια μου ,δεν ξέρει να μιλήσει , δεν μπορεί να εκφέρει λόγο ουστ αμόρφωτε έτσουξε το κράξιμο που έφαγες κ βγήκες να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα λαμογιο
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 https://www.facebook.com/pages/Christos-Thivaios/29868177418?fref=nf ζηταει συγγνωμη Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον. Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. Με εκτίμηση Χρήστος Θηβαίος αφου εφαγε τρελο κραξιμο λογικο
hliastsek Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 https://www.facebook.com/pages/Christos-Thivaios/29868177418?fref=nf ζηταει συγγνωμη Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015 Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον. Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. Με εκτίμηση Χρήστος Θηβαίος Ξεμεθυσε και καταλαβε τις μαλακιες που ελεγε! 6
Asmodeus21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παλι καλα που ειχε τη τσιπα (οφελος μαλλον) να ζητησει συγγνωμη. Και ενα μπραβο στη κοπελα για την αντιδραση της. 1,5~2εκ. ελληνες ειναι τεμπεληδες γι αυτο δεν εργαζονται...
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Έχω μια απορία προς τους φίλους κομμουνιστες. Έχω υποθετικό σενάριο και θέλω σχετική απάντηση : Είμαι χαλιας και δεν βρίσκω ωραία γκομενα. Αυτή τη στιγμή δουλεύω, βγαζω χρήμα και έχω σενιο γκομενακι να κυκλοφορω. Στον κομμουνισμο πως επιτυγχανω το στόχο μου? 5
manzah80 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Οπως το πες αυτες οι συγνωμες καλυτερα να μην λεγονται καν ειναι ποιο ειλικρινες να λες ναι το ειπα και τελος αλλα που μολις καταλαβε οτι θα πεσει το κασε τρομος
bedazzled Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Έχω μια απορία προς τους φίλους κομμουνιστες. Έχω υποθετικό σενάριο και θέλω σχετική απάντηση : Είμαι χαλιας και δεν βρίσκω ωραία γκομενα. Αυτή τη στιγμή δουλεύω, βγαζω χρήμα και έχω σενιο γκομενακι να κυκλοφορω. Στον κομμουνισμο πως επιτυγχανω το στόχο μου? Μόλις παρέθεσες τον σημαντικότερο λόγο που ΔΕΝ μπορεί να δουλέψει ο κομμουνισμός... γι' αυτό κάποτε έβγαζες γκόμενα με μια Kolynos στα Βαλκάνια. It's all about sex/reproduction... Επίσης, με κομμουνισμό δεν θα υπήρχε πορνογραφική βιομηχανία, ούτε call girls, γιατί δεν υπάρχει γυναίκα που να το κάνει από hobby.
g_alkis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν πας Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. Στο μέλλον να προσπαθήσεις να μην ξαναμιλήσεις, ηλίθιε στόκε.
crom261 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Χοντρες βλακειες ειπε ο τυπος και απαραδεκτη η συμπεριφορα του προς την δημοσιογραφο. Ωστοσο σε ενα μερος (οχι στον απολυτο βαθμο που το ελεγε αυτος βεβαια) εχει δικιο. Υπαρχουν παρα πολλοι (νεοι πτυχιουχοι κυριως) οι οποιοι ειναι σκοπιμως ανεργοι (αεργοι δηλαδη) γιατι δεν βρισκουν την δουλεια που θα ηθελαν. Αυτοι ειναι αξιοι της μοιρας τους και πρεπει να βγουν απο τα στατιστικα της ανεργιας και να μπουν στα στατιστικα της τεμπελιας-αεργιας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις