4GGELOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εδώ και καμιά ώρα ένας μικρός gecko κόβει βόλτες μέσα στο σπίτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον δελεάσω για να τον βγάλω έξω ή θα τον φιλοξενήσω απόψε; 1
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 πρώτη φορα βλέπω άντρα να κάνει θεμα ενα σαμιαμίδι 16
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Άστο μωρέ το ζωάκι, δεν πειράζει κανέναν. Με έντομα τρέφεται οπότε μπορεί να σου καθαρίσει και το δωμάτιο. Όπως μπήκε έτσι θα βγει σε λίγες μέρες, αν δει ότι δεν υπάρχει μάσα. 1
4GGELOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Στην κοπελιά μου πες το που αν το δει θα ετοιμαστεί για μετακόμιση.
blazexX23Xx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εχω και εγω εναν αλλα μονο στο μπαλκονι τον βλεπω ευτυχως οχι μεσα στο σπιτι.
techm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ε πιάστο και βάλτο να κόβει βόλτες στο μπαλκόνι.Που το δύσκολο; 1
xristos97 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εγω οταν ημουν μικρος ειδα ενα μεσα στο σπιτι και πηρα τη σκουπα και αρχισα να το κυνηγαω
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ρε αφήστε τις βλακείες, ο τυπάκος είναι γαμάτος συγκάτοικος για καλοκαίρι 6
techm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εγω οταν ημουν μικρος ειδα ενα μεσα στο σπιτι και πηρα τη σκουπα και αρχισα να το κυνηγαω Όχι κι έτσι.
Tenshi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν και τρόπος χωρίς κυνηγητό,κατα πάσα πιθανότητα ο δεινόσαυρος θα βγεί ανάσκελα απο το δωμάτιο...
4GGELOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αφού έλεγξε όλα τα δωμάτια βρήκα ευκαιρία, τον έπιασα και τον συνόδευσα ως το μπαλκόνι. Πολύ φιλικό ζωάκι. Το κρατούσα στο χέρι και ήταν πολύ ήρεμο. 2
GreyHorse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Άστο μωρέ το ζωάκι, δεν πειράζει κανέναν. Με έντομα τρέφεται οπότε μπορεί να σου καθαρίσει και το δωμάτιο. Όπως μπήκε έτσι θα βγει σε λίγες μέρες, αν δει ότι δεν υπάρχει μάσα. Όχι κι έτσι. Τα ίδια έλεγε και μια γειτόνισσα στην πολυκατοικία, μέχρι που άρχισαν να γεννοβολούν τα 2-3 που είχε και αναγκάστηκε σε ολική ανακαίνιση διαμερίσματος, επίπλων, πατωμάτων και κουφωμάτων για να τα ξεφορτωθεί.
techm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ε ναι,που να το πιάσει αυτό το κτήνος να το βγάλει εκτός σπιτιού. 1
Superuser Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μικρός gecko?? Γκοστέρα την λεν στο χωριό μου Μεζές για γάτα
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αφού έλεγξε όλα τα δωμάτια βρήκα ευκαιρία, τον έπιασα και τον συνόδευσα ως το μπαλκόνι. Πολύ φιλικό ζωάκι. Το κρατούσα στο χέρι και ήταν πολύ ήρεμο. Ελπίζω ναμην έμεινε νηστικός ο μικρός Τα ίδια έλεγε και μια γειτόνισσα στην πολυκατοικία, μέχρι που άρχισαν να γεννοβολούν τα 2-3 που είχε και αναγκάστηκε σε ολική ανακαίνιση διαμερίσματος, επίπλων, πατωμάτων και κουφωμάτων για να τα ξεφορτωθεί. Για τις κατσαριδοαποικίες τι θα πρεπε να κάνει δηλαδή; Σιγά την μάστιγα ρε φίλε, το σαμιαμίδι. Μικρός gecko?? Γκοστέρα την λεν στο χωριό μου Μεζές για γάτα Γουστέρα-Μολυντήρι-Σαμιαμίδι, σύμβολο καλοτυχίας σε κάποια χωριά Οι γάτες το παίζουν λίγο, το σκοτώνουν αλλά στο τέλος το ξερνάνε, γιατί είναι πρέπει να τους είναι σκληρό και δεν χωνεύεται. Άσε δε λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα