Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ντάξει φτάνει τώρα όμως, αφήστε με να πουστέψω με την ησυχία μου.

Παρακαλούνται τα κουτσαβάκια όπως εγκαταλείψουν το νήμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ντάξει φτάνει τώρα όμως, αφήστε με να πουστέψω με την ησυχία μου.

Παρακαλούνται τα κουτσαβάκια όπως εγκαταλείψουν το νήμα.

Έτσι μάλιστα. Υπάρχει ολόκληρη σειρά της Nivea και σχετικό βαλιτσάκι στα bodyshop. Κάτι γνωστοί που την τρίζουν την όπισθεν τα προτιμούν και τους εμπιστεύομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης να συμπληρώσω πως το "για άντρες" στα καλλυντικά σημαίνει απλά πως έχουν πιό βαρύ άρωμα και είναι ευκολότερο να τα πουλήσουν στον μέσο άντρα που φοβάται μην τον βγάλουν πούστη αμα τον δουν με συμβατικά, μη "αντρικα" καλλυντικά.

Κατά τα άλλα δεν παίζει το "ειδικά μελετημένο για άντρες" που κοτσάρει το μάρκετινγκ. Οπότε κυρ funbreaker, έχεις πάρα πολλές επιλογές για την πάστα που θα πασαλείψεις τελικά στη μούρη σου.

• Like 3
Δημοσ.

Άσε, οι άντρες δεν υπάρχουν πια, όλοι πουστέψανε.

Τα δόντια μαζεύουν πέτρα.

Ο καθαρισμός προσώπου τι αφαιρεί που δεν φεύγει με πλύσιμο? Που και πως γίνεται?

Τα βασικά που αφαιρεί,είναι η απομάκρυνση των πόρων και σου προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία.

Για καμία ώρα το πρόσωπο σου θα είναι λίγο κόκκινο από την θεραπεία αλλά μετά θα είσαι κομπλέ.

Γίνεται σε Ινστιτούτο Αισθητικής και ανάλογα με το πόσο ταλαιπωρημένο είναι το πρόσωπο σου κάνεις και την ανάλογη θεραπεία,απλό καθαρισμό η βαθύ καθαρισμό.

Δημοσ.

Τα βασικά που αφαιρεί,είναι η απομάκρυνση των πόρων και σου προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία.

Δε σου βγηκε καλά μάλλον, οι πόροι δεν φεύγουν. Είναι οι "τρύπες" που έχει το δέρμα σου, όπου μαζευουν μπίχλα και τις καθαρίζεις.

Καθαρισμό μπορείς να κάνεις και στο σπίτι τζάμπα, βράζεις νερό μαζί με κάποιο αρωματικό που σου αρέσει (π.χ. χαμομήλι, αλλα και σκετο νερο κάνει), κάθεσαι πάνω από τον ατμό να ανοίξουν οι πόροι και μετά βάζεις κάποιο πίλινγκ (καθαριστικο μουρης με κατι μπιλακια μεσα).

Για έντονη βρωμα, τα ζουλας με καθαρα νυχια να βγουν (σαν σκουλήκια θα είναι). Μετα παστώνεσαι με λοσιον/κρέμα και τέλος.

Δημοσ.

Δεν είμαι αισθητικός και προτιμώ να δίνω μια στο τόσο 30-40 ευρώ και να είμαι ήσυχος , πειραματισμους δεν κάνω :)

• Like 1
Δημοσ.

Μια τέτοια

thumb_Fprod.php?file=MTM3OTMzNzk1MV8wLmp

ή την αντίστοιχη της L'oreal Men expert σε μεγάλα σουπερμάρκετ.

Αλλιώς σε Κορρέ σε φαρμακείο.

Δημοσ.

ναι παιδιά μην βάζετε κρέμες στο πρόσωπο,μην πηγαίνετε για καθαρισμό.

να μένετε με τα μαυράκια στη μύτη και τη λιπαρότητα που βρωμάει και ζέχνει αλλά τουλάχιστον δεν θα σας πει κανένας πούστη.

• Like 2
Δημοσ.

απο προσωπικη πειρα θα ελεγα οτι οι κρεμες του 5ευρου δεν κανουν και πολλα. στην γκαμα των 20-60 ευρω βλεπεις να γινεται δουλεια. απο κει και περα νομιζω οτι ειναι απλα μαρκετιν. εχω δει κρεμες που κανουν και 300 και 500 ευρω. ε σορι κιολας αλλα αμα ειναι να δινω τοσα λεφτα για κρεμες καλυτερα να τα βαλω στην ακρη να κανω ενα λιφτιν μετα απο 10 χρονια. νομιζω εν τελη ειναι οτι σου ταιριαξει απο καθε εταιρια. 

παντως για να δεις διαφορα πρεπει να βαζεις κρεμα καθημερινα κι οχι μια φορα την εβδομαδα.

Δημοσ.

Το να βάζει κρέμα ένας άντρας ή να αποτριχώνεται, δεν τον κάνει ομοφυλόφιλο. Ξεκολλήστε λίγο από τα κομπλεξικά σας και κοιτάξτε τα χάλια σας.

Εγώ δεν είμαι υπέρ του να χρησιμοποιείς ένα προϊόν αν δεν το χρειάζεσαι πραγματικά.
Αν όμως υπάρχει πρόβλημα π.χ. ακμής, ξηρότητας, σμίγματος, φωτοευαισθησίας, κτλ. είναι σχεδόν απαραίτητο να χρησιμοποιούνται τέτοια προϊόντα.

Πώς θα διώξεις τη βρωμιά από το πρόσωπο αν δεν κάνεις peeling? Και δεν λέω να έχετε ένα νεσεσέρ με 500 κρέμες μέσα. Αλλά δύο βασικά πράγματα που ωφελούν την υγιεινή και την υγεία σας κυρίως.

Α, επίσης να προτιμήσετε τα φυτικά σκευάσματα.

ΥΓ. Ο άντρας μου το μόνο που χρησιμοποιεί, εκτός από αντιηλιακό, είναι λάδι για τα μούσια του και κρέμα after sun, η οποία καταπραϋνει κατά πολύ το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Να τονίσω πως και τα τρία παραπάνω πράγματα τα φτιάχνώ μόνη μου στην κουζίνα μου, οπότε δεν πληρώνω καμία μεγαλοεταιρία.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε σου βγηκε καλά μάλλον, οι πόροι δεν φεύγουν. Είναι οι "τρύπες" που έχει το δέρμα σου, όπου μαζευουν μπίχλα και τις καθαρίζεις.

Καθαρισμό μπορείς να κάνεις και στο σπίτι τζάμπα, βράζεις νερό μαζί με κάποιο αρωματικό που σου αρέσει (π.χ. χαμομήλι, αλλα και σκετο νερο κάνει), κάθεσαι πάνω από τον ατμό να ανοίξουν οι πόροι και μετά βάζεις κάποιο πίλινγκ (καθαριστικο μουρης με κατι μπιλακια μεσα).

Για έντονη βρωμα, τα ζουλας με καθαρα νυχια να βγουν (σαν σκουλήκια θα είναι). Μετα παστώνεσαι με λοσιον/κρέμα και τέλος.

Τι γλυκια <3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...