filipN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Η συζήτηση ξέφυγε εντελώς νομίζω. Ευχαριστώ όσους μου απάντησαν. Ευχαριστώ και όσους με ''έκραξαν''. Για τους δεύτερους θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής. Τα παιδιά που δεν θέλουμε να υπηρετήσουμε σας πειράξαμε? Τα ΔΙς από μίζες σε εξοπλιστικά δεν σας πείραξαν? Το κάθε χωριό και στρατόπεδο δεν σας πείραξε? Επίσης εσείς που πήγατε αισθάνεστε μάχιμοι? Τι μάθατε ακριβώς? Γοπινγκ, καθάρισμα τουαλέτας, 1-2 βολές στο γάμο του καραγκιόζη, συνθήματα, σκοπιές σε άκυρα μέρη, στρώσιμο κρεβατιού, ξύρισμα? Και μην ακούσω για πειθαρχία και καθαριότητα...αυτά τα μαθαίνεις από πολύ νωρίς μέσα από το σπίτι σου και από τον κοινωνικό σου περίγυρο...αν περίμενες τον στρατό άστο καλύτερα. Καταλάβετε το επιτέλους ότι σε περίπτωση ''πολέμου'' την διαφορά θα την κάνουν οι μόνιμοι (που θέλω να ελπίζω ότι ξέρουν την δουλειά τους) και τα Πολεμικά αεροπλάνα, πλοία κλπ... και όχι οι φαντάροι που 9 ή 12 μήνες έκαναν αγγαρείες. Όσοι νομίζετε ότι προσφέρετε έτσι στην πατρίδα δικαίωμα σας. Αφήστε τους υπόλοιπους να αξιοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας. Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ δεν στοιχίζει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος. 1) Ρίχνει την ανεργία 2) Έχει ΤΖΑΜΠΑ καθαρίστριες Οι ΜΙΖΕΣ στοιχίζουν....αυτοί που τρώνε από παντού βγαίνουν και μιλάνε λίγο για πατρίδα, λίγο εθνική υπερηφάνεια κλπ και βγαίνουν λάδι... Νάσαι καλά που μας έκανες να γελάσουμε. Πρώτα μίλησες σαν κοινωνικό παράσιτο, μετά μας έπαιξες δι ολίγον τον τιμητή, και τέλος μας ζητάς να πληρώσουμε περισσότερους φόρους (για μισθοδοσία μονίμων) επειδή εσύ και κάτι άλλα παιδιά (καλά το λες, τα επιχειρήματά σου είναι όντως παιδικά) θέλετε να συμμετέχετε ισότιμα στην κοινωνία, αλλά να εκπληρώνετε επιλεκτικά τις υποχρεώσεις σας προς αυτήν. 4
michael92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Νάσαι καλά που μας έκανες να γελάσουμε. Πρώτα μίλησες σαν κοινωνικό παράσιτο, μετά μας έπαιξες δι ολίγον τον τιμητή, και τέλος μας ζητάς να πληρώσουμε περισσότερους φόρους (για μισθοδοσία μονίμων) επειδή εσύ και κάτι άλλα παιδιά (καλά το λες, τα επιχειρήματά σου είναι όντως παιδικά) θέλετε να συμμετέχετε ισότιμα στην κοινωνία, αλλά να εκπληρώνετε επιλεκτικά τις υποχρεώσεις σας προς αυτήν. Δεν χρειαζόμαστε πάνω από 10.000 στρατό, οι μισθοφόροι πιο φθηνοί θα είναι...
sargus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αρα να υποθεσω οτι τα βυσματα που βολευονται και χωνουν τους αλλου δεν σε πειραζουν γιατι πανε στρατο και εκπληρωνουν την υποχρεωση τους στο κρατος ε? Αυτό κατάλαβες εσύ από αυτά που γράφω; Κρίμα γιατί επιβεβαιώνεις την τελευταία μου πρόταση σχετικά με το προφανές. Η συζήτηση ξέφυγε εντελώς νομίζω. Ευχαριστώ όσους μου απάντησαν. Ευχαριστώ και όσους με ''έκραξαν''. Για τους δεύτερους θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής. Τα παιδιά που δεν θέλουμε να υπηρετήσουμε σας πειράξαμε? Τα ΔΙς από μίζες σε εξοπλιστικά δεν σας πείραξαν? Το κάθε χωριό και στρατόπεδο δεν σας πείραξε? Επίσης εσείς που πήγατε αισθάνεστε μάχιμοι? Τι μάθατε ακριβώς? Γοπινγκ, καθάρισμα τουαλέτας, 1-2 βολές στο γάμο του καραγκιόζη, συνθήματα, σκοπιές σε άκυρα μέρη, στρώσιμο κρεβατιού, ξύρισμα? Και μην ακούσω για πειθαρχία και καθαριότητα...αυτά τα μαθαίνεις από πολύ νωρίς μέσα από το σπίτι σου και από τον κοινωνικό σου περίγυρο...αν περίμενες τον στρατό άστο καλύτερα. Καταλάβετε το επιτέλους ότι σε περίπτωση ''πολέμου'' την διαφορά θα την κάνουν οι μόνιμοι (που θέλω να ελπίζω ότι ξέρουν την δουλειά τους) και τα Πολεμικά αεροπλάνα, πλοία κλπ... και όχι οι φαντάροι που 9 ή 12 μήνες έκαναν αγγαρείες. Όσοι νομίζετε ότι προσφέρετε έτσι στην πατρίδα δικαίωμα σας. Αφήστε τους υπόλοιπους να αξιοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο μας. Ο ΦΑΝΤΑΡΟΣ δεν στοιχίζει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος. 1) Ρίχνει την ανεργία 2) Έχει ΤΖΑΜΠΑ καθαρίστριες Οι ΜΙΖΕΣ στοιχίζουν....αυτοί που τρώνε από παντού βγαίνουν και μιλάνε λίγο για πατρίδα, λίγο εθνική υπερηφάνεια κλπ και βγαίνουν λάδι... Έλα φίλε κουράζεις. Αλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα... Παραδέξου ότι είσαι ένα απλό νεοελληνικό λαμόγιο που θέλει να λουφάρει και άσε τα πολλά λόγια. Πιο έντιμο θα ήταν από μέρους σου. 5
Atallos1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Το τι randomia εχει γραφτει στο thread δεν λεγεται 6
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τελείωσες το δωρεάν πανεπιστήμιο αλλά δεν έμαθες, προφανώς, για το επιστημονικό ήθος. Θα χρησιμοποιείς μάλλον και άλλες τις υπηρεσίες του κράτους πρόνοιας, αλλά θέλεις να αποφύγεις τη στρατιωτική θητεία, και χωρίς συνέπειες. Είσαι δηλαδή παρτάκιας και «εξυπνότερος» από εμάς που υπηρετήσαμε τη θητεία μας και χρηματοδοτήσαμε τις σπουδές σου μέσω της φορολογίας. Μήπως μπορείς να μας απαλλάξεις από την παρουσία σου, εδώ στο insomnia, γιατί είναι παραπάνω από προκλητική η ανύπαρκτη «λογική» των λόγων σου; Μήπως μπορείς να μας απαλλάξεις γενικότερα από την παρουσία σου στη χώρα; Εδώ είμαστε λαός, και όχι πληθυσμός ακραίων ατομιστών και παρτάκηδων, και δεν είμαστε διατεθειμένοι με κανένα τρόπο να καταντήσουμε υπηρετικό προσωπικό των κάθε μορφής αποικιοκρατών και θεωρητικών του Κοινωνικού Δαρβινισμού. Πήγαινε και ζήσε μαζί τους, στη χώρα τους. Σου χαρίζουμε τα δωρεάν δίδακτρα, απάλλαξε μας όμως από έναν λιπόψυχο και ψοφοδεή κάτοικο, που δεν είναι σίγουρα συνάνθρωπος, συμπολίτης ή συμπατριώτης μας. Φίλε σε ευχαριστώ που χρηματοδότησες τις σπουδές μου. Οι φόροι και κρατήσεις που πληρώνουν οι δικοί μου 30+ χρόνια για να πάρουν ένα κομμάτι ψωμί σύνταξη δεν μετράνε μάλλον... Γενικά προσπαθώ να είμαι ευγενικός και να κρατάω το επίπεδο όσο μπορώ, αλλά κάτι άτομα σαν εσένα με προκαλούν... Είμαι πολύ περίεργος τι ηλικία έχεις, τι έχεις σπουδάσει, τι δουλειά κάνεις και τι ψηφίζεις... Ποια είναι η άποψη σου για την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου... Επίσης το κράτος πρόνοιας και η Ελλάδα δυστυχώς όσο και αν δεν μου αρέσει ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ... Μπορείς να έχεις άποψη για το αν είναι ανύπαρκτη η λογική του λόγου μου ΑΛΛΑ δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις ΕΣΥ... Κάτι άτομα σαν εσένα φταίνε για τα σάπια υπερκοστολογημένα εξοπλιστικά και το πάρτυ με τις μίζες ΠΑΝΤΟΥ στην Ελλάδα. Που αντί να δούνε το δάσος κοιτάνε το δάκτυλο.... Μόνο λόγια, ''πατριωτικές'' υστερίες και από ουσία ΤΙΠΟΤΑ. Η 12μηνη θητεία είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ. Δεν έχει λόγο να υπάρχει. Δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Και δεν γουστάρω να κάνω την καθαρίστρια κανενός. Τέλος, αν πάω να ζήσω στις ''χώρες τους'' όπως λες, πίστεψε με εκεί θα με σεβαστούν πολύ περισσότερο σαν άνθρωπο, εργαζόμενο, φορολογούμενο κλπ Έχουν πάει πάρα πολλοί φίλοι μου λόγο κρίσης και γνωρίζω πολύ καλά. Αυτές οι χώρες έχουν ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και όχι ανέκδοτο όπως εδώ. Και στην τελική αυτό μου φαντάζει σαν η καλύτερη λύση...Μεταπτυχιακό και μετά δουλειά στο εξωτερικό. Εσύ μείνε εδώ με τα υπόλοιπα κολλημένα μυαλά. Παντως σε ολους εσας που ειστε εξυπνοι και δεν χανετε τον χρονο σας με τον στρατο ενω εμεις ειμαστε ζωα και αχρηστοι που πηγαμε 18 μηνες και μας λυωσανε βλεπαμε το σπιτι μας καθε 5 μηνες πολυ θα ηθελα να σας απαγορευουν να μπειτε ελλαδα στο ελ βενιζελος.Ετσι για το γαμωτο γιατι ειστε πολυ εξυπνα παιδια και ο στρατος ειναι τρε μπαναλ για εσας. Δεν είπε κανείς ότι είμαστε έξυπνοι, ούτε ότι εσείς είστε ζώα και άχρηστοι. Το καταλαβαίνω ότι οι 18 μήνες ''πόνεσαν'' αλλά δεν φταίμε ''εμείς'' 7
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πως ο στρατός είναι υποχρέωση σου προς το κράτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα τεράστιο έξοδο και για τους στρατιώτες και για το κράτος, γι αυτό άλλωστε τους βγάζουν σχεδόν κάθε μέρα έξω για να μην ξοδεύουν χρήματα για φαγητό κτλ. Διάβασα κάπου παραπάνω ότι σου προσφέρει πειθαρχεία κτλ. Σοβαρά? Υπάρχει δηλαδή απλός στρατιώτης που νομίζει ότι του πρόσφερε κάτι ουσιαστικό ο στρατός? Αν δεν κάνω λάθος το Ελλαδισταν είναι μια από τις 4 (!) χώρες στην Ευρώπη που αυτό το σάπιο σύστημα είναι υποχρεωτικό. 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 κατ'αρχάς οι ανυποτακτοι δικαζονται μεν στα στρατοδικία, αλλά βάση της πολιτικής νομοθεσίας και όχι του στρατιωτικού κανονισμού. Εκτός απο αυτο το να δηλώσεις ό,τι θέλεις ειναι νομιμότατο γιατι το βάρος της αποδειξης το έχει η επιτροπή απαλλαγών και όχι εσυ. Μιας και έκανε κάποιος τον κόπο και έψαξε τον στρ. κανονισμό ας κάνει και τον κόπο να ψάξει και τον αντικειμενικο σκοπό της θητείας και να μας πει αν η σημερινή θητεια τον εκπληρώνει. Γιατι αν δεν τον εκπληρώνει τότε δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Το κράτος δεν χρεοκοπησε απο τους Ι5, το διαβάσαμε και αυτο, χρεοκοπησε απο την διαφθορά στο δημοσιο, απο τις μίζες και τους άχρηστους εξοπλισμούς, που τους φυλάνε οι απλήρωτοι φαντάροι... Όσο για την ερώτηση αν ειναι μαλάκες όσοι υπηρέτησαν, το τι κάνει ο καθένας ειναι δικό του προβλημα, το να ασχολείσαι με τι κάνουν οι άλλοι τοτε εισαι μαλάκας και κομπλεξικός. Σαν να πατήσεις μια κουράδα στον δρόμο και να θες να την πατήσουν και οι άλλοι. 13
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Νάσαι καλά που μας έκανες να γελάσουμε. Πρώτα μίλησες σαν κοινωνικό παράσιτο, μετά μας έπαιξες δι ολίγον τον τιμητή, και τέλος μας ζητάς να πληρώσουμε περισσότερους φόρους (για μισθοδοσία μονίμων) επειδή εσύ και κάτι άλλα παιδιά (καλά το λες, τα επιχειρήματά σου είναι όντως παιδικά) θέλετε να συμμετέχετε ισότιμα στην κοινωνία, αλλά να εκπληρώνετε επιλεκτικά τις υποχρεώσεις σας προς αυτήν. Εσύ δλδ κατάλαβες αυτό ?? ''μας ζητάς να πληρώσουμε περισσότερους φόρους (για μισθοδοσία μονίμων)'' ΟΚ! Μπορείς και εσύ να γίνεις υπουργός οικονομικών. 1
hliastsek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Όσο για την ερώτηση αν ειναι μαλάκες όσοι υπηρέτησαν, το τι κάνει ο καθένας ειναι δικό του προβλημα, το να ασχολείσαι με τι κάνουν οι άλλοι τοτε εισαι μαλάκας και κομπλεξικός. Σαν να πατήσεις μια κουράδα στον δρόμο και να θες να την πατήσουν και οι άλλοι. Και να σου λενε, μαλακες ήμασταν εμεις που τα παταγαμε 18 μηνες?!?! Οχιιιι ολοι θα τα πατησουμε. 5
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Νάσαι καλά που μας έκανες να γελάσουμε. Πρώτα μίλησες σαν κοινωνικό παράσιτο, μετά μας έπαιξες δι ολίγον τον τιμητή, και τέλος μας ζητάς να πληρώσουμε περισσότερους φόρους (για μισθοδοσία μονίμων) επειδή εσύ και κάτι άλλα παιδιά (καλά το λες, τα επιχειρήματά σου είναι όντως παιδικά) θέλετε να συμμετέχετε ισότιμα στην κοινωνία, αλλά να εκπληρώνετε επιλεκτικά τις υποχρεώσεις σας προς αυτήν. Είσαι 52 ετών. Η γενιά που μας έφτασε εδώ. Η γενιά με τα περισσότερα ''κοινωνικά παράσιτα''. Η γενιά του βολέματος. Η γενιά του χρήματα από επιδοτήσεις για να αγοράσω BMW. Η γενιά του Τσοβόλα δώστα όλα! Αλλά ΟΚ έκανες στρατό 18+ μήνες. Είσαι μάγκας, Έλληνας πατριώτης. Βάζω στοίχημα οτί ΕΣΥ και κάποιοι σαν εσένα βγαίνετε και φωνάζετε ότι για όλα τα στραβά φταίνε οι ξένοι. Ότι υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία που θέλει να μας υποδουλώσει κλπ κλπ κλπ. Και σίγουρα ψήφισες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα γιατί γουστάρεις χρήμα χωρίς όρους καθώς νομίζεις ότι σου χρωστάνε και απλά σε έκλεψαν. Σωστά ? 5
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εσύ μείνε εδώ με τα υπόλοιπα κολλημένα μυαλά. Δεν είπε κανείς ότι είμαστε έξυπνοι, ούτε ότι εσείς είστε ζώα και άχρηστοι. Το καταλαβαίνω ότι οι 18 μήνες ''πόνεσαν'' αλλά δεν φταίμε ''εμείς'' Ξερουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι δεν ενοω εσενα. 1
Troll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αυτό κατάλαβες εσύ από αυτά που γράφω; Κρίμα γιατί επιβεβαιώνεις την τελευταία μου πρόταση σχετικά με το προφανές. Έλα φίλε κουράζεις. Αλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα... Παραδέξου ότι είσαι ένα απλό νεοελληνικό λαμόγιο που θέλει να λουφάρει και άσε τα πολλά λόγια. Πιο έντιμο θα ήταν από μέρους σου. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που εν έτη 2015 βρίσκει ανούσιο τον στρατό, ειδικά για 12 μήνες. Επίσης είμαι ένας νέος άνθρωπος που δεν σκοπεύει να χαραμίσει 1 χρόνο από την ζωή του σε κανέναν για να καθαρίζει σκατά και να στρώνει κρεβάτια. κατ'αρχάς οι ανυποτακτοι δικαζονται μεν στα στρατοδικία, αλλά βάση της πολιτικής νομοθεσίας και όχι του στρατιωτικού κανονισμού. Εκτός απο αυτο το να δηλώσεις ό,τι θέλεις ειναι νομιμότατο γιατι το βάρος της αποδειξης το έχει η επιτροπή απαλλαγών και όχι εσυ. Μιας και έκανε κάποιος τον κόπο και έψαξε τον στρ. κανονισμό ας κάνει και τον κόπο να ψάξει και τον αντικειμενικο σκοπό της θητείας και να μας πει αν η σημερινή θητεια τον εκπληρώνει. Γιατι αν δεν τον εκπληρώνει τότε δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Το κράτος δεν χρεοκοπησε απο τους Ι5, το διαβάσαμε και αυτο, χρεοκοπησε απο την διαφθορά στο δημοσιο, απο τις μίζες και τους άχρηστους εξοπλισμούς, που τους φυλάνε οι απλήρωτοι φαντάροι... Όσο για την ερώτηση αν ειναι μαλάκες όσοι υπηρέτησαν, το τι κάνει ο καθένας ειναι δικό του προβλημα, το να ασχολείσαι με τι κάνουν οι άλλοι τοτε εισαι μαλάκας και κομπλεξικός. Σαν να πατήσεις μια κουράδα στον δρόμο και να θες να την πατήσουν και οι άλλοι. Μην λες τέτοια...Οι Ι5 χρεωκοπήσαμε την χώρα! Δώσε ΣΑΝΟ στον κόσμο. Επίσης δεν αγαπάμε την πατρίδα! Για όλα οι μούφα Ι5 φταίμε... Τάισε τους και άλλο σανό. Οι άλλοι θα τρώνε από τα εξοπλιστικά..... 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ξέρω ότι θα κράξουν οι περισσότεροι αλλά εγώ θα έλεγα να πας Ειδικά αν δεν έχεις κάτι πολύ σοβαρό - επείγον να κάνεις έξω...μια χαρά θα περάσεις, ξένοιαστα! Αν είναι να πας και ναυτικό (κάτι τέτοιο νομίζω ανέφερες) ακόμα καλύτερα. Το επίπεδο στελεχών και φαντάρων είναι αρκετά υψηλό
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ξέρω ότι θα κράξουν οι περισσότεροι αλλά εγώ θα έλεγα να πας Ειδικά αν δεν έχεις κάτι πολύ σοβαρό - επείγον να κάνεις έξω...μια χαρά θα περάσεις, ξένοιαστα! Αν είναι να πας και ναυτικό (κάτι τέτοιο νομίζω ανέφερες) ακόμα καλύτερα. Το επίπεδο στελεχών και φαντάρων είναι αρκετά υψηλό μα δεν ειναι το θεμα αν ΤΩΡΑ εχει κατι σοβαρο-επειγον αλλα οτι αυτο το σοβαρο - επειγον μπορει να προκυψει ανα πασα στιγμη μεσα στους αυτους τους μηνες και να χασει την ευακαιρεια! για αυτο λεμε οτι ειναι χασιμο χρονου 2
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 μα δεν ειναι το θεμα αν ΤΩΡΑ εχει κατι σοβαρο-επειγον αλλα οτι αυτο το σοβαρο - επειγον μπορει να προκυψει ανα πασα στιγμη μεσα στους αυτους τους μηνες και να χασει την ευακαιρεια! για αυτο λεμε οτι ειναι χασιμο χρονου Ε τι να κάνουμε, ας μην θεωρήσει ότι έχασε μια ευκαιρία αλλά ότι δεν γινόταν με κάποιο τρόπο να την εκμεταλλευτεί κι ας πάει παρακάτω... Για πες μας ρε φιλε spec,αληθεια που υπηρετησες,και ποια ηταν αυτη η γαματη εσσο που δε σε εχωσε ποτε κ πουθενα?Γιατι εγω το περισσοτερο γαμησι το εφαγα απο ''σειρουλες'' μου... Οσο για το θεμα του στρατου,πιστευω οτι ειναι μια προετοιμασια για την 'εξω' κοινωνια.Σιγουρα θα συναντησεις μαλακες και κομπλεξικους,αλλα θα μαθεις αρκετα απο εκει..Συμφωνω επισης οτι η ολη εκπαιδευση βγαινει ανετα σε ενα 3μηνο,αλλα αυτο δεν ειμαι ο αρμοδιος για να το αλλαξω..Κατα τη γνωμη μου,πρεπει να υπηρετουν ολοι,κατευθειαν μολις κλεινουν τα 18 και υστερα να συνεχιζουν σπουδες η εργασια... Δε δεχομαι κατι φλωρακια και δηθεν μαγκες,να μου το παιζουν αντρακια και νταηδες ενω ειναι αστρατευτοι,γιατι καλως η κακως εκει 'μεσα',σπαει ο τσαμπουκας και εκτελεις αυτο που σε διαταζουν...Οσο για τις ειδικες δυναμεις που ειπες,ειναι αστοχο,διοτι εκει μαθαινεις να καταπινεις το θυμο και να προχωρας... Αυτα τα ολιγα! Συμφωνώ. Όσο ο στρατός είναι υποχρεωτικός το καλύτερο θα ήταν να πηγαίνουν όλοι με το που τελειώνουν το σχολείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα