RedPanda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ισχύει..παίρνεις αναβολή πας πάλι μετά από 1 χρόνο και παίρνεις άλλη μια οριστική νομίζω.. Η διάρκεια της αναβολής αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Οριστική αναβολή ΔΕΝ παίζει -εκτός από βαριές σωματικές και πνευματικές περιπτώσεις. Με το να το "παίξεις τρελίτσα" το μόνο που θα καταφέρεις είναι ι3 άοπλο -και λίγη χαμένη αξιοπρέπεια. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κυνηγήσεις αναβολές μέχρι τα 36 και μετά μπορείς να εξαγοράσεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 ένας φίλος έβγαλε ι5 πρόσφατα. Το πήρε εύκολα και δεν το περίμενα τόσο ευκολα. εκτός θέματος, Και να πάς πάντως θα περάσεις σχετικά ωραία αλλά είναι χάσιμο χρόνου όπως και να το κάνουμε, ιδίως για έναν νεο άνθρωπο. Και κάνεις και τις αγγαρείες των μονίμων, δεν συνεισφέρεις και σε τίποτα ουσιαστικό για την πατρίδα. Γενικά δεν νομίζω οτι προσωπικά μου πρόσφερε και τίποτα θετικό ο στρατός παρα μόνο κάποιες αναμνήσεις ωραίες και τοπία/ταξίδι.
mylo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οκ το παίζεις τρελιτσα και παίρνεις το τρελοχαρτο, αν αύριο μεθαύριο αναζητήσεις Εργασία στην Ελλάδα και έρθει η συνέντευξη σε αυτό το κομμάτι τη θα πεις? Πρέπει να είσαι έτοιμος για ανάλογες συνέπειες των όποιων αποφάσεων σου.
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Πως έγινε αυτό?? Μου έχουν πει ότι δεν γίνεται να αλλάξω σώμα. Από ναυτικό σε στρατό ξηράς! 9 μήνες είναι η θητεία όχι 12 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 με ι5 δεν νομίζω οτι θα σε κόψει από την σταδιοδρομία σου. σε ολες τις δουλείες που είχα δεν με έχουν καν ρωτήσει τι χαρτί έχω πάρει. Συνήθως πλέον δεν με ρωτάνε καν αν έχω τελειώσει τον στρατό. Ψάξε το βέβαια και εσύ, μην σε πάρουμε στον λαιμό μας
RedPanda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 ένας φίλος έβγαλε ι5 πρόσφατα. Το πήρε εύκολα και δεν το περίμενα τόσο ευκολα. Pics or it didn't happen. 2
Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Καλά ΡΕ δεν θέλεις να γίνεις άντρας???? Πιστεύω δεν μιλάς σοβαρά....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Pics or it didn't happen. στα σοβαρά τώρα... από όσο γνωρίζω πήγαινε και έπαιρνε συνέχεια αναβολές λόγο του οτι έλεγε δεν την παλεύει και οτι έχει τάσεις αυτοκτονίας. Μετά από πολλές αναβολές του δώσανε το ι5
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τελείωσα με το πανεπιστήμιο και έχω αναβολή 1 χρόνο ακόμα. Σκέφτομαι να κόψω την αναβολή να το παίξω τρελίτσα και να πάρω Ι5. Αυτό που με ανησυχεί είναι αν θα με επηρεάσει κάπου στο μέλλον και συγκεκριμένα στην εύρεση εργασίας. Προφανώς και αν με καλέσουν σε συνέντευξη κάπου θα τους πω την αλήθεια...Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Επίσης γνωρίζει κάποιος τι παίζει με την εξαγορά και πως έχει η όλη διαδικασία? Το κόστος είναι 6000 euro? Μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή πρέπει να είναι κάποια ηλικίας? (παρακαλώ όχι σχόλια όπως ''πρέπει να πας, όλοι πάνε, τι Έλληνας είσαι εσύ κλπ κλπ κλπ'' Μου φαίνεται αστείο μόνο και μόνο το να σε ρωτήσουν σε άσχετη συνέντευξη για τη θητεία σου (δεν ξέρω καν αν είναι και νόμιμο, ίσως να μην είναι ειδικά αν μιλάμε για Ι5 οπότε "σοβαρός ιατρικός λόγος"). Από την άλλη ούτε μου έτυχε ποτέ ούτε θα μ' ένοιαζε αν τύχαινε ούτε θα είχα πρόβλημα εύρεσης εργασίας οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς. Πάντως για κάποιες δουλειές μπορεί ίσως να παίξει ρόλο (σώματα ασφαλείας στυλ). Από ένα φίλο που έχει κάνει ακριβώς αυτό, τα συμπεράσματα είναι δε στο δίνουν έτσι με το καλημέρα, θα έχεις λίγο πάρε δώσε (έλα ξαναέλα του χρόνου και τέτοια) αν πάντως έχεις μια υποτυπώδη υποκριτική ικανότητα και δεν πάς yolo θα το πάρεις eventually That said, εξήγησέ μου κάτι. Όπως έγραψες, εξετάζεις (θεωρητικά τελείως) και το ενδεχόμενο της εξαγοράς για το οποίο ακούσαμε ένα νούμερο 6Κ. Σκοπεύεις αυτό τον ένα χρόνο που δε θα κάνεις θητεία να βγάλεις περισσότερα ή αξίζει τόσο πολύ για σένα το να μη κάνεις θητεία; 1
gokuthelegend Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 δεν θα σε ρωτήσουν ποτέ λεπτομέρειες για τον στρατό. Το μόνο που θα σε ρωτήσουν είναι αν είσαι υπόχρεος να παρουσιαστείς, οπότε τους λες απλώς ότι έχεις ξεμπερδέψει από αυτό το θέμα. Το γιώτα παίζει ρόλο μόνο αν θες να μπεις σε σώματα ασφαλείας (στρατό, αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική κλπ) για τους προφανείς λόγους. Κατά τα άλλα θεωρείται προσωπικό δεδομένο και δεν πρόκειται να στο ζητήσουν πουθενά αλλού. 6
Troll Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μου φαίνεται αστείο μόνο και μόνο το να σε ρωτήσουν σε άσχετη συνέντευξη για τη θητεία σου (δεν ξέρω καν αν είναι και νόμιμο, ίσως να μην είναι ειδικά αν μιλάμε για Ι5 οπότε "σοβαρός ιατρικός λόγος"). Από την άλλη ούτε μου έτυχε ποτέ ούτε θα μ' ένοιαζε αν τύχαινε ούτε θα είχα πρόβλημα εύρεσης εργασίας οπότε μιλάω εκ του ασφαλούς. Πάντως για κάποιες δουλειές μπορεί ίσως να παίξει ρόλο (σώματα ασφαλείας στυλ). Από ένα φίλο που έχει κάνει ακριβώς αυτό, τα συμπεράσματα είναι δε στο δίνουν έτσι με το καλημέρα, θα έχεις λίγο πάρε δώσε (έλα ξαναέλα του χρόνου και τέτοια) αν πάντως έχεις μια υποτυπώδη υποκριτική ικανότητα και δεν πάς yolo θα το πάρεις eventually That said, εξήγησέ μου κάτι. Όπως έγραψες, εξετάζεις (θεωρητικά τελείως) και το ενδεχόμενο της εξαγοράς για το οποίο ακούσαμε ένα νούμερο 6Κ. Σκοπεύεις αυτό τον ένα χρόνο που δε θα κάνεις θητεία να βγάλεις περισσότερα ή αξίζει τόσο πολύ για σένα το να μη κάνεις θητεία; Τα 6Κ σίγουρα είναι πολλά...και δεν είμαι απο αυτούς που έχουν 6Κ για να τα δώσουν έτσι! Σκοπεύω να εργαστώ (αν βρω) και να αφοσιωθώ ταυτόχρονα στο να αποκτήσω διάφορα πιστοποιητικά σχετικά με το αντικείμενο το οποίο σπούδασα. Επίσης έχω ακόμα 1+ χρόνο αναβολή. Το θέμα είναι ότι είτε τώρα είτε στο μέλλον ο στρατός μου φαίνεται χάσιμο χρόνου... δεν θα σε ρωτήσουν ποτέ λεπτομέρειες για τον στρατό. Το μόνο που θα σε ρωτήσουν είναι αν είσαι υπόχρεος να παρουσιαστείς, οπότε τους λες απλώς ότι έχεις ξεμπερδέψει από αυτό το θέμα. Το γιώτα παίζει ρόλο μόνο αν θες να μπεις σε σώματα ασφαλείας (στρατό, αστυνομία, λιμενικό, πυροσβεστική κλπ) για τους προφανείς λόγους. Κατά τα άλλα θεωρείται προσωπικό δεδομένο και δεν πρόκειται να στο ζητήσουν πουθενά αλλού. ty
dimitrisOP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τα 6Κ σίγουρα είναι πολλά...και δεν είμαι απο αυτούς που έχουν 6Κ για να τα δώσουν έτσι! Σκοπεύω να εργαστώ (αν βρω) και να αφοσιωθώ ταυτόχρονα στο να αποκτήσω διάφορα πιστοποιητικά σχετικά με το αντικείμενο το οποίο σπούδασα. Επίσης έχω ακόμα 1+ χρόνο αναβολή. Το θέμα είναι ότι είτε τώρα είτε στο μέλλον ο στρατός μου φαίνεται χάσιμο χρόνου... ty απλα συνεχομενες αναβολες, φευγεις και εξω για εργασια και ολα κομπλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα