Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αποφάσισα σήμερα να κάνω τον εξαμηνιαίο καθαρισμό του pc. Άλλαξα πάστα στον cpu και στην κάρτα γραφικών, και φύσιξα το κουτί. Στο μοντάρισμα όμως ξέχασα να συνδέσω τα δύο εξάπινα της Link.png Site: sapphireradeon hd 6870 και προσπάθησα να μπουτάρω το μηχάνημα. Έκτοτε το pc δεν μπουτάρει. Δεν φορτώνει ούτε bios. Παίρνουν μπροστά οι ανεμιστήρες αλλά η οθόνη δεν έχει καθόλου σήμα. Δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών, έκανα clear cmos, έβγαλα μπαταρία χωρίς αποτελέσματα. Μου φαίνεται σαν πρόβλημα μητρικής γιατί το μηχάνημα δεν σβήνει από μπροστά, δηλ το κουμπί δεν "ακούει".

phenom 2 955

enermax pro 82+ 625w

Link.png Site: gigabytexta-ud4  

Κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Μπορει να ειναι πολλα πραγματα, δοκιμασε με ενα στικακι ραμ, διπλοτσεκαρε οτι εχεις βαλει ολα τα καλωδια σωστα, βγαλε τελειως την καρτα γραφικων και δοκιμασε να το μπουταρεις ετσι.

Δημοσ.

Σε μητρική μου μοιάζει και εμένα. Πρώτα δοκίμασε όπως λέει και ο φίλος πάνω να δεις μήπως είναι τίποτα ram και σκληροί αλλά εμένα μητρική μου μυρίζει.

Δημοσ.

Σε μητρική μου μοιάζει και εμένα. Πρώτα δοκίμασε όπως λέει και ο φίλος πάνω να δεις μήπως είναι τίποτα ram και σκληροί αλλά εμένα μητρική μου μυρίζει.

Μη του κοβουμε τη ..χολη του ανθρώπου και πάθει τίποτα , ειναι και δύσκολη εποχή!

Συμβαίνει καμιά φορά αλλα ειναι πιο σπάνιο.

Οχι οτι αποκλειεται, αλλα ας παει με το ...μαλακο στα πιο απλα και συνηθισμενα, που τυχαινουν μετα απο καθαρισμα που προτεινει  ο kougi.

..και αν εχει θεση για μικροφωνο συνδεσε ενα μπας και ...μιλήσει η μητρική.

Δημοσ.

σύνδεσε/δανείσου ενα speaker,κάτι αλλο έχει γίνει.

Αν απλά δεν συνδέσεις την τροφοδοσία της κάρτα γραφικων σφυράει η μητρική δεν καίγεται.

Επίσης αφαίρεσε την μπαταρία του bios για 1 λεπτό με κλειστό τροφοδοτικό και χωρίς να είναι στο ρεύμα και δοκίμασε πάλι.

Δημοσ.

Άλλαξα μητρική και δούλεψε το σύστημα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πεπεισμένος ότι σώνει και καλά έφταιγε η μητρική. Μπορεί να μην είχε κουμπώσει καλά ο επεξεργαστής. Πάντως τα είχα δοκιμάσει όλα, και την μπαταρία είχα βγάλει, και με ενα dim ram δοκίμασα, και clear cmos, έβγαλα όλους τους δίσκους κλπ. Όταν βρω χρόνο θα την ξαναδοκιμάσω την μητρική. Όσον αφορά την μητρική που αγόρασα, θα της βάλω έναν fx απάνω και αυτή θα είναι η αναβάθμιση που σκόπευα να κάνω. Αγόρασα μεταχειρισμένη την gigabyte 970A-D3. Αν και έχω διαβάσει ότι δεν είναι για πολλά πολλά.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα μεταχειρισμένη την gigabyte 970A-D3. Αν και έχω διαβάσει ότι δεν είναι για πολλά πολλά.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες.

Ναι ισχύει.

Μικρό κύκλωμα τροφοδοσίας για τον επεξεργαστή και δεν έχει ψύκτρα στα VRM η rev 1.0

αν έχεις απο 1.3 και πάνω είσαι οκ.

Δημοσ.

rev 3.0

Πάντως δεν έκανα δουλειά σχετικά με τις θερμοκρασίες. 45 είχα πριν, 45 τώρα στην cpu ενώ vga 62 πριν και 58 τώρα, πάντα idle.

Μου φαίνεται θέλω καλύτερη ψήκτρα για τον επεξεργαστή της οποίας ο ανεμιστήρας να φυσάει προς τα πάνω ή προς τα πίσω. Επίσης και η πάστα παίζει το ρόλο της. Σκέφτομαι για την 212 evo.  

Δημοσ.

αν είσαι με την εργοστασιακή ψύκτρα ναι.

Η πάστα στην καλύτερη θα σου δώσει 2-5 βαθμούς(προτείνεται pk-3/arctic MX-4)

212 evo ναι,καλή επιλογή.

και η raijintek themis θα σου κάνει δουλειά.

Για την κάρτα γραφικών είναι σίγουρο ότι είναι σε ηρεμία; μήπως έχεις πάρει κανένα bitcoin miner,δες με το gpu-z το % χρήσης της ενώ κάθεται.

επίσης,καθάρισμα αλλαγή πάστας στην κάρτα έχει γίνει; τα έχει τα χρονάκια της η 6870.

Δημοσ.

Είμαι με την Link.png Site: scythegrand kama cross . Έχω την αίσθηση ότι δημιουργεί πρόβλημα στο airflow επειδή πετάει τον αέρα πάνω στο side panel του κουτιού. Για την κάρτα γραφικών το δοκίμασα τώρα, είναι σε 1% load. Δηλ normal.

Την κάρτα μόλις την καθάρισα και της άλλαξα πάστα. Το ανεμιστήρι της είναι στο auto και δουλεύει στο 40%. Πάντως είναι safe οι θερμοκρασίες, δεν ανησυχώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...