Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διάβαζα μια ιστορία με μια πορνοστάρ που ήταν πολύ νυμφομανής. Όλο όργια γούσταρε. Με απλή τσόντα δεν την έβρισκε καθόλου. Έλεγε πως είναι σίγουρα μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση αλλά ο καθένας έχει τα βίτσια του. Σάμπως να θες να φοράς δερμάτινες μπότες κι αλυσίδες είναι τίποτε φυσιολογικό; Άλλος μπορεί να θέλει πρωτικό. Κι άλλος να βγαίνει στην πορνεία και να κάνει την εμμονή του επάγγελμα. 
Πάντως δεν μιλάμε για ''κοινωνικό πρόβλημα''. Γούσταρε και το έκανε. Τον έγραψε στο απαυτό της και τον μπαμπά της. Και την κοινωνία. Θέλω να πω ''κοινωνικό πρόβλημα'' υπάρχει όταν μιλάμε για συνθήκες δουλείας.
Το ΥΠΑΡΚΤΟ κοινωνικό πρόβλημα σε μέρη χωρίς οίκους ανοχής είναι ότι φοράς παντόφλα, βάζεις το κοράνι με μπετόν αρμέ στη θέση του κεφαλιού και σε βαράει ο Αλλάχ στον εγκέφαλο μέχρι να βιάσεις καμιά Κούρδισα. Όχι αλκοόλ, όχι σεξ, όχι πορνό, εεε, άμα δεν σαλτάρεις κιόλας πρέπει να είσαι από γρανίτη. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Ούτε είναι ''φυσικό''.
Ένα άλλο μέρος που υπάρχει κοινωνικό πρόβλημα αλλά απαγορεύονται οι οίκοι ανοχής είναι οι ΗΠΑ. Αστείο από μόνο του που απαγορεύεται η πορνεία στην χώρα-γίγαντα του πορνό. Και γι' αυτό δημιουργούνται θέματα που δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από το να βρεις καμιά άρρωστη στους δρόμους της Αθήνας που να ψάχνει να πάρει την πρέζα της. 
Σ' αυτήν την περίπτωση τα ναρκωτικά είναι το πρόβλημα κι όχι η πορνεία, που ούτως ή άλλως είναι ποταπού επιπέδου.
Πάντως να μιλάμε για κοινωνικό πρόβλημα και μάλιστα σε μία από τις πιο αρχαίες χώρες του κόσμου στον τομέα αυτό, δεν είναι καθόλου ελληνικό. Τα ζόρια που τραβάμε στην εποχή μας έχουν άμεση σχέση με τον σκοταδισμό και τον μισογυνισμό των θρησκειών της Μέσης Ανατολής. Οι -κανονικοί- Έλληνες των αρχαίων χρόνων δεν είχαν τέτοια θέματα. Ίσα-ίσα που είχαν ενσωματώσει την πορνεία και στην θρησκεία. 

• Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω εντελως φιλικα,ειδα μερικα μηνυματα που καποιοι εξισωνουν την οποια επαφη τους με το γυναικειο φυλο με χρηματικο ποσο και με απωτερο σκοπο το να γαμησεις και τελος.Αν δεν βρειτε την καταλληλη που θα ξεκλειδωσει το μυαλο σας γιατι βλεπουν πραγματα που μπορει να μην τα δειτε και ποτε για τον εαυτο σας και την θεση σας στην ζωη δεν θα φτασετε ποτε εκει που μπορει να φτασει το μυαλο σας.Σου οργανωνουν το μυαλο αρκει να το θελουν και να δουν οτι μπορουν να επενδυσουν πανω σου γιατι εχεις δυνατοτητες.Δειτε το και συμφεροντολογικα δηλαδη αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

Ναι αλλα πρωτα θα "υποταχτει" στο σεξ οπως υποταχτηκε στον σφαλιαρα απλα κ οραια κ μετα θα το σκεφτω αν αξιζει να την αφησω να οργανωσει το μυαλλο μου. Απλα τα πραγματα. Μεχρι την πρωτη φορα με καθε μια σημασια εχει μονο το σεξ

Δημοσ.

Ε ναι αλλα αμα θελεις καποια να οργανωσει το μυαλο σου μην περιμενεις να το βρεις σε αυτες που καθονται στο σπαλιαρα.Χειροτερο θα σε κανουν

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατι αλλο που ηθελα να προσθεσω εντελως φιλικα,ειδα μερικα μηνυματα που καποιοι εξισωνουν την οποια επαφη τους με το γυναικειο φυλο με χρηματικο ποσο και με απωτερο σκοπο το να γαμησεις και τελος.Αν δεν βρειτε την καταλληλη που θα ξεκλειδωσει το μυαλο σας γιατι βλεπουν πραγματα που μπορει να μην τα δειτε και ποτε για τον εαυτο σας και την θεση σας στην ζωη δεν θα φτασετε ποτε εκει που μπορει να φτασει το μυαλο σας.Σου οργανωνουν το μυαλο αρκει να το θελουν και να δουν οτι μπορουν να επενδυσουν πανω σου γιατι εχεις δυνατοτητες.Δειτε το και συμφεροντολογικα δηλαδη αξιζει τον κοπο.

Φυσικά έχεις δίκιο. Αν μιλάμε για σχέση. Το πρόβλημα είναι όμως αν οργώσει το μυαλό και τελικά για 15 χρόνια λέει ''εγώ δεν τα καταπίνω, πονάει ο κώλος μου, έχω πονοκέφαλο'' κλπ κλπ κλπ. Μπορεί να ξενερώσει το μυαλό απότομα και πολύ άσχημα. Και πολύ αργά. Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι ευτυχισμένος γιατί δεν κάνεις έρωτα όπως σου αρέσει. Από την άλλη πλευρά τέτοια ζητήματα δεν υπάρχουν στους οίκους ανοχής. Δεν πηγαίνεις εκεί για παντρειά. Ούτε για σχέση.

Δημοσ.

Ε ναι αλλα αμα θελεις καποια να οργανωσει το μυαλο σου μην περιμενεις να το βρεις σε αυτες που καθονται στο σπαλιαρα.Χειροτερο θα σε κανουν

Ε ολες στατιστικα σε καποιο σφαλιαρα εκατσαν

Δεν ειναι οτι μεχρι τα 25 ειχαν δυο τρεις παρτενερ μονο οι οποιοι ηταν κ καλα παιδια

Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε θέμα που θα ρωτάει την άποψη γυναικών για το αν τις ενοχλούσε ότι ο καλός τους έχει κάνει σεξ με ιερόδουλη.

Και πως θα το αντιμετώπιζαν.

• Like 2
Δημοσ.

Το ΥΠΑΡΚΤΟ κοινωνικό πρόβλημα σε μέρη χωρίς οίκους ανοχής είναι ότι φοράς παντόφλα, βάζεις το κοράνι με μπετόν αρμέ στη θέση του κεφαλιού και σε βαράει ο Αλλάχ στον εγκέφαλο μέχρι να βιάσεις καμιά Κούρδισα. Όχι αλκοόλ, όχι σεξ, όχι πορνό, εεε, άμα δεν σαλτάρεις κιόλας πρέπει να είσαι από γρανίτη. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Ούτε είναι ''φυσικό''.

Μην το ψάχνεις το θέμα με την πορνεία στα μουσουλμανικά κράτη. Τυπικά απαγορεύονται οι οίκοι ανοχής αλλά άτυπα υπάρχουν πόρνες και μπουρδέλα παντού, από το ισλαμικό κράτος μέχρι το αφγανιστάν. Οι οίκοι ανοχής ελέγχονται από τους τζιχαντιστές τους ταλιμπάν και θρησκευτικούς νταβάδες οι οποίοι κάνουν τα στραβά μάτια, οι κοπέλες που χώνουν εκεί είναι είτε από σκλαβοπάζαρα είτε από απαγωγές και οι θρησκευτικοί νταβάδες βγάζουν λεφτά από αυτό αγοράζοντας όπλα, φυσικά αν πάει να ανοίξει άσχετος οίκο ανοχής ή πάει να εκπορνευτεί γυναίκα χωρίς την θέληση του συζήγου της ή της οικογένειάς της αν είναι ανήλικη (δεν μιλάμε για απαγωγή ανήλικης από τζιχαντιστές εδώ) τότε στο παίζουν καλοί μουσουλμάνοι και πέφτει γιαταγάνι. Θέλουν να δείχνουν προς τα έξω οτι όποιος παραβιάσει το κοράνι τιμωρείται αλλά στην πραγματικότητα μόνο τα στραβά μάτια δεν κάνουν.

Οι βιασμοί σε κορίτσια που τα έχουν απαγάγει και σε γυναίκες διαφόρων μειονοτήτων δεν γίνονται επειδή δεν υπάρχουν τρόποι να βρούνε το σεξ που θέλουν επι πληρωμή οι θύτες, αλλά επειδή καταλύεται ο νόμος το κράτος και οι όποιες ποινές, όταν ο καθένας καταλαμβάνει ένα μέρος και μπορεί να κάνει οτι θέλει χωρίς να φοβάται τίποτα, τότε δυστυχώς σε τέτοιες καταστάσεις οι βιασμοί αυτοί είναι κάτι αναμενόμενο. Ο άνθρωπος μετατρέπεται σε ζώον.

Δημοσ.

Ο φιλος μου δε Θέλω να έχει πάει όμως

Να θεωρείς δεδομένο ότι έχει πάει, περιμένοντας να περάσουν οι 2-3 μήνες μέχρι να αισθανθείς εσύ πιο άνετα και να του προσφέρεις το πολύτιμο "λουλούδι" σου

• Like 5
Δημοσ.

Οχι γιατι

Α)διαφωνώ ιδεολογικά να περιφέρονται οι γυναίκες σαν κομμάτι κρέατος στο τσιγκέλι. 

Β)Έστω και μια τοις χιλιοις, που λέει ο λόγος, να ειναι εκει παρά τη θέλησή της δεν θα ήθελα να είμαι μέρος του βασανισμού της.

Απο απο την άλλη δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ο κάθένας να αυτοδιαχειρίζεται το σωμα του όπως θέλει. Δεν τον κρίνω, απλά εγω διαφωνώ.

Ουαου. Εφτασα 4η σελιδα και ειδα επιτελους ενα τετοιο μυνημα. Θα πρεπε να το χα δει απ την πρωτη σελιδα...

Επισης, οι γυναικες δεν κερνανε συνηθως στα ραντεβου, αλλα σκανε αρκετα λεφτα ωστε να υπαρξουν ραντεβου, if you know what I mean...

Δημοσ.

Oχι.
Η διαφορά εγκειται στην κυριαρχία και στο αισθημα της ικανοποιησης που προκυπτει απο το να καταφέρεις να κερδίσεις την γκόμενα που γουσταρεις.
(δεν μιλάμε για το μέσο σκουπίδι στο καθε μπαρ/κλαμπ που θα πηγαινε με την μισή πολη,ουτως η αλλως.Καμιά αισθηση ικανοποιησης δεν πηγαζει απο εκει).

Σαν να τερματίζεις ενα παιχνιδι ενω εχεις βάλει cheat για god mode απο την αρχή.Ξέρεις οτι θα "νικήσεις" απ την αρχη,και αυτο αφαιρει καθε ενδιαφερον.

*ειναι και το ηθικο στην μεση(αν εχει καταληξει εκει συνειδητα,ποσοι και ποιοι την εκμεταλλευονται κλπ.)
Αλλα αυτο ειναι αλλη,μεγαλη κουβεντα.

Δημοσ.

Επίσης να σας πω , ότι όσοι πιστευετε ότι όλες , μα όλες , μα όλες , όσες βγαίνουνε στην τηλεόραση , απο Μενεγάκη μέχρι Τσιμτσιλή , ότι δεν έχουνε καταπιει τόνους ψωλόσπερμα , είστε γελασμένοι.

Φίλη μου στα μίντια , χωμένη στην παραγωγή διαφόρων εκπομπών , μου έλεγε και τις ταρίφες που είχανε.

Η βιζιτα παει σύννεφό λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης να σας πω , ότι όσοι πιστευετε ότι όλες , μα όλες , μα όλες , όσες βγαίνουνε στην τηλεόραση , απο Μενεγάκη μέχρι Τσιμτσιλή , ότι δεν έχουνε καταπιει τόνους ψωλόσπερμα , είστε γελασμένοι.

Φίλη μου στα μίντια , χωμένη στην παραγωγή διαφόρων εκπομπών , μου έλεγε και τις ταρίφες που είχανε.

Η βιζιτα παει σύννεφό λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σιγουρα,  επισης  εχω ακουσει απο μια ξαδερφη στο χωριο  οτι ολοι οι ωραιοι αντρες ειναι gay  kai οι πλουσιοι δυστυχισμενοι και οτι για ολα φταινε οι Αμερικανοι και οι Εβραιοι .

• Like 3
Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε θέμα που θα ρωτάει την άποψη γυναικών για το αν τις ενοχλούσε ότι ο καλός τους έχει κάνει σεξ με ιερόδουλη.

Και πως θα το αντιμετώπιζαν.

Ε δεν είμαστε και πολλές εδώ μέσα μπορούμε να το απαντήσουμε κι εδώ.

Δεν με ενόχλησε όταν το έμαθα.

Πιο πολύ ξενερώνω με κάτι "την ήξερα μωρέ και γι αυτό κάναμε ακάποτα"

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...