Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε θέμα που θα ρωτάει την άποψη γυναικών για το αν τις ενοχλούσε ότι ο καλός τους έχει κάνει σεξ με ιερόδουλη.

Και πως θα το αντιμετώπιζαν.

Δεν θα με ενοχλούσε. Και ίσα ίσα που θα μου τραβούσε το ενδιαφέρον αν το συζήταγε μαζί μου.

(Ο πρώην μου π.χ. μου το είπε από μόνος του ότι είχε πάει κάποτε σε στούντιο. Ε σιγά, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Δεν έπεσα και απ'τα σύννεφα ξερωγώ.)

• Like 1
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπωντας 14 σελίδες πουριτανισμού, αναρωτήθηκα αν είμαι σε Ελληνικό ή Βρετανικό forum.
Ιδίως όταν υπάρχουν τόσοι που μετά βδελυγμίας σκίζουν τα ρούχα τους ότι είναι αγνοί, "αθώοι" και κατακρίνουν όσους έχουν απαντήσει ΝΑΙ στην ψηφοφορία.

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, έχω να πω.

Εγώ ακολουθώ πιστά τις πατροπαράδοτες αρχές των Αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων, που τόσο μακαρίζουν όλοι αλλά μόνο στο όνομα με περίσια υποκρησία θέλουν να τους ακολουθήσουν.

Και όχι, δεν είμαι μέλος των διάφορών congregations της Ιστάρ, ναοί της οποίας βρίσκονται στην Μύκονο και στα βόρεια προάστεια της Αττικής.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν θα με ενοχλούσε. Και ίσα ίσα που θα μου τραβούσε το ενδιαφέρον αν το συζήταγε μαζί μου.

Χμμμ...  :devil: 

Για ανέλυσέ το λίγο. Με όλες τις λεπτομέρειες. Γιατί είμαι σίγουρος πως θα πεις 200% ψέματα. lol

Ο φίλος εδώ ψάχνει κάποιου είδους λογική με αυτήν την δημοσκόπηση. Το κακό είναι πως το sex δεν σηκώνει τέτοια πράγματα. Η μόνη λογική εξήγηση που υπάρχει είναι ότι μας εξουσιάζουν τα χημικά του σώματός μας. Πείνα, καύλες, πόνος, ηδονή, κατάθλιψη. Γιατί τρέχεις με τα μηχανάκια; Για τις αδρεναλίνες φυσικά. Τα υπόλοιπα είναι απλώς δικαιολογίες που χρησιμοποιούμε προσπαθώντας να φτιάξουμε καμπύλες στην ευθεία. Για να είναι πιο όμορφο. Να πεις για τον ρομαντικό ήχο της εξάτμισης που κεντρίζει την καρδιά σου και τέτοιες ποιητικές πίπες μπλε. Καλή είναι η φαντασία βέβαια. Αλλά μόνο όταν έχεις επίγνωση της αλήθειας.

Δημοσ.

Και όχι, δεν είμαι μέλος των διάφορών congregations της Ιστάρ, ναοί της οποίας βρίσκονται στην Μύκονο και στα βόρεια προάστεια της Αττικής.

δεν ξέρεις τι χάνεις .. :)

• Like 1
Δημοσ.

Ε δεν είμαστε και πολλές εδώ μέσα μπορούμε να το απαντήσουμε κι εδώ.

Δεν με ενόχλησε όταν το έμαθα.

Πιο πολύ ξενερώνω με κάτι "την ήξερα μωρέ και γι αυτό κάναμε ακάποτα"

χαχα ναι θυμάμαι την ατάκα "το ακάποτο πουλί σου και την υπογραφή σου πρόσεχε που τα βάζεις"

και για να ευθυμήσουμε λίγο 

11822602_10205874669358751_4168583401971

• Like 5
Δημοσ.

Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους να μιλάνε για έρωτα και για αγάπη και για κουραφέξελα. Δεν υπάρχει ουτε πραγματικός έρωτας ,ουτε πραγματική αγάπη. Τα λόγια είναι απλά λόγια και γι'αυτό θα παραθέσω στοιχεία. Στον Δυτικό κόσμο τα διαζύγια φτάνουν στο 50% ενω στην Ελλάδα περίπου 1 στους 3 γάμους διαλύεται http://www.protothema.gr/life-style/sxeseis/article/450233/treis-gamoi-gia-kathe-diazugio-stin-ellada-to-14-horizoun-kurios-stin-athina/. Φυσικά τα ποσοστά θα ήταν μεγαλύτερα ,αλλά πολλα αντρόγυνα απλά συνυπάρχουν είτε γιατι υπάρχουν παιδιά είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Οι λόγοι για τα διαζύγια; Άπειροι. Κάποια βρήκε ποιο πλούσιο άντρα και χώρισε τον παλιό ,γιατί υποτίθεται καταπιεζόταν. Κάποιος βρήκε μια νεότερη γυναίκα και χώρισε την γυναίκα του γιατι είχε γεράσει και είχε παχύνει. Ξέρω τρεις ΔΕΚΟΤΖΗΔΕΣ που χώρισαν τις γυναίκες τους και παντρεύτηκαν Ρουμάνες και Ρωσίδες και φυσικά τις δελέασαν με τα χρήματα τους(μιλάμε για 3000ε μισθό πριν την κρίση). 

Έρωτας και κουραφέξαλα. Όταν φεύγει η αρχική καύλα(τα πρωτα 2-3 χρόνια) τελειώνει και η σχέση. Και αυτό δεν ισχύει μονο για τους άντρες όπως ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω. 

• Like 3
Δημοσ.

Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους να μιλάνε για έρωτα και για αγάπη και για κουραφέξελα. Δεν υπάρχει ουτε πραγματικός έρωτας ,ουτε πραγματική αγάπη. Τα λόγια είναι απλά λόγια και γι'αυτό θα παραθέσω στοιχεία. Στον Δυτικό κόσμο τα διαζύγια φτάνουν στο 50% ενω στην Ελλάδα περίπου 1 στους 3 γάμους διαλύεται http://www.protothema.gr/life-style/sxeseis/article/450233/treis-gamoi-gia-kathe-diazugio-stin-ellada-to-14-horizoun-kurios-stin-athina/. Φυσικά τα ποσοστά θα ήταν μεγαλύτερα ,αλλά πολλα αντρόγυνα απλά συνυπάρχουν είτε γιατι υπάρχουν παιδιά είτε λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Οι λόγοι για τα διαζύγια; Άπειροι. Κάποια βρήκε ποιο πλούσιο άντρα και χώρισε τον παλιό ,γιατί υποτίθεται καταπιεζόταν. Κάποιος βρήκε μια νεότερη γυναίκα και χώρισε την γυναίκα του γιατι είχε γεράσει και είχε παχύνει. Ξέρω τρεις ΔΕΚΟΤΖΗΔΕΣ που χώρισαν τις γυναίκες τους και παντρεύτηκαν Ρουμάνες και Ρωσίδες και φυσικά τις δελέασαν με τα χρήματα τους(μιλάμε για 3000ε μισθό πριν την κρίση). 

Έρωτας και κουραφέξαλα. Όταν φεύγει η αρχική καύλα(τα πρωτα 2-3 χρόνια) τελειώνει και η σχέση. Και αυτό δεν ισχύει μονο για τους άντρες όπως ανέφερε ενας φίλος πιο πάνω. 

συγγνώμη, δεν άντεξα 

μην το πάρεις προσωπικά αλλά μου θύμησες αυτό 

11822538_1159255714091491_78761136401351

• Like 4
Δημοσ.

Πίκρα,πολύ πίκρα βγάζεις φίλε.

Δες το και αλλιώς διότι δεν είναι φυσιολογικό να τα γράφεις αυτά.

Δημοσ.

Παρουσιάζεις όντως μια πραγματικότητα, αλλά το κάνεις διαστρεβλωμένα.

Άλλωστε, έτσι είναι κι η άποψη σου. Απλά καλό θα ήταν να μην την παρουσιάζεις σαν αντικειμενικότητα, και να μιλάς για σένα γιατί δεν ήμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Ευχαριστώ :-)

• Like 1
Δημοσ.

it's human nature. Δεν έχει καμία σημασία τι κάνετε. Το πότε θα (σας) βαρεθεί ο άλλος παίζει στον καθένα. Αλλος βαριέται μετα 6 μήνες άλλος μετά από 2-3 χρόνια. Πολύ δύσκολα το γλιτώνετε πάντως και δεν έχει να κάνει με το ότι κάνετε κάτι λάθος οι γυναίκες. 

Για εμένα είναι άδικο για τους άντρες που είναι φτιαγμένοι έτσι από την φύση τους.. είναι πολύ τυχερές οι γυναίκες που συνήθως έχουν το sex συνδεδεμένο με το συναίσθημα, την οικειότητα, τα feels κτλ και μπορούν να την βρίσκουν με τον σύντροφό τους για δεκαετίες εφόσον διατηρείται (εμφανισιακά), φέρεται σαν άνθρωπος και τον αγαπάνε.

Για τους σχετικά έμπειρους άντρες (δηλαδή όχι τα πιτσιρίκια μέχρι 23 χρονών) αυτή η σύνδεση συναισθήματος/sex είναι πάρα πολύ σπάνια πέραν του ενός έτους, να μην πω αδύνατη. Όσοι την έχουν (αν υπάρχουν) είναι επίσης πολύ τυχεροί, γιατί σε normal καταστάσεις η μακροχρόνια σχέση από αυτή την άποψη είναι μεγάλο μαρτύριο. 

it is what it is. 

Αδυναμία αυτοελέγχου είναι, όχι "από τη φύση". Αυτά είναι δικαιολογίες για όποιον δεν θέλει να παραδεχτεί την αδυναμία του και προτιμάει να κατηγορήσει κάτι άλλο. Ρώτα 100 γυναίκες σε μακροχρόνια σχέση (15-20 χρόνια) αμα θα ήθελαν σεξ με άλλον να δεις τι θα σου απαντήσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Παρουσιάζεις όντως μια πραγματικότητα, αλλά το κάνεις διαστρεβλωμένα.

Άλλωστε, έτσι είναι κι η άποψη σου. Απλά καλό θα ήταν να μην την παρουσιάζεις σαν αντικειμενικότητα, και να μιλάς για σένα γιατί δεν ήμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Ευχαριστώ :-)

Tι ακριβώς διαστρεβλώνω; Δεν μίλησα για τον εαυτό μου. Με βάση τα στοιχεία 1 στους 2 γάμους διαλύεται σε Αμερική και Ευρώπη. Και στην Ελλάδα 1 στους 3. Επίσης είναι γεγονός οτι πολλοί γάμοι απλά συντηρούνται και πολλές φορές μισιούνται τα αντρόγυνα και δεν παίρνουν διαζύγιο ,γιατί υπάρχουν παιδιά συνήθως ή οικονομικά προβλήματα. 

Οι άνθρωποι μια χαρά ίδιοι είμαστε. Όλοι έχουμε τα ίδια πάθη(ανάγκη για σεξ, έρωτα ή βάφτισε το όπως θες), όλοι έχουμε ανάγκη να φάμε, να διασκεδάσουμε, να εκτονώσουμε την επιθετικότητα μας. 

Απο την αρχαιότητα οι άνθρωποι έψαχναν αιτιες και βαθύτερα νοήματα για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Η δημιουργια των θεών είναι ενα παράδειγμα.

Η αληθεια είναι οτι βαθύτερο νόημα δεν υπάρχει. Είμαστε απλά θηλαστικά με μεγαλύτερη νοημοσύνη απο τα άλλα ζώα και ο μοναδικός σκοπός μας είναι να περνάμε καλά. Δεν βγάζω απαισιοδοξία ,αλλά ρεαλισμό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...