Προς το περιεχόμενο

Σεξ και χρήματα   

270 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Έχετε πληρώσει για σεξ;

• Ναι
      87
    • Όχι
      183

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό δεν υπάρχουν μπουρδελα να απευθυνονται σε 15χρονα κοριτσακια, λόγω κοινωνικών αντιλήψεων και ανατροφής, όχι λόγω διαφοράς στις επιθυμίες του 15χρονου κοριτσιού από το αγόρι.

Απλά δεν θες να καταλάβεις αυτό που σου λένε έτσι?

Το ζήτημα είναι καθαρά σωματικό-ορμονικό και το αποτέλεσμα είναι η σεξουαλική ορμή στους άντρες να είναι υπερπολλαπλάσια σε σχέση με των γυναικών.

Ένας 15χρονος, ειδικά σε αυτήν την ηλικία μπορεί να βαράει κατά μ.ο. 2 μαλακίες την ημέρα. Τα 15χρονα κορίτσια υποθέτω και αυτά αυνανίζονται καθημερινά?

Το πόσες πόρνες υπάρχουν σε σχέση με πόρνους είναι θέμα καθαρά ζήτησης και όχι... κοινωνικών αντιλήψεων.

Αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ισοδύναμο με το να πω εγώ πως η περίοδός σου είναι θέμα χαρακτήρα να σου έρχεται μια φορά το μήνα, και θέμα ανατροφής.

Άμα συνεχίσεις να μην το καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα η κουβέντα

• Like 1
  • Απαντ. 400
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εχουν λιγοτερες ορμες οι γυναικες απλα μαθαινουν να τις χαλιναγωγουν απο μικρες για διαφορους λογουςΤο ορμονικο δεν ισχυει μιλας για δυο εντελως διαφορετικα συστηματα που λειτουργουν με διαφορετικες συνιστωσες.Εχεις δει γυναικα που εχει να παει 2 χρονια με αντρα?Ειναι στα ορια της τρελας.

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά μην είναι και στα όρια της αυτοκτονίας. Μια χαρά αντέχει και η γυναίκα και ο άνδρας χωρίς να έχουν πάει 2 ή και περισσότερα χρόνια με κανέναν, αν θέλουν συγκρατούν τις ορμές τους. Τα υπόλοιπα είναι κοινωνικά στερεότυπα ή αυτό που νομίζουμε εμείς ως σωστό.

• Like 8
Δημοσ.

Ε ναι η μουρλα απο ενα σημειο και μετα σου φαινετε φυσιολογικη συνθηκη επειδη την βιωνεις καθε μερα.Ποιος σου ειπε οτι ειναι ψυχικα και σωματικα υγιες να κρατας τις ορμες σου για δυο χρονια?Κατι θρησκειες σαν τον χριστιανισμο ισως

• Like 2
Δημοσ.

οι οικοι ανοχησ ειναι αχρηστοι. ο ανθρωποσ αν παρακαλεσει τον διαβολο με μυστικη προσευχη τοτε μπορει να νιωσει τις παρενεργιεσ και την ικανοποιηση σαν να εκανε πραγματικο σεξ με εναν αλλο. ετσι γλιτονεισ την ταλαιπωρια και τα χρηματα σου και δεν γκρινιαζει το ενα φυλο για το αλλο ουτε ο ενασ εχει την αναγκη του αλλου.

Δημοσ.

H αγάπη δεν είναι απλά "γούστο". Μπορείς να γουστάρεις διαχρονικά και την pamela anderson. 

Η αληθινή αγάπη είναι αυτό που ξεκινάει ως έρωτας και με το πέρασμα των χρόνων ενισχύεται σε κάτι πολύ παραπάνω λόγω των εμπειριών που έχεις ζήσει με τον σύντροφό σου (καλές και κακές) και του effect που έχει ο σύντροφός σου στην δική σου ζωή, στις δικές σου φάσεις που περνάς στα στάδια της ζωής σου (και το αντίθετο). Πως αλλάζει τον χαρακτήρα σου (λόγω της συμβίωσης και της ανταλλαγής εμπειριών όχι γιατί σε ελέγχει), πως αφήνει το αποτύπωμα της πάνω σου, πως σου έχει σταθεί και της έχεις σταθεί σε πραγματικές δυσκολίες, πως συνδέεστε απόλυτα εγκεφαλικά λόγω της κοινής πορείας που έχετε ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και όλων αυτών που έχετε καταφέρει (it's a very bumpy ride θέλει πολύ δουλειά).

Μπορεί το τρελό πάθος και ο έρωτας να μην μένει στα ίδια επίπεδα προφανώς μετά από 5+ χρόνια αλλά όταν υπάρχει κίνδυνος θα γίνεις ασπίδα να κάτσει από πίσω ότι και να είναι από την άλλη μεριά. 

Να το χέσω το sex. 

ετσι ειναι!

...σε εναν ουτοπικο κοσμο...

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με την συζήτηση αυτήν την στιγμή αλλά τόδα και μάρεσε:

"Μια φορά στο λύκειο μαζευτήκαμε 3 αγόρια να πάμε στα μπουρδέλα. Οι δύο ήτανε πολύ καυλωμένοι και εγώ ήμουνα σε φάση "παιδιά να μην πάμε στα ηλεκτρονικά να παιξουμε mortal combat καλύτερα; τώρα εκεί ποιος ξέρει τι θα μας περιμένει". Κανένας δεν συμφώνησε μαζί μου και ξεκινήσαμε.
Μπήκαμε στο σπίτι και μας περίμενε η τσατσά. Μόλις την είδα νόμιζα αυτή ηταν η πουτάνα και ψιλοτρόμαξα και πήγα να φύγω
" ρε μαλάκες δεν μπαίνω γάμηστε με που θα πάμε με την γριά - οχι βρε μαλάκα η τσατσά είναι αυτή, μα τι μαλάκας είσαι ρε χριστοφορίδη κάτσε λίγο ησυχος"
ε τέλος πάντων, ήτανε κάτι κορίτσια με το που μας είδανε κάνανε σαν τρελές, ήτανε βλέπεις και αυτές μπουχτισμένες με τους γέρους και τους αλβανούς μας τσιμπήσανε σου λεει μικρα θα χύσουνε και γρήγορα οτι πρέπει το μεροκαματο. εμένα με βουτηξε μια μελαχροινη με ένα στρινγκ και ένα μεγαλο τραιμπαλ πίσω στην μέση. κορίτσαρος. την είδα και μου κόπηκαν τα πόδια. Με βάζει μέσα στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα
- πρώτη φορά έρχεσαι εδώ;
Με φιλάει στο λαιμό πιάνοντας μου τον πουτσο.
- μια στιγμή, δεν ξέρω, πρώτη φορά ναι εδώ, μην με πιάνετε μια στιγμή καλέ κυρία
- πως σε λένε;
- Δημήτρη, εσάς;
- Νανα
- χάρηκα. Πάω να της δώσω το χέρι και αυτή το βάζει κατεύθείαν στα βυζιά της. Το τραβάω. Γελάει
- θες να βάλω καμιά μουσική; τι μουσική ακούς;
- έχετε Λοιζο;
- παιδί μου τι λοιζό; στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είσαι;
- ε, ο Λοιζος μου αρεσει
- αυτό σου αρέσει;
εβαλε μια μουσική με κάτι σαξόφωνα και κάτι απαλα ορχηστρικά και ξάπλωσε στο κρεβάτι. εγώ έκατσα σε μια καρέκλα απέναντι, δίπλα στην πόρτα.
- Σπανουδάκης;
- ποιος Σπανουδάκης;
- Σπανουδάκης δεν είναι; να δω το cd;
- ρε άσε τον Σπανουδάκη και έλα εδω να με πιάσεις. Δεν σου αρέσω Δημήτρη;
- πως αλοίμονο, είστε, πολύ όμορφη είστε.
- Ε γιατί δεν έρχεσαι εδώ λίγο στο κρεβάτι μαζί μου; πόσο χρονών είσαι;
- 18
- μικρότερος είσαι
- δεν είμαι, αμα θες να ξέρεις
- χαχα καλά, θα έρθεις να σου δείξω κάτι;
- δεν μπορώ είμαι ερωτευμένος με άλλη
- με ποιά;
- με την Ανέττα
- ποια είναι η Ανέττα;
- μια απο την τάξη μου, αλλα δεν με θέλει
- γιατί;
- τα έχει με έναν φαντάρο
- εγώ αμα ήμουν η Ανέττα, εσένα θα ήθελα
- εγώ πάλι αμα ήμουν η Ανέττα, θα ήθελα τον φαντάρο
Βγαίνοντας με ρώτησε ένας φίλος
- γάμησες ρε;
- όχι, αλλα με ήθελε πολύ
- μπράβο μαλάκα"

• Like 12
Δημοσ.

οι οικοι ανοχησ ειναι αχρηστοι. ο ανθρωποσ αν παρακαλεσει τον διαβολο με μυστικη προσευχη τοτε μπορει να νιωσει τις παρενεργιεσ και την ικανοποιηση σαν να εκανε πραγματικο σεξ με εναν αλλο. ετσι γλιτονεισ την ταλαιπωρια και τα χρηματα σου και δεν γκρινιαζει το ενα φυλο για το αλλο ουτε ο ενασ εχει την αναγκη του αλλου.

Δεν ξερω αν πρεπει να επικροτήσω το τρολαρισμα σου ή να συστησω κοπάνημα κεφαλιου σε ντουβαρι μηπως στρωσει.

Λίγο άσχετο με την συζήτηση αυτήν την στιγμή αλλά τόδα και μάρεσε:

"Μια φορά στο λύκειο μαζευτήκαμε 3 αγόρια να πάμε στα μπουρδέλα. Οι δύο ήτανε πολύ καυλωμένοι και εγώ ήμουνα σε φάση "παιδιά να μην πάμε στα ηλεκτρονικά να παιξουμε mortal combat καλύτερα; τώρα εκεί ποιος ξέρει τι θα μας περιμένει". Κανένας δεν συμφώνησε μαζί μου και ξεκινήσαμε.

Μπήκαμε στο σπίτι και μας περίμενε η τσατσά. Μόλις την είδα νόμιζα αυτή ηταν η πουτάνα και ψιλοτρόμαξα και πήγα να φύγω

" ρε μαλάκες δεν μπαίνω γάμηστε με που θα πάμε με την γριά - οχι βρε μαλάκα η τσατσά είναι αυτή, μα τι μαλάκας είσαι ρε χριστοφορίδη κάτσε λίγο ησυχος"

ε τέλος πάντων, ήτανε κάτι κορίτσια με το που μας είδανε κάνανε σαν τρελές, ήτανε βλέπεις και αυτές μπουχτισμένες με τους γέρους και τους αλβανούς μας τσιμπήσανε σου λεει μικρα θα χύσουνε και γρήγορα οτι πρέπει το μεροκαματο. εμένα με βουτηξε μια μελαχροινη με ένα στρινγκ και ένα μεγαλο τραιμπαλ πίσω στην μέση. κορίτσαρος. την είδα και μου κόπηκαν τα πόδια. Με βάζει μέσα στο δωμάτιο και κλείνει την πόρτα

- πρώτη φορά έρχεσαι εδώ;

Με φιλάει στο λαιμό πιάνοντας μου τον πουτσο.

- μια στιγμή, δεν ξέρω, πρώτη φορά ναι εδώ, μην με πιάνετε μια στιγμή καλέ κυρία

- πως σε λένε;

- Δημήτρη, εσάς;

- Νανα

- χάρηκα. Πάω να της δώσω το χέρι και αυτή το βάζει κατεύθείαν στα βυζιά της. Το τραβάω. Γελάει

- θες να βάλω καμιά μουσική; τι μουσική ακούς;

- έχετε Λοιζο;

- παιδί μου τι λοιζό; στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ είσαι;

- ε, ο Λοιζος μου αρεσει

- αυτό σου αρέσει;

εβαλε μια μουσική με κάτι σαξόφωνα και κάτι απαλα ορχηστρικά και ξάπλωσε στο κρεβάτι. εγώ έκατσα σε μια καρέκλα απέναντι, δίπλα στην πόρτα.

- Σπανουδάκης;

- ποιος Σπανουδάκης;

- Σπανουδάκης δεν είναι; να δω το cd;

- ρε άσε τον Σπανουδάκη και έλα εδω να με πιάσεις. Δεν σου αρέσω Δημήτρη;

- πως αλοίμονο, είστε, πολύ όμορφη είστε.

- Ε γιατί δεν έρχεσαι εδώ λίγο στο κρεβάτι μαζί μου; πόσο χρονών είσαι;

- 18

- μικρότερος είσαι

- δεν είμαι, αμα θες να ξέρεις

- χαχα καλά, θα έρθεις να σου δείξω κάτι;

- δεν μπορώ είμαι ερωτευμένος με άλλη

- με ποιά;

- με την Ανέττα

- ποια είναι η Ανέττα;

- μια απο την τάξη μου, αλλα δεν με θέλει

- γιατί;

- τα έχει με έναν φαντάρο

- εγώ αμα ήμουν η Ανέττα, εσένα θα ήθελα

- εγώ πάλι αμα ήμουν η Ανέττα, θα ήθελα τον φαντάρο

Βγαίνοντας με ρώτησε ένας φίλος

- γάμησες ρε;

- όχι, αλλα με ήθελε πολύ

- μπράβο μαλάκα"

offtopic:

χαχαχαχ,

αψογος ο Χριστοφοριδης,τον εχω δει και live.

Δημοσ.

The second and third volumes, Fifty Shades Darker and Fifty Shades Freed, were published in 2012. Fifty Shades of Grey has topped best-seller lists around the world, including those of the United Kingdom and the United States.[5][6] The series has sold over 125 million copies worldwide by June 2015 and has been translated into 52 languages,[7][8] and set a record in the United Kingdom as the fastest-selling paperback of all time.[9] 

-----------------------

μου φαίνεται μάλλον εσύ είσαι στην μειοψηφία και παρεξηγιέσαι η κάτι τέτοιο, ή μπορεί να χτυπάω κάποια φεμινιστική χορδή (δεν βλέπω το πρόβλημα, compliment νομίζω είναι για τις γυναίκες αυτό που λέω). Καλά κάνεις. νομίζω ότι μέχρι τώρα είπα απλά και λογικά πράματα που βλέπουμε μπροστά μας όλοι άντρες και γυναίκες. 

Είμαι σίγουρος ότι τα κοριτσάκια 15 χρονών στα σχολεία δεν γυρνάνε με πορνοπεριοδικά μέσα στις τσάντες και τηλέφωνα που έχουν 10gb τσόντες μέσα. Επίσης οι σεξουαλικές διαστροφές (παιδερασίτα, κτηνοβασία και όλα τα άλλα) νομίζω ότι είναι κυρίως ανδρικά ελαττώματα

Εγώ αυτά τα θεωρώ αυτονόητα, καταστάσεις που βλέπουμε καθημερινά όλη την ζωή μας και όχι αντικείμενα debate. Δεν έχει άλλο νόημα η διαφωνία. Απλά συμφωνούμε ότι διαφωνούμε και το αφήνουμε εκεί. 

Ξαναλέω δεν γράφω ότι οι γυναίκες θέλουν το sex λιγότερο από τους άντρες ή ότι δεν απατάν , μάλιστα όλοι ξέρουν ότι κάλλιστα αρκετές γυναίκες πάνε με πολύ περισσότερους άντρες από ότι οι άνδρες, λόγω των πολλών ευκαιριών. Ξαναλέω, όμως ένας άντρας με τις αντίστοιχες ευκαιρίες που έχει μια μέση γυναίκα, θα έβαζε pump στο πέος του στα 25 γιατί απλά δεν θα λειτουργούσε άλλο. 

'Οταν λέω

Ισως μια μερίδα να φτιάχνεται όντως από αυτά, αλλά δεν θεωρώ πως είναι μεγάλο ποσοστό

το ερμηνεύεις πως εννοώ ότι δεν πουλάνε? Θεωρείς πως τσοντές για άντρες = 50 shades για γυναίκες? Φυσικά και πουλάνε, απλά αυτά τα εκατομμύρια που το αγοράζουν δεν το χρησιμοποιούν όπως μια τσόντα (ίσως κάποιοι μικροί ή άπειροι ναι, όχι όμως η πλειοψηφία των γυναικών).

Δεν παρεξηγιέμαι καθόλου, τα μάτια προσπαθώ να σου ανοίξω. Δεν μιλάμε για μενα ετσι κι αλλιως για να παρεξηγηθω.

Το παράδειγμα με πόσο πορνο κατέχει το κάθε φύλο είναι πάλι κοινωνικοί λόγοι, το αγόρι ενθαρρύνεται να έχει ενώ το κορίτσι "απαγορεύεται". Sex offenders είναι περισσότερο άντρες και αυτο γιατι δεν έχουν την αυτοσυγκρατηση που λεγαμε.

Αντρας με αντίστοιχες ευκαιρίες, σε μια κοινωνία που για χιλιάδες χρόνια θεωρεί απρεπές να έχει πολλές συντρόφους, που έχει γαλουχηθεί να είναι "σεμνος", "μαζεμένος" και πως αν πάει με πολλές θα είναι η ντροπή της οικογένειας....ε, αν δεν είχε αυτοσυγκράτηση, θα είχε τουλάχιστον τον τρόπο να κρυψει πολύ καλά αυτά που θα έκανε.

Απλά δεν θες να καταλάβεις αυτό που σου λένε έτσι?

Το ζήτημα είναι καθαρά σωματικό-ορμονικό και το αποτέλεσμα είναι η σεξουαλική ορμή στους άντρες να είναι υπερπολλαπλάσια σε σχέση με των γυναικών.

Ένας 15χρονος, ειδικά σε αυτήν την ηλικία μπορεί να βαράει κατά μ.ο. 2 μαλακίες την ημέρα. Τα 15χρονα κορίτσια υποθέτω και αυτά αυνανίζονται καθημερινά?

Το πόσες πόρνες υπάρχουν σε σχέση με πόρνους είναι θέμα καθαρά ζήτησης και όχι... κοινωνικών αντιλήψεων.

Αυτό που ισχυρίζεσαι είναι ισοδύναμο με το να πω εγώ πως η περίοδός σου είναι θέμα χαρακτήρα να σου έρχεται μια φορά το μήνα, και θέμα ανατροφής.

Άμα συνεχίσεις να μην το καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα η κουβέντα

Τα κορίτσια εχουν ανακαλύψει το σπορ πολυ πριν  τα 15, απο τις πρωτες ταξεις του δημοτικου. Η συχνοτητα μπορει να ειναι και 2 φορες τη μερα που λες, αν εχουν ησυχια στο σπιτι.

Η ζητηση πηγαζει απο τις κοινωνικες αντιληψεις, αν ηταν κοινωνικα αποδεκτο οι γυναικες να πηγαινουν με οποιον να ναι, δεν θα υπηρχε ζητηση για μπουρδελα.

Μπορείς να έχεις την άποψη σου φυσικά, εγώ δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ούτε "με συμφέρουν" τα λεγομενα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τους βλέπω σαν υποτομείς απλά σαν φυσική εξέλιξη όταν αποδέχεσαι δηλαδή βασικά αξιώματα του καπιταλισμού αναγκαστικά θα καταλήξεις εκεί. Απλά όπως και κάθε τι άλλο στην ζωή όταν ειναι κάτι στα σπάργανα δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμα όλα τα χαρακτηριστικά του.

Δεν πάω σε μπουρδέλα γιατι εκμεταλλεύονται/κακοποιούν αλλοδαπές ή και ημεδαπές πως σου ήρθε αυτό, τέλος τα μπουρδέλα δεν τα έφερε ο καπιταλισμός υπήρχαν απο αρχαιοτάτων χρόνων και λειτουργούσαν σαν "τις σχέσεις" σήμερα και μάλιστα οι πόρνες ήταν ενημερωμένα ή και μορφωμένα άτομα που συνήθως τα σεβόταν η κοινωνία ο καπιταλισμός απλά προκάλεσε την χάλια κατάσταση με το εμπόριο λευκής σαρκός.

(αδιαφορώντας για τον θεσμό και δίνοντας βάση δηλαδή στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσφορά με όσο το δυνατόν ελάχιστο κόστος για να υπάρχει μεγάλο profit margin -βασικό αξίωμα της καπιταλιστικής λογικής που απαντάει και στο γιατι πιστεύω ότι κάποια πράματα ειναι φυσική εξέλιξη και όχι υποτομείς στην απάντηση που έδωσα πιο πάνω στον Basilhs23___ -)

Βέβαια η φήμη των μπουρδέλων εκχυδαϊστικέ και πριν τον καπιταλισμό λόγω του φανατικού χριστιανισμού στον μεσαίωνα (dark ages)

όπου βλέπουμε και κοινά στοιχεία τόσο ο χριστιανισμός (στην τότε μορφή της εποχής εκείνης) όσο ο καπιταλισμός ήταν στρατηγικές μαζικής επιβολής απόψεων και δημιουργίας με το ζόρι νόρμας στην μάζα.

χμμμ πολύ ενδιαφέρον. πες μου κι άλλα για τον καπιταλισμό και τα μπουρδέλα

• Like 3
Δημοσ.

Εσύ πως έχεις γλιτώσει το μπανάρισμα, είναι απορίας άξιο

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ πως έχεις γλιτώσει το μπανάρισμα, είναι απορίας άξιο

δεν σου αρεσει ελευθερια της εκφρασης βλεπω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...