bakosm Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά που χου για το playstation που ξέρω εγώ και το κανω μπορεις να κανείς διαμοιρασμό με άλλες κονσόλες σου,ε ίσως όχι δικές σου αλλά με φίλο σου και να να πάνε μισά σε όλα και παιχνίδι και dlc οπότε πάλι για ποιο μεγαλύτερο κόστος μιλάμε;ps4 που χου call of duty black ops3 πάει 60$στο αμερικανικό δια 2;30$ από την πρώτη μέρα...μια χαρά είναι και τα digital λοιπόν αλλά κάποια παιχνίδια τα θες όμως στα χέρια σου.... Εξαιρετικό το αρθρο για άλλη μια φορά μπράβο
Razor333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ενταξει. Θα φτιαξω το pc μου. Κουτι 50 ευρω Τροφοδοτικο 50 Μητρικη 70 Επεξεργαστης 150 Μνημες 200 ευρω (!) Καρτα γραφικων 200 Σκληρος δισκος 50 ευρω Dvd drive 30 ευρω Windows 100 ευρω Ξεχασα κατι αλλο? Συνολο 900 ευρουλακια. Ολα ωραια και καλα. Το πηρα το μηχανημα. Να το δοκιμασω τωρα? Παω στη συλλογη με τα pc games μου. Διαλεγω το mass effect trilogy. Εγκαθιστω και τα 3. Ξερεις ποτε θα μπορεσω να τα παιξω? Αυριο. Μεχρι τοτε θα μου 'χει φυγει η καψα. Ξερεις γιατι? Γιατι ειμαι μαλακας που τα πληρωσα γνησια και δε τα κατεβασα απο θειο. Κι ειμαι αναγκασμενος να περιμενω να κατεβουν (υποχρεωτικα) τα patch. Για την κονσολα θα δωκω 400 ευρα. Θα βαλω το παιχνιδι στο Blueray drive. Θα παιξω 10 λεπτα. Θα το βγαλω για να παιξω κατι αλλο. Θα βαλω κι αλλο.... Κι αλλο... Κι αλλο .... Θα μου μεινουνε και 500 ευρα να το παιζω γοης. Στα λεω αυτα ενω εχω gaming pc και κονσολα. Αγοραζω παιχνιδια για την κονσολα. Αλλα σπανια για το pc. Δεν ειναι ζητημα γραφικων. Ειναι ζητημα ευκολιας. Τα αλλα 500 θα τα δωσεις για pc ετσι και αλλιως γιατι: 1)Τι θα κανεις καθε φορα που θα κανει μιση με μια ωρα εγκατασταση νεου παιχνιδιου η αγαπημενη κονσολα σου; 2)Οταν την ανοιγεις και θα θελει μιση ωρα για firmware update; 3)Οταν το παιχνιδι θα θελει 2GB νεο patch και αλλη μιση ωρα εγκατασταση; Εκεινες τις ωρες που θα βλεπεις τις μπαρες να γεμιζουν βασανιστικα αργα και θα θελεις να παιξεις, θα ανοιγεις το pc, θα μπαινεις στο insomnia, θα διαλεγεις ενα random gaming θεμα και θα γραφεις ενα κατεβατο για την ανωτεροτητα της κονσολας σου.
bakosm Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Τα αλλα 500 θα τα δωσεις για pc ετσι και αλλιως γιατι: 1)Τι θα κανεις καθε φορα που θα κανει μιση με μια ωρα εγκατασταση νεου παιχνιδιου η αγαπημενη κονσολα σου; 2)Οταν την ανοιγεις και θα θελει μιση ωρα για firmware update; 3)Οταν το παιχνιδι θα θελει 2GB νεο patch και αλλη μιση ωρα εγκατασταση; Εκεινες τις ωρες που θα βλεπεις τις μπαρες να γεμιζουν βασανιστικα αργα και θα θελεις να παιξεις, θα ανοιγεις το pc, θα μπαινεις στο insomnia, θα διαλεγεις ενα random gaming θεμα και θα γραφεις ενα κατεβατο για την ανωτεροτητα της κονσολας σου. Μάλιστα πάλι εκεί το πάμε ε;ποιος το ξεκινάει πάντα;αυτό που έχει την μύγα βλέπω..οπότε 1 τα περνώ σε δισκάκι και δεν θέλει εγκατάσταση οκ;εσύ από όπου και να το πάρεις θες 40 λεπτα εγκατασταση.. 2 ναι γιατί κάθε μέρα θέλω update???οκ,ΑΣΕ που το κάνει και αυτόματα και το βρίσκεις ετοιμο 3 τα παιχνίδια και τα πατς με το που κατέβουν είναι έτοιμα για χρήση εσύ θες κατέβασμα και εγκατάσταση άρα; Μου φαίνονται άτοπα αυτά που λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις σαν σωστη την αγορά σου 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Σιγά σιγα με τον καιρό πιστεύω πώς η φυσική μορφή θα υποχωρήσει μέχρι που θα εξαφανιστεί ολοκληρωτικά και όλα πλέον θα αποκτώνται σε ψηφιακή μορφή. Είναι πολύ πιο εύκολο και απλό για τις εταιρίες καθώς θα ελέγχουν άμεσα τις τιμές τούς και φυσικά δεν θα υπάρχει η δέσμευση του stock.
desosav Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 ένας λόγος για τον οποίο τα digital games δεν είναι φθηνότερα από τα κλασικά δισκάκια είναι το κόστος των υποδομών. Όλοι θα πρέπει να καταλαβαίνουν ότι όταν κυκλοφορεί ένας νέος τίτλος (30GB-40GB download) πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές (datacenter) για να υποστηρίξουν ταυτόχρονο κατέβμασμα από χιλιάδες-εκατομύρια χρήστες. ΌΠως όλοι ξέρουμε τα datacenter κοστίζουν μερικες εκατονάδες εκατομμύρια για να στηθούν...
umbrella co. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οι τιμες των παιχνιδιων θα συνεχισουν να ανεβαινουν, οι εταιρειες θα γινονται ολο και περισσοτερο απληστες, και η πειρατεια θα συνεχισει να υφισταται με τον ενα τροπο η τον αλλο. Φαυλος κυκλος.
Mikri Nefeli Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μου φαίνονται άτοπα αυτά που λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις σαν σωστη την αγορά σου Ενω εσυ που αναφερεσαι σε υπολογιστη 900 ευρω,δεν εισαι ατοπος; Ποτε σου πηρε 40 λεπτα να εγκαταστησεις παιχνιδι;Το 2000; Εγκατασταση η κονσολα δεν κανει;Playstation 1 εχεις; Ο,τι να 'ναι. Δίνεις τα ίδια,ή και λιγότερα χρήματα ,έχεις πιο ολοκληρωμένο τεχνολογικό προιόν,παίζεις μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων. Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε,εκτός και αν μπορείς να αντικρούσεις κάτι από αυτά,κουνώντας τον κέρσορα για να επιλέξεις γράμμα. Δε μπορείς,παρακάτω λοιπόν. Όσον αφορά το άρθρο,το ότι δε κοστίζει "ράφι",δε σημαίνει πως δε κοστίζει,στην εταιρεία. Προφανώς όλοι θα συμφωνήσουμε,πως η εταιρεία που βγάζει τον τίτλο,δεν έχει πλάνο "Βγάλ'το 50 και βλέπουμε". Θα πρέπει σε χ μήνες να έχει αποδώσει ζ τζίρο και ψ κέρδος.Το ότι δεν πιάνει χώρο,ποσώς την ενδιαφέρει σε αυτήν την πολιτική της.Για την εταιρεία,το παιχνιδάκι στον Κωτσόβωλο,έχει ήδη πουληθεί. Επίσης,θα συμφωνήσω πως τα καταστήματα είναι συμπαίκτες.Αλλά εν μέρει. Όσο υπάρχει ζήτηση,κυρίως από τεχνολογικά αναλφάβητους που θέλουν να πατάνε ένα κουμπί και να παίρνουν πρωτάθλημα με την Άεκ.όλα βαίνουν καλώς. Όταν κάποιος gamer,θα τους δείξει πως μπορούν να αποκτήσουν τον ίδιο τίτλο 3 ευρώ φθηνότερα κατεβάζοντας τον,και πως είναι απλό να το κάνει ακόμα και παιδάκι του νηπιαγωγείου,οι εταιρείες θα πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Το ότι πιθανότατα δε θα δούμε και διαφορά στην τιμή,είναι άλλου ιμάμη κοράνι.
gRim Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μάλιστα πάλι εκεί το πάμε ε;ποιος το ξεκινάει πάντα;αυτό που έχει την μύγα βλέπω..οπότε 1 τα περνώ σε δισκάκι και δεν θέλει εγκατάσταση οκ;εσύ από όπου και να το πάρεις θες 40 λεπτα εγκατασταση.. 2 ναι γιατί κάθε μέρα θέλω update???οκ,ΑΣΕ που το κάνει και αυτόματα και το βρίσκεις ετοιμο 3 τα παιχνίδια και τα πατς με το που κατέβουν είναι έτοιμα για χρήση εσύ θες κατέβασμα και εγκατάσταση άρα; Μου φαίνονται άτοπα αυτά που λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις σαν σωστη την αγορά σου Καταρχήν να αναφέρω ότι έχω PS4 και τώρα και αρκετά χρόνια δεν έχω gaming PC. Έχουμε και λέμε: 1. Πλέον ακόμα και το δισκάκι αντιγράφεται ΟΛΟΚΛΗΡΟ στον σκληρό της κονσόλας για να παίξεις. Ανάλογα το παιχνίδι κάποια σε αφήνουν να ξεκινήσεις να παίζεις αλλά με λίγα στοιχεία ενεργοποιημένα. Για παράδειγμα είχα βάλει το 2K15 και ξεκινάς να παίζεις φιλικό μόνο με δύο ομάδες και χωρίς εκφωνητή και αυτό κρατά κανένα μισάωρο χώρια το patch που πρέπει να κατεβάσει. 2. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα update ένα παιχνίδι όπως δεν χρειάζεται και στο PC οπότε δεν βλέπω που υπερτερεί η κονσόλα εκεί. 3. Όπως είπα και πριν στις νέες κονσόλες απαιτείται εγκατάσταση αλλά ακόμα και να μην χρειαζόταν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα να περιμένει κάποιος ένα 10-20 λεπτά την πρώτη φορά που θα γίνει εγκατάσταση ένα παιχνίδι. Εάν κάποιος δεν έχει αυτή την πολυτέλεια του χρόνου δεν νομίζω να καθόταν να έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.
Razor333 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μάλιστα πάλι εκεί το πάμε ε;ποιος το ξεκινάει πάντα;αυτό που έχει την μύγα βλέπω..οπότε 1 τα περνώ σε δισκάκι και δεν θέλει εγκατάσταση οκ;εσύ από όπου και να το πάρεις θες 40 λεπτα εγκατασταση.. 2 ναι γιατί κάθε μέρα θέλω update???οκ,ΑΣΕ που το κάνει και αυτόματα και το βρίσκεις ετοιμο 3 τα παιχνίδια και τα πατς με το που κατέβουν είναι έτοιμα για χρήση εσύ θες κατέβασμα και εγκατάσταση άρα; Μου φαίνονται άτοπα αυτά που λες μόνο και μόνο για να δικαιολογήσεις σαν σωστη την αγορά σου Ποια μυγα και που ξερεις ποια ειναι η αγορα μου; Για την ακριβεια εχω και κονσολες και pc, μια χαρα ξενερωμα οπως το περιγραφει ο NEFTIS εχω φαει π.χ. αγοραζω gt6 παω 6 το απογευμα στο σπιτι παιζω μετα στις 1 το βραδι. Εκανε περιπου μιση με μια ωρα εγκατασταση και μετα κατεβασε απειρα updates για ατελειωτες ωρες, απο εμπειρια μιλαω δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου και εχω φαει πολλες φορες ακυρο του στυλ να ανοιξω να παιξω λιγο και να τρωω update στην μαπα σε διαφορα παιχνιδια ή σε firmware update, δεν παιζω συχνα οποτε πεφτω συχνα σε updates και ειναι απαραδεκτο να πας να παιξεις για 10 λεπτα και να τρως 30 λεπτα updates. Οσο για το αυτοματα κατεβαινουν, αν τα αγορασεις νομιμα και στο pc αυτοματα κατεβαινουν, αν παιζεις πειρατικα, ενταξει θα σου παρει και 5 λεπτα να βρεις το torrent. Αυτα που αναφερεται βαζω δισκακι ή κασετα παιζω λιγο ηταν last decates για το psx και το ps2 και καποιες κονσολες της nintendo, δεν νοειται σημερα να παιξεις 40GB ΑΑΑ τιτλο κατευθειαν απο το δισκακι ή χωρις να κανεις updates.
NickTG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 το έγραψες από το PC που "υποχρεωτικά" έχεις αγοράσει, έτσι κι αλλιώς για άπειρες χρήσεις. Πολλοί πλέον βέβαια έχουν είτε ένα tablet ή ένα απλό laptop ή και ένα παλιό PC. 2
mitsosG7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ενταξει. Θα φτιαξω το pc μου. Κουτι 50 ευρω Τροφοδοτικο 50 Μητρικη 70 Επεξεργαστης 150 Μνημες 200 ευρω (!) Καρτα γραφικων 200 Σκληρος δισκος 50 ευρω Dvd drive 30 ευρω Windows 100 ευρω Ξεχασα κατι αλλο? Συνολο 900 ευρουλακια. Ολα ωραια και καλα. Το πηρα το μηχανημα. Να το δοκιμασω τωρα? Παω στη συλλογη με τα pc games μου. Διαλεγω το mass effect trilogy. Εγκαθιστω και τα 3. Ξερεις ποτε θα μπορεσω να τα παιξω? Αυριο. Μεχρι τοτε θα μου 'χει φυγει η καψα. Ξερεις γιατι? Γιατι ειμαι μαλακας που τα πληρωσα γνησια και δε τα κατεβασα απο θειο. Κι ειμαι αναγκασμενος να περιμενω να κατεβουν (υποχρεωτικα) τα patch. Για την κονσολα θα δωκω 400 ευρα. Θα βαλω το παιχνιδι στο Blueray drive. Θα παιξω 10 λεπτα. Θα το βγαλω για να παιξω κατι αλλο. Θα βαλω κι αλλο.... Κι αλλο... Κι αλλο .... Θα μου μεινουνε και 500 ευρα να το παιζω γοης. Στα λεω αυτα ενω εχω gaming pc και κονσολα. Αγοραζω παιχνιδια για την κονσολα. Αλλα σπανια για το pc. Δεν ειναι ζητημα γραφικων. Ειναι ζητημα ευκολιας. Αν θες βρίσκεις και πιο φτηνά... Κουτί με τροφοδοτικό 50 ευρώ max Μητρική 1150 με usb3,sata3, pcix3 κτλ 60 ευρώ max Επεξεργαστής i5 180 ευρώ Μνήμες 8gb 1600/1866 80 ευρώ Κάρτα Γραφικών 180 ευρώ Δίσκος 50 ευρώ (όχι ssd) Dvdrw (15 ευρώ) Windows ... αστείο αλλά ας πω 110 ευρώ Σύνολο: 615 + Windows ... Εγώ έχω PS4. Μόνο που σκέφτομαι τα περίπου 170 ευρώ που θα δώσω για 3 παιχνίδια το Σεπτέμβριο (Fifa 16, MGS V, Uncharted Collection) μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο... 1
Drake27 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Εγώ έχω PS4. Μόνο που σκέφτομαι τα περίπου 170 ευρώ που θα δώσω για 3 παιχνίδια το Σεπτέμβριο (Fifa 16, MGS V, Uncharted Collection) μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο... 70X3=210 Απο 70€ εχει ο καθε καινουργιος τιτλος για ps4/Xbox One
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα