Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι για το πρόγραμμα αυτο λεω. Αρα αναμένω ενόχληση απο αυτους...Λογικα θα είμαι παλι επιτυχων διότι εκει που διάλεξα να παω μόνο για ελληνικό survivor πας χαχα!

μην περιμενεις ενοχληση, θα χασεις τη θεση.

Όποιος δεν είναι στους επιτυχοντες τον έχουν στους επιλαχοντες;

ακριβώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι για το πρόγραμμα αυτο λεω. Αρα αναμένω ενόχληση απο αυτους...Λογικα θα είμαι παλι επιτυχων διότι εκει που διάλεξα να παω μόνο για ελληνικό survivor πας χαχα!

Μην το δένεις και κόμπο, καλύτερα κάνε εσύ κάποια κίνηση. Να ελέγχεις τακτικά την σελίδα του ΟΑΕΔ για να δεις αν βγάλουν κάτι άλλο.

Δημοσ.

Καλησπερα,υπαρχει καποιος επιτυχων στο τωρινο προγραμμα 5μηνης απασχολησης? Ξερει καποιος τι κανουμε εφοσον ημαστε επιτυχοντες? Τον μισθο τον δινουν καθε μηνα ή θα τα παρουμε ολα μαζι μετα απο κανα χρονο? Συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα εκανα αιτηση(κ με πηραν).

Όταν αναρτηθούν  τα οριστικά αποτελέσματα στο πρόγραμμα που έχεις εκδηλώσει ενδιαφέρον θα έρθει μήνυμα στο κινητό από το ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ εφόσον λάβεις το μήνυμα θα πρέπει να πας στον ΟΑΕΔ  όπου υπάγεται ο δήμος η δημόσια υπηρεσία  που είσαι επιτυχών να κάνεις αποδοχή της θέσης, με το χαρτί αυτό που θα πάρεις από τον ΟΑΕΔ θα πας στον δήμο η στην δημόσια υπηρεσία που θα δουλέψεις στο γραφείο προσωπικού να σου πουν τη χαρτιά χρειάζονται για την ειδικότητα που έχεις δηλώσει εφόσον τα μαζέψεις και τα καταθέσεις στο γραφείο προσωπικού θα σε ειδοποιήσουν πότε θα  πιάσεις δουλειά μέσα στισ επόμενες 15 ημέρες και η πληρωμή του πρώτου μισθού γίνεται με τα από 2 μήνες συνήθως και ύστερα κάθε μήνα για όσο διαρκεί το πρόγραμμα 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Όποιος δεν είναι στους επιτυχοντες τον έχουν στους επιλαχοντες;

ακριβώς.

τι λακαμια είναι αυτό? δηλαδή για 2 θέσεις πχ δε γενικών καθηκόντων σε ένα δήμο άντε να βγάλεις 10 επιλαχόντες. το να έχεις όλους όσους έκαναν αίτηση, που μπορεί να είναι εκατοντάδες, τι νόημα έχει?

Δημοσ.

τι λακαμια είναι αυτό? δηλαδή για 2 θέσεις πχ δε γενικών καθηκόντων σε ένα δήμο άντε να βγάλεις 10 επιλαχόντες. το να έχεις όλους όσους έκαναν αίτηση, που μπορεί να είναι εκατοντάδες, τι νόημα έχει?

μαλλον μπερδευτηκαμε. νομιζα ησουν επιλαχων κ ρωτουσες. νομιζω ειναι καμια +3~5 επιπλεον ατομα.

πχ θελουν 3, βγαζουν αλλους 3 ~ 5 για επιλαχοντες ωστε να εχουν το νου τους.

Δημοσ.

Γιατί έτσι είναι το σωστό, οκ είναι ακραίο αλλά ποτέ δεν ξέρεις πολλοί δηλώνουν και δεν πάνε άλλοι δηλώνουν αλλά δεν έχουν τα σωστά δικαιολογητικα και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Οπως ειπαν και οι αλλοι, καλυτερα μην περιμενεις απο αυτους, αν και οφειλουν να επικοινωνησουν. Μη σε παρω και στο λαιμο μου. :P

Και εγω σε ιδια φαση ειμαι. Μονο εγω εκανα αιτηση εκει που με πηραν. Εψαξα σε ολες τις σελιδες για σπιτια να δω τι παιζει απο ενοικια και δεν υπαρχει ουτε μια καταχωρηση! Προβληματιζομαι σοβαρα για το αν θα βγαινω ή αν καταφερω να βρω σπιτι για το 8μηνο. Εσυ εχεις κατι εκει που πας; Πως το βλεπεις με το οικονομικο; Εγω ειπα μονο αν βρω ψιλοεπιπλωμενο μεχρι 200 ευρω να παω.

Δημοσ.

Φιλε μ εκανα την αιτηση τελευταια μερα κ εβαλα οτι πιο απομακρυσμενο μπορουσα για να με παρουν. Ναι ειμαι απελπισμενος καθοτι ψαχνω μηνες. Τωρα ανεπισημα μεσω γνωστου(αλλιως δεν επαιζε να γινοταν) μ εγινε προταση για χοτελ σεζον. Ειμαι σε διλλημα γιατι ξερω οτι απ την μια θα εχω λογικα διαμονη κ φαγητο αλλα ζορι δουλεια απ την αλλη δεν ξερω αν θα βρω σπιτι στην αγονη γραμμη κ κατα ποσο θα βγαινω με νοικι κ φαγητο εχοντας μονο 495 κ απ τον δευτερο μηνα κιολας.

Σαν προυπηρεσια ο δημος ειναι καλη? Δλδ αξιζει το μανικι? Εσεις στη θεση μ τι θα επιλεγατε?

Δημοσ.

Φιλε μ εκανα την αιτηση τελευταια μερα κ εβαλα οτι πιο απομακρυσμενο μπορουσα για να με παρουν. Ναι ειμαι απελπισμενος καθοτι ψαχνω μηνες. Τωρα ανεπισημα μεσω γνωστου(αλλιως δεν επαιζε να γινοταν) μ εγινε προταση για χοτελ σεζον. Ειμαι σε διλλημα γιατι ξερω οτι απ την μια θα εχω λογικα διαμονη κ φαγητο αλλα ζορι δουλεια απ την αλλη δεν ξερω αν θα βρω σπιτι στην αγονη γραμμη κ κατα ποσο θα βγαινω με νοικι κ φαγητο εχοντας μονο 495 κ απ τον δευτερο μηνα κιολας. <br><br>

Σαν προυπηρεσια ο δημος ειναι καλη? Δλδ αξιζει το μανικι? Εσεις στη θεση μ τι θα επιλεγατε?

Εννοειται το χοτελ!

• Like 1
Δημοσ.

Το χοτελ διοτι αν εισαι καλος παιζει να σε ξαναπαρουνε και τουλ μαζευεις χρησιμη προυπηρεσια για να ψαχτεις για την παραπανω σεζον !

Δημοσ.

Εμενα με εχει στη 71η για "επιλαχων" ...

Ρεζιλια...

Υπάρχουν και χειρότερα :P

Βασικά γίνεται χαμός, για να σε πάρουν η θα πρέπει να είσαι παντρεμένος με παιδιά για να πάρεις δίπλα μόρια ή να έχεις σπάνια ειδικότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...