Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά ψάχνω για λιποδιαλυτες να με βοηθήσουν όσο καλύτερα γίνεται στο να χάσω κιλά μαζί με το κόψιμο του φαγητού είμαι 107 κιλά 1.70 ύψος ταυτόχρονα δουλεύω σαν μάγειρας και πέφτει πολύ ιδρώτας ψάχνω μέχρι 20 ευρό όχι κάτι τρελό δεν με νοιάζει τι θα έχουν μέσα απλός να με βοηθήσουν άμα έχετε να προτείνετε κάτι περιμένω σας ευχαριστώ πολύ :-D

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό πιστεύω, είχα δοκιμάσει κάτι Lanes και τα Lipotox όταν είχα γίνει φακλάνα (καλά, 62 κιλά είχα φτάσει αλλά φαινόταν χάλια στα μάτια μου). Δεν έκαναν απολύτως τίποτα και τα πατσά μου παρέμειναν.

Τα έχασα αργότερα που νοικοκυρεύτηκα και έκανα φουλ δουλειές στο σπίτι, μιλάμε η καλύτερη γυμναστική.

• Like 1
Δημοσ.

Προσεγμένη, μελετημένη διατροφή - ιδανικά, ένα πρόγραμμα που θα δημιουργήσει ένας καλός διαιτολόγος, ειδικά για 'σένα - και άσκηση. Μόνο έτσι χάνεις κιλά και διατηρείς το βάρος σου από 'κει και πέρα.

Με λιποδιαλύτες, μασαζοκορσέδες και λοιπές τρίχες, μην ασχολείσαι καν.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά που βρίσκεις στη αγορά είναι τελείως πεταμένα λεφτά.

Αν δε κόψεις τη μάσα και δε κάνεις γυμαστική δε χάνεις λίπος,

Και όποιος λέει το αντίθετο η έχει πάρει παράνομη ουσία(και άκρως επικινδυνη) η λέει ψέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Κατάλαβα παιδιά απλός πιστεύω ότι καμία βλακεια άμα πάρω πχ καμία λεκεθινη καμία καφεΐνη πας και κάνει τίποτα έστω και το πάρα πολύ λιγο

Δημοσ.

Δεν κανουν τιποτα , κανε σωστη διατροφη και λιγο γυμναστικη και τα κιλα θα φυγουν. Πανω απο ολα ειναι η σωστη διατροφη.

Τωρα για λιποδιαλυτες τα μονα που κανουν δουλεια ειναι αυτα που απαγορευονται, οπως για παραδειγμα η εφεδρινη.

Αν δηλαδη βρεις ECA (εφεδρινη-καφεινη-ασπιρινη) ναι κανουν δουλεια αλλα και παλι δεν παει να πει οτι θα τρως πιτσες,γλυκα κ.τ.λ. και μετα θα χτυπας ενα χαπακι και θα χανεις κιλα. Υποψιν τα ECA πριν αρχισεις να googlareis εχουν σαν παρενεργεια την ανακοπη.

Δημοσ.

πεταμενα λεφτα! δεν κανουν τιποτα.

Σπεκτ.....Μια χαρα κανουν αν ξερεις να τους χρησιμοποιεις.Κακως βεβαια απαντησα την κανω οπως ειμαι σας αφηνω να πειτε τα δικα σας

• Moderators
Δημοσ.

Σπεκτ.....Μια χαρα κανουν αν ξερεις να τους χρησιμοποιεις.Κακως βεβαια απαντησα την κανω οπως ειμαι σας αφηνω να πειτε τα δικα σας

Από αυτά που κυκλοφορούν νόμιμα στην αγορτιδεν νομίζω ότι κάνουν τίποτα και αν κάποια κάνουν έχουν παρενέργειες ταχυκαρδίες κτλ . Δεν αξίζει πιστεύω έστω και αυτό το λίγο που θα δώσουν αν δώσουν.

Διατροφή και άσκηση είναι ο καλύτερος λιποδιαλυτης

Δημοσ.

Επειδη τους λιποδιαλυτες τους εχω σπουδασει σχεδον πρεπει να χω δοκιμασει πανω απο 20 και ξερω ακριβως ποια συστατικα δουλευουν και πως δεν θα γραψω τιποτα οκ μπορειτε να πιστευτε οτι δεν κανουν τιποτα η μαλλον παιρνετε τις μαλακιες στα φαρμακεια που κανονικα επρεπε να κοστιζουν 10 ευρω και εχουν 40.Ενοειτε οτι κανεις διατροφη ρε σπεκτ εσυ τι λες να τρως παστες και να παιρνεις λιποδιαλυτη?Απλα επιτανχυνει και βοηθαει την διαδικασια καυσης

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε κατ'αρχην το κόψιμο του φαγητού δεν το προτείνω ως λύση . Αρκετοί φίλοι μου δοκίμασαν την ταχεία οδό με stacker (κυρίως) και μεγάλο έλλειμα θερμίδων , έχασαν κάποια κιλά μεν , τα ξαναπήραν δε ( συν λίγα ακόμα ) .

Νόμος είναι οτι μειώνοντας τις θερμίδες που λαμβάνεις και πέφτοντας απο τις θερμίδες συντήρησής σου θα χάσεις κιλά ( εκτώς αν υπάρχει άλλο πρόβλημα ) . Προσπάθησε να βάλεις την άσκηση στην ζωή σου , έστω και 2-3 φορές την εβδομάδα και σε συνδιασμό με μικρή μείωση των θερμίδων ( θα πέφτεις κατα 300 , μέχρι αυτές οι 300 να γίνονται οι θερμίδες συντήρησής σου οπου και θα ξαναπέφτεις άλλες τόσες μέχρι να φτάσεις στον στόχο σου ) .

Δεν είμαι κατά των συμπληρωμάτων , είμαι κατά της κακής και λανθασμένης χρήσης των συμπληρωμάτων . Αν δεν έχεις κάνει μια αρχή , αν δεν έχεις προσπαθήσει για ένα αποτέλεσμα , αν δεν έχεις κολλήσει σε ένα πλατό ( στην περίπτωσή σου κόλλημα στην ζυγαριά ) δεν έχει κανένα νόημα .

Και 2 εργαλειάκια που θα σε βοηθήσουν στον στόχο σου :

http://www.calories.com.gr/bmr

http://www.myfitnesspal.com/

Με το πρώτο θα βρείς τις θερμίδες συντήρησης . Απο εκεί υπολόγισε να τρώς 300-400 λιγότερες .

Το δεύτερο είναι ενα ημερολόγιο για να οργανώνεις τα γεύματα βάσει των θερμιδικών αναγκών σου .

Καλή δύναμη !

Δημοσ.

Πήρε ένας ξάδερφος μου λιποδιαλύτες. Δεν έκανε τίποτα. Όταν τρως καθημερινά πίτσες γύρους κτλ κτλ χωρίς να αθλεισαι τότε είναι το ένα και το αυτό. Τίποτα σωστό δεν γίνετε χωρίς υπομονή και ιδρώτα. Η εύκολη λύση είναι αναβολικα στεροειδη και άλλα τέτοια ωραία που όντως κάνουν τρελή δουλειά αλλά με τεράστιες παρενέργειες. Ο καθένας κάνει την επιλογή του.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και με μηδέν γυμναστική, αν η διατροφή σου είναι προσεγμένη, τότε χάνεις κιλά.

Στα ίδια νούμερα ήμουν κι εγώ (1.76 & 107 κιλά), πήγα σε διαιτολόγο, μου έβγαλε πρόγραμμα, της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να έκανα 30' γυμναστική που μου ζήταγε, αλλά έκανα κατά γράμμα το πρόγραμμα διατροφής. Μέσα σε 6 μήνες, είχα πάει 92 κιλά. 

Που να γυμναζόμουν κιόλας, για να έκαιγα και καμία θερμίδα παραπάνω...  :-D

Δημοσ.

Ακόμα και με μηδέν γυμναστική, αν η διατροφή σου είναι προσεγμένη, τότε χάνεις κιλά.

Στα ίδια νούμερα ήμουν κι εγώ (1.76 & 107 κιλά), πήγα σε διαιτολόγο, μου έβγαλε πρόγραμμα, της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να έκανα 30' γυμναστική που μου ζήταγε, αλλά έκανα κατά γράμμα το πρόγραμμα διατροφής. Μέσα σε 6 μήνες, είχα πάει 92 κιλά. 

Κιλα χανεις κανεις δεν εγραψε το αντιθετο.Απλα αν τα χασεις αποτομα και θα χαλαρωσει πολυ το σωμα και πολυ πιθανον να τα ξαναβαλεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...