Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε ενα 10αρικο την ώρα

20 την ώρα είναι καλά, αν κανει 2 ωρες παρε 30, αν εχεις μεγαλη αναγκη απο χρηματα τοτε ζητησε 10 η και λιγοτερα  την ωρα

<p>Πάρε 10€ την ώρα</p>

Τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμηθηκα εποχες 2007 2008 που ο τοπικος "επισκευαστης κομπιουτερ" της περιοχης επαιρνε 40 ευρω -φιλικη τιμη- στον κολλητο μου για να του κανει φορματ και να ξαναπερασει windows .. ( η χαρα τού φιλου μου οταν του το δειξα πως να το κανει μονος του δε λεγεται)

:P

Γιαυτό είναι οι φίλοι..πόσο τον χρεωσες? :)
Δημοσ.

40 ευρο την ωρα πάρε..για να ψαχνει να πληρώσει άτομο να του μαθει αυτα τα βασικα και να βαριεται να κατσει να διαβασει λιγο στο ιντερνετ πος γινετε το καθε ενα παει να πει οτι ειναι λεφτας..εκμεταλεψου τον και πεσ του 40 ευρο την ωρα,

μαζεψε και καμια απο αυτες της ''φτινες'' παρτην μαζι,δώστης 10 ευρο, βαλτην να του πάρει και μια πιπ@ και πες του 40 την ωρα και μια πιπα δωρο η επισκεψη θα τα δώσει.

Δημοσ.

συγκεκριμένα για άτομο που έχει (απ ότι λέει) κάποια σχέση  είναι άσχετος με υπολογιστές και απλά θέλει να μάθει κάποια πράγματα.. πχ πως να γράφει κανένα cd, πως να μεταφέρει αρχεία από κινητό/κάμερα στον υπολογιστή, να κατεβάζει κανένα τραγούδι από youtube, 1-2 πραγματάκια στο excel για τη δουλειά του, κάτι προβλήματα που μου είπε με το pc του που κολλάει... φαντάζομαι καταλάβατε.

από πότε κάνει κάποιος φραντιστηριο για να κάψει ενα cd ή να συνδέσει το κινητό του στο pc?

Δημοσ.

Σύνολο 5€ ή κέρασμα μπύρας το μέγιστο που θα έπαιρνα για τέτοια δουλειά.

Αυτά για μια φορά,εάν ήθελε να πάρει μέρες η δουλειά τότε αλλάζει η περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Aν τα μαθηματα κρατησουν για αρκετο καιρο...θα πρεπει να του κανεις καλη τιμη! (Πχ 10 ευρω την ωρα)

Αν αυτα που ψαχνει να του δειξεις εξαντληθουν σε 2-3 ωρες...τοτε ενα συνολικο πακετο 100 ευρω θα πρεπει να ειναι αυτο που θα ζητησεις!!!

Δημοσ.

φανταζομαι εννοεις την αρκουδα.. γιατι αλλιως δεν βγαζει νοημα

Εσένα δεν σε έχει φωνάξει ποτέ κάποιος συγγενής, φίλος, γείτονας για να του δείξεις πως γίνεται το τάδε πράγμα; Ακόμη και δωρεάν να το έκανες, στην ουσία του έκανες "φροντιστήριο". Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δημοσ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση με κυρία μεγάλης ηλικίας που κράτησε λιγότερο από 2ώρο επέμενε να με πληρώσει (περίπου 20Ε) .. αρνήθηκα γιατί το θεωρούσα κοροιδία και τελικά μου έκανε δώρο μία κολόνια και κάτι ακόμα για την μικρή μου αδερφή. Άφησα τηλέφωνο και της είπα αν με χρειαστεί για κάτι σοβαρότερο ξέρει ποιον θα καλέσει  :-D

Δημοσ.

Σε αντίστοιχη περίπτωση με κυρία μεγάλης ηλικίας που κράτησε λιγότερο από 2ώρο επέμενε να με πληρώσει (περίπου 20Ε) .. αρνήθηκα γιατί το θεωρούσα κοροιδία και τελικά μου έκανε δώρο μία κολόνια και κάτι ακόμα για την μικρή μου αδερφή. Άφησα τηλέφωνο και της είπα αν με χρειαστεί για κάτι σοβαρότερο ξέρει ποιον θα καλέσει  :-D

Γιατί το θεωρείς κοροϊδία; Επειδής ήταν μεγάλης ηλικίας; Σε απασχόλησε για ένα δίωρο. Στο κάτω κάτω θα μπορούσες να της κάνεις μια φιλική τιμή αν αισθανόσουν άσχημα ή αν ήξερες ότι θα σε ξανακαλέσει.

Δημοσ.

Αν μιλάμε για δημόσιο υπάλληλο που έχει τσιμπήσει κανά εφάπαξ €100.000 (ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι), δεν πρέπει να νιώθεις ενοχές αν τον αρμέξεις. ;)

Αν μιλάμε για άνεργο/χαμηλόμισθο, εκεί αλλάζει το πράγμα...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ζητά και τίποτα το φοβερό.. απλά πράγματα θέλει να μάθει, αλλά επειδή δεν έχει επαφή με το αντικείμενο ζητά από κάποιον που τα γνωρίζει να του τα παρουσιάσει για πρώτη φορά. Χρόνο θα σου πάρει... βενζίνη για να πας θα σου πάρει... ε πες του 15 ευρώ τις δυο ώρες και δείξτου και 5-10 πράγματα παρόμοια με αυτά που ζητάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...