Hgetis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Όπως το λεει στον τιτλο...Χρόνια τωρα εταιρεια κοινοχρηστων με εδρα τον Εύοσμο Θεσσαλονικης αναλαμβανε να τακτοποιει ολα τα θεματα κοινοχρηστων της πολυκατοικιας μας (όπως ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, κλπ) βγαζοντας τα σε διμηνιαια βαση, συλλεγοντας τα χρηματα απο ολους και πληρωνοντας τους λογαριασμους..Δυστυχως μολις τωρα διαπιστωθηκε πως τα χρηματα τα επαιρναν, αλλα οι λογαριασμοι δεν πληρωνονταν και αυτη τη στιγμη η ΕΥΑΘ (υδρευση) ειναι απληρωτη με ενα πολυ μεγαλο ποσο (που παραπεμπει σε χρονια μη πληρωμης) και κατι αντιστοιχο πιστευω πως θα σκασει και για τη ΔΕΗ προσεχως. Μαλιστα η υδρευση πραγματοποιησε ηδη διακοπη και αφαιρεση ρολογιου.Δυστυχως με την εταιρεια δεν μπορουμε πλεον να ερθουμε σε καμια επικοινωνια ενω ειναι άφαντοι και απο τον χωρο τους.Επειδη ειμαι σιγουρος πως η συγκεκριμενη εταιρεια κοινοχρηστων δεν ειχε αναλαβει μονο τη δικια μου πολυκατοικια για την διεκπεραιωση των κοινοχρηστων, καλώ όποιον αλλον ήταν σε αυτην την εταιρεια και εχει το ιδιο προβλημα να ερθει σε επικοινωνια μαζι μου με ενα ΡΜ ωστε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ΟΛΟΙ μαζι ΑΜΕΣΑ (πχ να κινηθουμε μεσω δικηγορου, κλπ) .Ευχαριστω. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από Hgetis
geodark Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Από αντίστοιχες ιστορίες που έχω ακούσει μαντεύω ότι η εξέλιξη θα είναι η εξής. Αναγκάζεστε να πληρώσετε τους λογαριασμούς ή να γίνει διακανονισμός προς το παρών και τα λεφτά απο την εταιρία τα κυνηγάτε μέσω δικαστηρίων όποτε και όταν βγάλουν απόφαση και αν έχει λεφτά η εταιρία, ή θα καταλήξετε με κανά ακίνητο της όλοι οι ιδιοκτήτες(όπως λες είναι πολλά τα χρόνια των χρωστούμενων) 2
d_gkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 οταν λεω γω οτι γιναμε γκανγκστερς... πρεπει να δω σε ποια εταιρια τα εχουμε εμεις που ειναι τα γραφεια της?
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το θέμα χρειάζεται δικηγόρο. Και μια συμβουλή, άλλαξε την λέξη "πιστολιά" απ' τον τίτλο σε κάτι άλλο, γιατί όταν είδα τον τίτλο νόμιζα οτι μιλούσες για πυροβολισμούς. 3
gokuthelegend Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δεν έχετε κάποια σύμβαση συνεργασίας με την συγκεκριμένη εταιρία; Τα γραφεία της ξέρετε που είναι; Έχετε στοιχεία υπαλλήλων; Ή κυνηγάτε φαντάσματα; Τα λεφτά πως τα δίνατε, χέρι - χέρι ή κατάθεση σε τράπεζα;
bedazzled Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Υποθέτω ότι οι υπεύθυνοι της εταιρίας την έκαναν για Βραζιλία μεριά; Καλοφάγωτα... 1
tz3s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δηλαδη τοσο καιρο δεν ελεγχε κανεις την εταιρια? Δεν ζητουσε κανεις τα παραστατικα και τις αποδειξεις? Ενα αντιγραφο καθε φορα? Παντως ακρη δεν θα βγαλεις απο εδω μεσα.. και θα επρεπε ηδη να εχεις μιλησει με δικηγορους και αστυνομια 1
idomeneas7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 'Οντως μίλα με δικηγόρο γιατί έτσι και κυρήξει πτώχευση, δεν πρόκειται να πάρετε τίποτα.
φραμπάλα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δηλαδη μονο αν η Ελλαδα κηρυξει πτωχευση πρεπει παλι να πληρωσει τα χρεη της; Οι εταιρειες την γλιτωνουν; 2
tz3s Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δηλαδη μονο αν η Ελλαδα κηρυξει πτωχευση πρεπει παλι να πληρωσει τα χρεη της; Οι εταιρειες την γλιτωνουν; Προηγούνται κρατος-τραπεζες-προμηθευτες και τελος οτι μεινεις , τιποτα δλδ, στους καταναλωτες ετσι νομιζω παει η σειρα... παντως εμεις σγρ τελευταιοι και μετα απο δικαστηρια!
Hgetis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Από αντίστοιχες ιστορίες που έχω ακούσει μαντεύω ότι η εξέλιξη θα είναι η εξής. Αναγκάζεστε να πληρώσετε τους λογαριασμούς ή να γίνει διακανονισμός προς το παρών και τα λεφτά απο την εταιρία τα κυνηγάτε μέσω δικαστηρίων όποτε και όταν βγάλουν απόφαση και αν έχει λεφτά η εταιρία, ή θα καταλήξετε με κανά ακίνητο της όλοι οι ιδιοκτήτες(όπως λες είναι πολλά τα χρόνια των χρωστούμενων) οτι θα τα πληρωσουμε αυτο ειναι σιγουρο.. το θεμα ειναι αν υπαρχει περιπτωση να παρουμε τα λεφτα μας πισω.. οταν λεω γω οτι γιναμε γκανγκστερς... πρεπει να δω σε ποια εταιρια τα εχουμε εμεις που ειναι τα γραφεια της? στον ευοσμο θεσσαλονικης... περισσοτερες λεπτομερειες με ΡΜ.. Το θέμα χρειάζεται δικηγόρο. Και μια συμβουλή, άλλαξε την λέξη "πιστολιά" απ' τον τίτλο σε κάτι άλλο, γιατί όταν είδα τον τίτλο νόμιζα οτι μιλούσες για πυροβολισμούς. ο δικηγορος θελει λεφτα ομως... με το πιστολια περιγραφεται ακριβως αυτο που εχει γινει.. Δεν έχετε κάποια σύμβαση συνεργασίας με την συγκεκριμένη εταιρία; Τα γραφεία της ξέρετε που είναι; Έχετε στοιχεία υπαλλήλων; Ή κυνηγάτε φαντάσματα; Τα λεφτά πως τα δίνατε, χέρι - χέρι ή κατάθεση σε τράπεζα; πλεον μαλλον φαντασματα κυνηγαμε γιατι ουτε στα τηλεφωνα απαντανε ουτε στα γραφεια τους βρισκονται... για συμβαση δεν ξερω γιατι οταν εγω πρωτοηρθα στο σπιτι ηδη υπηρχε η εταιρεια και δυστυχως εδω και χρονια στην πολυκατοικια δεν ασχολειται κανεις.. χερι-χερι τα διναμε τα χρηματα... Υποθέτω ότι οι υπεύθυνοι της εταιρίας την έκαναν για Βραζιλία μεριά; Καλοφάγωτα... δεν μας ειπαν... μαλλον για καποιο νησακι του ειρηνικου το κοβω (κανουμε και πλακα να ξεχναμε τον πονο μας)... Δηλαδη τοσο καιρο δεν ελεγχε κανεις την εταιρια? Δεν ζητουσε κανεις τα παραστατικα και τις αποδειξεις? Ενα αντιγραφο καθε φορα? Παντως ακρη δεν θα βγαλεις απο εδω μεσα.. και θα επρεπε ηδη να εχεις μιλησει με δικηγορους και αστυνομια κοιτα υποτιθεται οτι ολα πληρωνονταν κανονικα.. εγω προσωπικα ειχα κλειστο το σπιτι και τωρα με ενημερωσαν τι εχει γινει.. δυστυχως στην πολυκατοικια δεν συνεννοεισε με τους υπολοιπους.. απο μονος μου ο δικηγορος θελει λεφτα απο τη μια και απο την αλλη στην αστυνομια το σωστο ειναι να παμε ολοι μαζι απο την πολυκατοικια γιατι δεν αφορα μονο εμενα (διαφορετικα θα φαινομαι μονο εγω οτι κανω μηνυση) 'Οντως μίλα με δικηγόρο γιατί έτσι και κυρήξει πτώχευση, δεν πρόκειται να πάρετε τίποτα. βασικα πιστευω οτι ουτως ή αλλως τιποτα δεν θα παρουμε απλα ελπιζω οτι θα υπαρχουν και αλλοι που βρισκονται στην ιδια κατασταση οποτε ισως κανουμε κατι συλλογικα (πχ να βαλουμε εναν δικηγορο ολοι μαζι να μας βγει και πιο οικονομικα, ξερω γω)
Porg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Γιατί δεν πήγαινε ο διαχειριστής της οικοδομής να πληρώνει τους λογαριασμούς;
mastoras007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 γιαι φοβασαι να επεις δημοσια το ονομα της ετερίας?πές πια ετερία είναι δέν υπαρχει λόγος να μην το αναφέρεις..τι φοβασαι την διαφήμησ η τη δυσφήμηση?εμενα αν με κλεβαν θα το ελεγα σε όλους ποιος με εκλεψε για να αποτερψω αλους αλλα και για να κανω ρεζιλι αυτον που με εκλεψε
d_gkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Γιατί δεν πήγαινε ο διαχειριστής της οικοδομής να πληρώνει τους λογαριασμούς; σε παρομοιες περιπτωσεις, ειναι ΚΑΙ ο διαχειριστης μπλεγμενος. γιαι φοβασαι να επεις δημοσια το ονομα της ετερίας?πές πια ετερία είναι δέν υπαρχει λόγος να μην το αναφέρεις..τι φοβασαι την διαφήμησ η τη δυσφήμηση?εμενα αν με κλεβαν θα το ελεγα σε όλους ποιος με εκλεψε για να αποτερψω αλους αλλα και για να κανω ρεζιλι αυτον που με εκλεψε αν θυμαμαι καλα, το ειχε αναφερει το ονομα στο πρωτο ποστ. και μαλλον το θυμαμαι, αλλα δε θελω να το αναφερω
panos2171 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 σε παρομοιες περιπτωσεις, ειναι ΚΑΙ ο διαχειριστης μπλεγμενος. Μου πέρασε και εμένα από το μυαλό αλλά υπήρχε διαχειριστής στο θέμα των κοινοχρήστων; Εγώ θυμάμαι έρχονταν από την εταιρεία και εισέπρατταν τα κοινόχρηστα. Δεν είχαμε διαχειριστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα