Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dsc00480on0.jpg

Έχω ακόμη ένα τέτοιο(παρόμοιο με τροχούς που έχουν "νύχια"),πολύ μούφα σαν παιχνίδι αν και η διαφήμιση τότε υπονοούσε ότι ήταν σαν τηλεκατευθυνόμενο(κάτι που είχα απωθημένο). Ήταν μια πλαστικούρα και μισή, άσε χάλασε σε χρόνο dt αν και ο πατέρας έβγαλε τα τζιέρια του και το έκανε απλό αυτοκινητάκι και δεν πήγε τελείως στράφι η αγορά.

Δώρο Χριστουγέννων από τους γονείς που μου είπαν να διαλέξω μεταξύ αυτού και ενός Master System ή/και NES που θα έπαιρνε ο (αρκετά) μεγαλύτερος ξάδελφος την πρώτη φορά που πήγαμε εις τας Αθήνας.

Περιττό να πω ότι ακόμη μετανιώνω εκείνη την επιλογή και από τότε δεν πίστεψα ποτέ ξανά στις διαφημίσεις... :lol:

• Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια που μιλάμε για απωθημένα πάντως , οι φιγούρες beast wars(έλα και αυτό τεχνολογία είναι , robot! χαχαχ , 17-18 χρόνια πίσω!! (βλέπαμε κ το παιδικό τότε) .. την απο κάτω την είχε ενας φίλος μου στη γειτονιά και ήταν και ακριβά , δεν θυμάμαι πόσο αλλα ήταν και μιλάμε για original toys , όχι ψευτοκινεζιές και πλαστικούρες κούφιες , μασιφ κατασκευές. 
27376501d1373444454-beast-wars-axalon-da

001-1.jpg

πω ρε φίλε .. και θυμάμαι μου είχε υποσχεθεί η μάνα μου να μου πάρει ένα παιχνίδι και ήθελα αυτό, πάμε παίρνουμε κάτι μικρό και μετά περνούσαμε απο το μουστάκα και πέφτει το μάτι μου σε αυτό .... ιδικά όταν μου είπε η μάνα μου "θα στο έπαιρνα αν δεν είχαμε πάρει ήδη το άλλο" ... μου ήρθε να ανοίξει η γη να με καταπιεί ένιωσα το σύμπαν να καταστρέφεται !! μιλάμε μου έχει μείνει παιδικό τραύμα .. όλα τα παιδιά στη γειτονιά είχαν 2-3 και εγώ τα @@ μου xD 

συγκεκριμένα ήθελα το τέρμα δεξιά κάτω (Cheetor) ήταν ο αγαπημένος μου κ απο τη σειρά 

πωπω το opening ... με δαιμόνιζε αχχαχαχα

edit : να προσθέσω πως το συγκεκριμένο παιδικό είναι εποχής 96-97" Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 1
Δημοσ.

Game boy ηθελα απο τα 8 μου, ειχα μαζεψει κ ενα σεβαστο ποσο απο χαρτζιλικια ωστε να το αγορασω μαζι με κασετα αλλα δεν μ αφηνε με τιποτα η μητερα μου! 3 χρονια την παρακαλουσα να με αφησει να το παρω ωσπου στο τελος ενας φιλος μου τοτε μου χαρισε ενα δικο του( ειχε καμια εικοσαρια).

Μετα μου το βουτηξε μια φιλη μου και στη συνεχεια μια αλλη φιλη μου μου χαρισε το δικο της επειδη ειχα στεναχωρηθει!

Δημοσ.

Εμένα στο μπαλέτο είχε μια game boy color και επαιζε super mario. Κλασσικά, μας άφηνε μόνο να την βλέπουμε να παίζει και μας το έδινε πάρα πολύ σπάνια για πάρα πολύ λίγο. Ασε που πήγαινε και ταξίδια στη ντισνεϊλαντ. Εγώ είχα σκάσει από τη ζήλια μου, αλλά ευτυχώς ο ξάδερφος μου είχε ένα άλλο ηλεκτρονικό που έπαιζες τετρις, ραλι, τενις, αστεροϊντ και τέτοια και μου το έδινε μερικές φορές. Δεν θυμάμαι πως λεγόταν, ήταν σαν στραβοχυμένο game boy και είχε δεκάδες απλά παιχνίδια.

Δημοσ.

Εμένα στο μπαλέτο είχε μια game boy color και επαιζε super mario. Κλασσικά, μας άφηνε μόνο να την βλέπουμε να παίζει και μας το έδινε πάρα πολύ σπάνια για πάρα πολύ λίγο. Ασε που πήγαινε και ταξίδια στη ντισνεϊλαντ. Εγώ είχα σκάσει από τη ζήλια μου, αλλά ευτυχώς ο ξάδερφος μου είχε ένα άλλο ηλεκτρονικό που έπαιζες τετρις, ραλι, τενις, αστεροϊντ και τέτοια και μου το έδινε μερικές φορές. Δεν θυμάμαι πως λεγόταν, ήταν σαν στραβοχυμένο game boy και είχε δεκάδες απλά παιχνίδια.

Καλα, ειχαμε κ εμεις κατι συμμαθητες με gameboy, supermario, κονσολες, ταξιδια και δε συμμαζευεται! Περιμεναμε πως και πως τις εκδρομες να μας το δανεισουν να παιξουμε στο πουλμαν....

Στο τελος μετα απο πολλα παρακαλια στον αη βασιλη, μου πηραν ενα μικροσκοπικο ηλεκτρονικο που ειχε 100 παιχνιδια κ ηταν κ μπρελοκ! Ειχε τετρις, αγωνες αυτοκινητων, αρκανοιντ, τενις, τα παντα! Και τοσο μικρο που το παιρνες μαζι σου! Μετα ειδα οτι το πουλαγαν στα τζαμπο και ηταν παμφθηνο! Θα θελα πολυ να ξανα βρισκα ενα τετοιο....

Δημοσ.

Και γω είχα τρέλα με το SNES όταν το είδα για πρώτη φορά σε ένα φίλο μου...

Τελικά το πήρα 2-3 χρόνια αργότερα, μεταχειρισμένο στις 20.000 δρχ.  :)

υ.γ. Εκτός από το power brick του που είναι ευρέως γνωστό ότι χάλαγε, (αλλά μπορούσες να το αντικαταστήσεις με έναν γενικό πολυμετασχηματιστή απ αυτούς που πουλάν στην αγορά), η κονσόλα λειτουργεί άψογα, 35 χρόνια μετά τη κατασκευή της.

Επίσης και το Ν64, με εξαίρεση το ότι έχουν χαλαρώσει οι αναλογικοί μοχλοί από το πολύ λιώσιμο, λειτουργεί ΑΨΟΓΑ έως σήμερα.

Σύγκρινε αυτές τις 2 κονσόλες με τα Dreamcast + Gamecube που τους χάλασε το ματάκι lazer και δεν διαβάζουν ποια δισκάκια, με το xbox που του χάλασε ο ενσωματωμένος σκληρός και αχρηστεύτηκε μέσα σε 5 χρόνια, και το xbox 360 που μέσα σε 2 χρόνια μου χάλασε 3 φορές με RROD, και βγάλε συμπέρασμα...

Τελικά ισχύει αυτό που λένε: "Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά!"

--

Τι ήθελα ? Απο πολύ μικρός ήθελα έναν υπολογιστή. Όμως οι γονείς μου δεν μου έπαιρναν.  :(

Κάποτε ένας ξάδερφός μου, μου έδωσε έναν παλιό δικό του. Αλλά ήταν Amstrad με μονόχρωμη οθόνη, και αντί να χει παράθυρα με γραφικό περιβάλλον, να μπορεί να παίξει παιχνιδάκια που βγαίναν τότε όπως το Commandos και το Myst, μπούταρε σε μια πράσινη οθόνη που οτιδήποτε κι αν πάταγα, μου απαντούσε 'Syntax Error'.  :lol:

Τελικά όμως δεν ήταν τελείως άχρηστος. Με βοήθησε να μάθω κάτι βασικές γνώσεις στη BASIC 1.1. και έμαθα μερικές εντολές όπως τα print , run, goto, if, end..

Και έφτιαχνα πραγματάκια όπως

10 PRINT "Γεια σου! Καλώς ήρθες στο πρόγραμμα! Πάτα 1 αν θες να συνεχίσει ή 2 για να κλείσει!"
20 IF INPUT "1" THEN GOTO 40
30 IF INPUT "2" THEN GOTO 60
40 PRINT "Το πρόγραμμα συνεχίζεται! Μπράβο!"
50 PRINT "Τώρα το πρόγραμμα θα τελειώσει..."
60 END

Και ένιωθα ιδιοφυία.  B)

Τελικά υπολογιστή με GUI και σχετικά σύγχρονο για την εποχή του απέκτησα μόλις το 2009, και αφού πριν είχα σκάσει ένα σκασμό λεφτά στα net cafe. Και θυμάμαι το πρώτο PC game που πήρα ήταν το S.T.A.L.K.E.R Clear Sky, το οποίο ήταν μες τα bugs!  :(

Αλλά μετά χάρηκα γιατί πήρα το Fallout 3 GOTY στα 29.90ε, ενώ στο διπλανό ράφι για PS3 είχε 59.90 και στο ράφι για το xbox360 είχε 74.90ε!  :lol:  :whistle:

--

Αυτά που θέλω αυτό το καιρό να πάρω και δεν έχω ευκαιρίσει είναι SSD και μια high end GPU,

Δημοσ.

Τι μου θύμησες...Eποχή Croc, ήταν ένα παιχνίδι με έναν δύτη (το λέγαμε "βατραχάνθρωπο") και ένα άλλο με πραγματικο βατραχι ή άλλο ζωάκι που έπρεπε να διασχίσει ένα δρόμο με αυτοκίνητα ή ένα ποτάμι με κούτσουρα. Τα θυμάται κανείς?

Δημοσ.

Game boy, super Nintendo, 8088, 286 (άργησαν πολύ να μου πάρουν pc και το μετάνιωσαν γιατί έγινα μεγάλος καιλας). Δεν παίζανε λεφτά όμως... καταλαβαίνω

Adsl (επίσης άργησαν βασανιστικά να βάλουν προτιμούσαν για χρόνια να σκάνε 100 ρία στην pstn). Ε είχαν την φαεινή ιδέα να βάλουν επί τέλους την εποχή που έκανε release το wow εκεί και αν το μετάνιωσαν lol..

Τώρα που γύρισε ο τροχός το αποθημενο μου είναι μηχάνημα 3xSli με occulus rift, half moon controllers, και virtuix omni η αντιστοιχο αλλά δεν τα έχω γιατί δεν βγήκαμε ακόμα :D

και ένα άλλο με πραγματικο βατραχι ή άλλο ζωάκι που έπρεπε να διασχίσει ένα δρόμο με αυτοκίνητα ή ένα ποτάμι με κούτσουρα. Τα θυμάται κανείς?

"Frog"
Δημοσ.

Το Nokia N91 ήταν ένα από τα κινητά τηλέφωνα που δεν μπόρεσα στην εποχή του να αποκτήσω αν και είχα σχεδόν ότι είχε βγάλει η ιστορική εταιρεία , είχα βρει κάποια μεταχειρισμενα πριν λίγο καιρό αλλά δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση,  ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα η απόκτηση του,  έτσι για το γαμωτο. 

post-245123-0-04609300-1439639077_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...