giorgosbretos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Όλοι έχουμε βρεθεί σε εκείνη την ρημαδα στιγμή που ενώ θέλουμε να πουμε "ελα μωρό μου τι κάνεις " λέμε "ελα μάνα τι καυλα" όποτε ας πει ο καθείς τα δικά του. Ενα κλασσικο που γράφω εγώ είναι αντί για καφέ να βγάζει Gεδεών που ούτε ξέρω και τι σημαίνει ε σταμάτησα να λέω θα πάμε για καφέ και άπλα λέω πάμε έξω. :-P 1
idomeneas7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγώ ζω σε άλλο πλανήτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ autocorrect. Μόνο Τ9 παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα. 3
stavi Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγω εχω την απορια, δε διαβαζετε μετα τη γραφετε; απλα ετσι το στελνετε; Παντως παλαιοτερα με τα κουμπια κοιτουσαμε την οθονη οχι το πληκτρολογιο 1
giorgosbretos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 πλεον πάντα κοιτάω τι γράφω πιο πολύ για τούς τόνους το έχω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγω εχω την απορια, δε διαβαζετε μετα τη γραφετε; απλα ετσι το στελνετε; Παντως παλαιοτερα με τα κουμπια κοιτουσαμε την οθονη οχι το πληκτρολογιο με τα κουμπια δεν κοιτουσες ποτε τιποτα! εγω με νοκια και τ9 κοιτουσα μονο οταν μου εστελναν. Μπορουσα να μιλαω σε καποιον και να γραφω εκθεση στο κινητο 2
Porg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 με τα κουμπια δεν κοιτουσες ποτε τιποτα! εγω με νοκια και τ9 κοιτουσα μονο οταν μου εστελναν. Μπορουσα να μιλαω σε καποιον και να γραφω εκθεση στο κινητο Και εγώ το ίδιο, τυφλό σύστημα δουλεύαμε όλοι. Δεν είχα τ9 τότε 1
Kostasspil Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εχω τσακωθει παλιοτερα (3310 εποχες) με γκομενα και της γραφω "συγγνωμη ρε μωρό το ξέρω έκανα καλαμιά" αντί για μαλακία. Πιστεύω ότι με το γέλιο που έριξε, σώθηκε και η σχέση μου. 3
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Εγώ ζω σε άλλο πλανήτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ autocorrect. Μόνο Τ9 παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι τίποτα. Το ίδιο...δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο σύστημα, από t9 μέχρι swype!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα