Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άστα κούκλα μου...έφτασα πάνω από 55 και θέλω να γυρίσω στα 49 μπας και νιώσω καλά να με βλέπω στον καθρέπτη. Μιλάμε για πολύ κακή ψυχολογία τους τελευταίους μήνες.

(Και ξέρω τί θα πείτε 'εδώ υπάρχουν και παχύσαρκοι', 'εδώ άλλοι υποφέρουν από καρκινο', 'γιατί να χάσεις τόσα κιλά' κλπ κλπ κλπ...τα ξέρω βέβαια όλα αυτά αλλά είναι δικό μου θέμα. Θέλω να νιώσω καλύτερα και να μην ντρέπομαι ακόμα και να βάλω ένα σορτς.)

Ο καθένας κάνει ότι μπορεί καλύτερο για τον εαυτό του, μην ανησυχείς. Μην στεναχωριέσαι πάντως, λίγα κιλάκια είναι και θα φύγουν. :D

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άστα κούκλα μου...έφτασα πάνω από 55 και θέλω να γυρίσω στα 49 μπας και νιώσω καλά να με βλέπω στον καθρέπτη. Μιλάμε για πολύ κακή ψυχολογία τους τελευταίους μήνες.

(Και ξέρω τί θα πείτε 'εδώ υπάρχουν και παχύσαρκοι', 'εδώ άλλοι υποφέρουν από καρκινο', 'γιατί να χάσεις τόσα κιλά' κλπ κλπ κλπ...τα ξέρω βέβαια όλα αυτά αλλά είναι δικό μου θέμα. Θέλω να νιώσω καλύτερα και να μην ντρέπομαι ακόμα και να βάλω ένα σορτς.)

Και είμαστε και εμεις που τρώμε οσο δεν πάει και δυο χρονια τωρα μονο χανουμε :(
Δημοσ.

καλε εσυ δεν ετρωγες τον αμπακο και ησουν ζα μαν φου ? τι εγινε μας γυαλισε κανενας γειτωνας ? :P

Δημοσ.

Από που ακριβώς θα τα χάσεις αυτά τα 8-9 κιλά :P

Αυτο θα ρώταγα και εγω...

Και είμαστε και εμεις που τρώμε οσο δεν πάει και δυο χρονια τωρα μονο χανουμε :(

Ειμαι 72 κιλα προσπαθω να παρω και δεν παιρνω με τιποτα...

Την κατάρα μου μα έχετε. Βασικά για να χάσω κανά κιλό θα πρεπει να τρώω μονο κρέας και να κόψω τους καφέδες...

Δημοσ.

1ον, διακοπές τέλος και αύριο δουλειά :/

2ον, άρχισα δίαιτα, δεν το'χα ξανακάνει και έχω φρικάρει (είστε ήρωες όσοι τα καταφέρνετε!!!). Ελπίζω να μπορέσω να χάσω 8-9 κιλά σε δύο μήνες, fingers crossed.

3ον, πόσο τα σπάει το Back to the Future part II.

Ο ιδρυτής του antifitness thread σε δίαιτα.

Σας πρόδωσε συντρόφια της μπάκας.

Που είναι οι φωτογραφίες με τα ράφλες Ω ΡΕ?

:-D

• Like 3
Δημοσ.

ΔΕΝ προδίδω ποτέ το anti-fitness! ΠΑΝΤΑ θα αγαπώ τα πατατάκια μου, απλά θα κάνουμε μια μικρή παύση στην σχέση μας :P

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ΔΕΝ προδίδω ποτέ το anti-fitness! ΠΑΝΤΑ θα αγαπώ τα πατατάκια μου, απλά θα κάνουμε μια μικρή παύση στην σχέση μας :P

ποσο εφτασες και θα κανεις τετοιο βημα? welcome to the dark side

Δημοσ.

Τα κιλά τα νιώθω και τα βλέπω, δεν χρειάζεται ν'ανέβω στην ζυγαριά :P. Θα ανέβω όταν νιώθω ότι αρχίζω να χάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να πάω στο χωριό μου , αλλά στο χωριό μου είναι όλοι μαλάκες , αλλά δεν έχω λεφτά να πάω αλλου , οπότε πρέπει να μείνω Αθήνα!

Δημοσ.

Θέλω να πάω στο χωριό μου , αλλά στο χωριό μου είναι όλοι μαλάκες , αλλά δεν έχω λεφτά να πάω αλλου , οπότε πρέπει να μείνω Αθήνα!

Σε νιώθω. Ειδικά για το χωριό.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ιδρυτής του antifitness thread σε δίαιτα.

Σας πρόδωσε συντρόφια της μπάκας.

Που είναι οι φωτογραφίες με τα ράφλες Ω ΡΕ?

:-D

Αυτα παθαίνεις οταν εχεις για αρχηγο ατομο που ζυγιζει λιγοτερο απο 100 κιλα :P

Την κατάρα μου μα έχετε. Βασικά για να χάσω κανά κιλό θα πρεπει να τρώω μονο κρέας και να κόψω τους καφέδες...

κανουν κατακρατηση υγρων αρκετα αρνητικο οταν θες να κανεις διαιτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...