Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι

Πόσο είσαι?

Εγώ λέω να κρατήσεις τα λεφτά σου και να το ξανασκεφτείς όταν κάποια στιγμή κάνεις οικογένεια(αν θέλεις δλδ)

• Like 3
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει να αγοράσεις τόσο φθηνό σπίτι (με 15-20.000) γιατί θα σου βγάζει συνεχώς προβλήματα, με υδραυλικά-ηλεκτρολογικά και με συνεχείς επισκευές που δεν θα μπορείς να αποφύγεις.

Επίσης θα είναι σπίτι που "δεν θα βλέπεται" καν οπτικά, με άθλια ηχομόνωση, θερμομόνωση, μηδενικές υποδομές κλπ.

Δημοσ.

Ε καλά με 10Κ τι περιμένεις, νεόδμητη μεζονέτα στην Εκάλη (ή στο Πανόραμα για σας τους βόρειους);

Ον τόπικ, για ιδιοκατοίκηση αξίζει η αγορά αυτή την περίοδο, με την προϋπόθεση ότι θα αποφύγουμε το κανόνι τελικά και φυσικά ότι υπάρχει το κεφάλαιο.

Δημοσ.

Για μένα δεν αξίζει να αγοράσεις τόσο φθηνό σπίτι (με 15-20.000) γιατί θα σου βγάζει συνεχώς προβλήματα, με υδραυλικά-ηλεκτρολογικά και με συνεχείς επισκευές που δεν θα μπορείς να αποφύγεις.

+ οτι οταν καποια στιγμη θα κανεις μια  γενικη ανακαίνισή (που θα κανεις αν μιλαμε για παλιο σπιτι ημιυπογειο κλπ που αναφερεις) θα σου φυγουν αλλα 10.000+ μεστο νερο για να το φερεις σε νορμαλ κατασταση 

• Like 1
Δημοσ.

+ οτι οταν καποια στιγμη θα κανεις μια  γενικη ανακαίνισή (που θα κανεις αν μιλαμε για παλιο σπιτι ημιυπογειο κλπ που αναφερεις) θα σου φυγουν αλλα 10.000+ μεστο νερο για να το φερεις σε νορμαλ κατασταση 

λες εε,θα ήθελα να ξεκινήσω κάπως μόνος μου εχω στην άκρη 10 χιλ ,στο νοίκι πιστεύω θα πηγαίνουν χαμένα αλλα δε μπορώ διαφορετικά...

Δημοσ.

Υποψιάζομαι νεαρή ηλικία και ότι μένεις με γονείς και θέλεις να φύγεις άμεσα, πέτυχα τίποτα?

Θα ήθελα και εγώ να το μάθω αυτό.

Δημοσ.

λες εε,θα ήθελα να ξεκινήσω κάπως μόνος μου εχω στην άκρη 10 χιλ ,στο νοίκι πιστεύω θα πηγαίνουν χαμένα αλλα δε μπορώ διαφορετικά...

με 15000ε μια χαρα σπιτι βρισκεις στο Αιγαλεω(ισογειο) αλλα λιγο μικρο 30-35τμ. Το παιρνεις και κανεις γρηγορα την αποσβεση σε 6-7χρονια.. Ασε που ειναι και πιασαρικο εχει τα πανεπιστημια.Το νοικιαζεις ή το πουλας και παιρνεις μεγαλυτερο.. Ετσι θα κανεις την αρχη με κατι μικρο.. Οσο μενεις στο ενοικιο χανεις τα λεφτα σου..
Δημοσ.

με 15000ε μια χαρα σπιτι βρισκεις στο Αιγαλεω(ισογειο) αλλα λιγο μικρο 30-35τμ. Το παιρνεις και κανεις γρηγορα την αποσβεση σε 6-7χρονια.. Ασε που ειναι και πιασαρικο εχει τα πανεπιστημια.Το νοικιαζεις ή το πουλας και παιρνεις μεγαλυτερο.. Ετσι θα κανεις την αρχη με κατι μικρο.. Οσο μενεις στο ενοικιο χανεις τα λεφτα σου..

Ας ειναι μικρό δε με ενδιαφέρει εγω και η κοπέλα μου θα μείνουμε.Στο ενοίκιο τα λεφτα συμφωνώ πάνε χαμένα.

Όσο για την ηλικία μου που πολλοί θα ήθελαν να μάθουν είναι 26.

Δημοσ.

Ας ειναι μικρό δε με ενδιαφέρει εγω και η κοπέλα μου θα μείνουμε.Στο ενοίκιο τα λεφτα συμφωνώ πάνε χαμένα.

Όσο για την ηλικία μου που πολλοί θα ήθελαν να μάθουν είναι 26.

Ξερω ατομο που την εκανε ετσι και τωρα εκανε την αποσβεση και του εχει μεινει το σπιτι..
Δημοσ.

Ξερω ατομο που την εκανε ετσι και τωρα εκανε την αποσβεση και του εχει μεινει το σπιτι..

Ειμαι σε φαση που μπορω να διαθέσω χρηματα για την αγορα ενός τέτοιου σπιτιου ,να 'ναι σε καλή περιοχή και πιασιάρικο όπως λες για αργότερα,αλλα απο την άλλη σκέφτομαι να τα κρατήσω τα χρήματα για να φτιάξω κανα προκάτ αλλά θα μένω στο σπίτι των γονιών μου γιατι αν μενω σε νοίκι που να τα μαζέψω.

Δημοσ.

Πρέπει να κοιτάξει αν τον συμφέρει και φορολογικά να αγοράσει, αναλόγως με το εισόδημά του.

Τεκμήριο-ΕΝΦΙΑ+ επισκευες που θα χρειαστεί μπαίνουν μέσα στην εξίσωση.

Δεν είναι τόσο απλό να το υπολογίσεις...για παράδειγμα 12 μήνες επί 200 ευρώ επί πόσα χρόνια για να κάνει απόσβεση.

Επίσης δεν είναι τυχαίο που τα σπίτια των 15-20.000 ευρώ είναι απούλητα εδώ και πολλά χρόνια, ακόμη και πριν από την οικονομική κρίση.

Δημοσ.

Επίσης δεν είναι τυχαίο που τα σπίτια των 15-20.000 ευρώ είναι απούλητα εδώ και πολλά χρόνια, ακόμη και πριν από την οικονομική κρίση.

Ενα σπιτι δεν πουλιεται οταν εχει σοβαρα μειονεκτηματα..

Αν το επαιρνες πριν την κριση ειχε πανω απο 30000ε γιατι το ιδιο σε νεοδμητο επαιζε κοντα στα 100000ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...