funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Έχουν μαζευτεί γύρω στα 100 ευρώ σε κέρματα στο σπίτι και θέλω να τα ανταλλάξω με χαρτονομίσματα. Πήγα σε 5-6 ψιλοκατζίδικα και περίπτερα και έφαγα σε όλα πόρτα. (απορώ γιατί) Ξέρει κανείς που μπορώ να τα ανταλλάξω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πονμενη ιστορια ....Την αντιμετωπιζει στη δουλεια ο υπαλληλος που παει για καταθεση τα λεφτα του Κυλικειου σε Τραπεζικο λογαριασμο μια φορα την εβδομαδα . Μιλαμε για εισπραξεις 50-60 ευρω την ημερα με κοστος πρϊοντων απο 30 λεπτα εως 1,10 ευρω .Το κυλικειο δουλευει με μηδενικο κερδος απο υπαλληλο της Επιχειρησης (ΔΕΔΔΗΕ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Σ μάρκετ Δεν καθονται να τα μετρησουν γιατι θελει χρονο .....Σε γειτονικο φουρνο απο αλυσιδα του ειδους τα παει και του δειχνουν εμπιστοσυνη μεχρι να τα μετρησουν οταν βρουν χρονο . 1
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μήπως να τα πάω σε τράπεζα να τελειώνουμε? Ενω τω μεταξύ δεν θέλει καθόλου χρόνο γιατί τα έχω δεμένα σε δεκάδες και τα 70 ευρώ είναι 1ευρα και 2ευρα αλλά αυτό δεν το ξέρουν από πριν και ίσως γι αυτό ξυνίζουν.
duende Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 ρωτα κανεναν ταριφα αν ξερεις. συνηθως κανουν κρα για ψιλα
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω ταρίφα. Στην τράπεζα τα δέχονται κανονικά ε? Υπάρχει περίπτωση να μου την πουν?
duende Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 μπορει να σου πουν και καλα δεν εχουν το "ειδικο μηχανημα" που μετραει κερματα κ να φας πορτα. απλα βαριουνται
idomeneas7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δε νομίζω, εγώ είχα πάει τριψήφιο ποσό σε φραγκοδίφραγκα (μιλάμε και τσίγκινα), είχα αφήσει τον αριθμό λογαριασμού μου και όταν τα μέτρησαν μου τα κατέθεσαν.
d_gkal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 δεν ξοδευεις εσυ? μπορεις να πληρωνεις με κερματα. δε θα σε πει κανεις οχι
gokuthelegend Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Εκτός από το να βαριούνται να τα μετρήσουν, δεν βλέπω τον λόγο να μην τα θέλουν οι περιπτεράδες, ίσα ίσα που τα θέλουν για να μπορούν αν δίνουν ρέστα. Μάλλον τα είδαν πολλά και βαριόντουσαν να τα μετρήσουν. Πήγαινέ τα λίγα λίγα και ώρα που να μην έχει κόσμο για να τα μετρήσουν με την ησυχία τους.
d_gkal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 δεν ξοδευεις εσυ? μπορεις να πληρωνεις με κερματα. δε θα σε πει κανεις οχι
Mau-Maus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Πάντως 70 ευρώ σε 1ευρα και 2ευρα είναι ούτε μισό λεπτό δουλειά να στα μετρήσουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα