Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση: δεν είναι επιθυμητός ο στατους/πετυχημένος/φιλόδοξος μόνο και μόνο για αυτό (εξαιρούνται gold diggers), απλά σε αυτόν που μας αρέσει έτσι κι αλλιώς εκτιμάμε αυτα τα χαρακτηριστικά. Οπως κι εσυ δεν θα εντυπωσιαστείς από τη Μερκελ πχ επειδή έχει φιλοδοξίες και εξουσία, αλλά αν η γυναίκα σου ήταν δυναμική με στόχους και προσωπική-επαγγελματική εξέλιξη, ισως να την ήθελες περισσότερο από το να ηταν βολεμένη με μια θεσούλα "τα ξυνω σε ενα γραφειο" και "τα έμαθα όλα στο σχολείο". Και λέω ίσως γιατι αυτα ειναι γουστα, μιλάω καθαρά για τον εαυτό μου ότι βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στους ανθρώπους με όρεξη για βελτίωση και εξέλιξη από αυτούς που συνειδητά μένουν στάσιμοι.

χμμ ναι αλλά οι goldiggers που με άνεση εξαιρείς είναι εκατομμύρια και συνήθως προσέχουν την εμφάνιση τους και τονίζουν την σεξουαλικότητά τους x100 συγκριτικά με τις άλλες. 

δεν γίνεται απλά να μην ληφθούν υπόψη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Στο κάτω κάτω με τέτοιου είδους γυναίκες θα την κάνει την δουλειά ο "mr. status" οπότε λίγο άκυρη η εξαίρεση.  

Ολοι βρίσκουμε περισσότερο ενδιαφέρον για ανθρώπους με νόημα, αλλά το παράδειγμα με την ferrari νομίζω δίνει την διαφορά οπτικής. 

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση: δεν είναι επιθυμητός ο στατους/πετυχημένος/φιλόδοξος μόνο και μόνο για αυτό, απλά σε αυτόν που μας αρέσει έτσι κι αλλιώς εκτιμάμε αυτα τα χαρακτηριστικά. Οπως κι εσυ δεν θα εντυπωσιαστείς από τη Μερκελ πχ επειδή έχει φιλοδοξίες και εξουσία, αλλά αν η γυναίκα σου ήταν δυναμική με στόχους και προσωπική-επαγγελματική εξέλιξη, ισως να την ήθελες περισσότερο από το να ηταν βολεμένη με μια θεσούλα "τα ξυνω σε ενα γραφειο". Και λέω ίσως γιατι αυτα ειναι γουστα, μιλάω καθαρά για τον εαυτό μου ότι βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στους ανθρώπους με όρεξη για βελτίωση και εξέλιξη από αυτούς που συνειδητά μένουν στάσιμοι.

Κοιτα πολλοι αντρες φοβουνται τις δυναμικες γυναικες ,εγω παλι τις θελω οσο τιποτα γιατι με τραβανε μπροστα μαζι τους και θελω να με κρινουν για τα παντα για να γινομαι καλυτερος.Ειναι τι θελεις γενικα, εμενα μου φαινετε αστειο να κομπλαρεις με την δικια σου δεν ειναι αντιπαλος σου μαζι σου ειναι.Δυστυχως για μενα ολες αυτες με αντεχουν ενα χρονο το πολυ και μετα με στελνουν  και καλα κανουν δηλαδη οταν βλεπουν οτι σπαταλαω την ενεργεια μου σε μαλακιες και δεν αντεχουν και τα ξεσπασματα που εχω με τα νευρα μου :shock:

Δημοσ.

ναι φίλε μου γουστάρεις την Rousey επειδή είναι δυναμική γυναίκα, ufc champion και έχει το πακέτο

Ronda-Rousey-Maxim-Scans.jpg

η Carla Esparza είναι επίσης champion, την γουστάρεις και αυτήν? :D

carla-esparza-post-tuf-20-finale.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θα μου βγει ο καφες απο την μυτη που το βρηκες το γκολουμ.Ενοειτε ρε αλεξ οτι πρεπει να σου αρεσει οπτικα απλα δεν μπορω αυτες που ξυνουν το μην πω ολη μερα και ποσταρουν φωτο στο φεισμπουκ καφεδαρα ζωαρα κτλ

Επισης αυτο που ειπα απο πανω θελω να μου την λεει συνεχεια οταν κανω μαλακιες και να μου οργανωνει το μυαλο γιατι ειμαι χαοτικος

• Like 3
Δημοσ.

χμμ ναι αλλά οι goldiggers που με άνεση εξαιρείς είναι εκατομμύρια και συνήθως προσέχουν την εμφάνιση τους και τονίζουν την σεξουαλικότητά τους x100 συγκριτικά με τις άλλες. 

δεν γίνεται απλά να μην ληφθούν υπόψη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Στο κάτω κάτω με τέτοιου είδους γυναίκες θα την κάνει την δουλειά ο "mr. status" οπότε λίγο άκυρη η εξαίρεση.  

Ολοι βρίσκουμε περισσότερο ενδιαφέρον για ανθρώπους με νόημα, αλλά το παράδειγμα με την ferrari νομίζω δίνει την διαφορά οπτικής. 

Ο μιστερ στατους αν δεν μπορει να κρατηθεί μπροστά στην gold digger, ειναι δικό του θέμα (εκεί που διαφωνούσαμε για την αυτοσυγκράτηση, αν θέλει να είναι σωστός θα κρατηθεί αν δεν μπορεί να κρατηθεί ας μην κανει σοβαρή σχέση καθόλου και να βγαζει τα ματια του με διαφορετικη gold digger καθε μερα). Υπαρχουν ακόμα και άντρες που ξενερώνουν με τις gold diggers, κι εγω ας πούμε αν ήξερα ότι κάποιος μου την πέφτει για τα λεφτά μου θα ξενέρωνα.

Απλά δεν το βλέπω λογικό να σκέφτομαι "ο αντρας μου καλυτερα να ειναι βαρετος, με μια χαζη δουλεια και να μην βελτιωνεται, να μην εξελισσεται, να μεινει στασιμος επαγγελματικα και γνωστικα για παντα, μην τυχον και μου τον φαει καμια ημι-βιζιτου".

Βγάλε το makeup από τη Rousey και βαψε την άλλη να δεις...

Ronda_Rousey.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Λόγοι χωρισμού

1)Υποχρέωση να κάνω πράγματα που αρέσουν σε εκείνη και όχι σε μένα.

2)Ηλίθιοι(αποδεδειγμένα) φίλοι που τους εμπιστεύεται περισσότερο από μένα.

3)Βαρεμάρα και από τους 2.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς σκέφτεται πώς θα παντρευτεί η θα κάνει μακροχρόνια σχέση με την δίμετρη μοντέλα υποδοχή μαγαζί με τα μεγάλα βυζιά.

Δλδ αν μια τέτοια γυναίκα σε εξιτάρει σεξουαλικά και τη γουστάρεις πιο πολύ από όλες, δεν θα κάνεις σχέση μαζί της γιατί είσαι τόσο ανασφαλής που φοβάσαι οτι θα σε κερατώσει;! Λυπηρό κάπως. Μήπως για αυτό πάει το κέρατο σύννεφο όπως μιας λες, τελικά;

Δημοσ.

Ε καλα τωρα βρηκες ενα στιγμιοτυπο απο το κλουβι που εχει παιξει μπουνιδια φοραει το προστατευτικο για τα δοντια και ειναι ξεμαλιασμενη ε χαιρω πολυ ολες ετσι ειναι εκει μεσα.

Δημοσ.

Ε καλα τωρα βρηκες ενα στιγμιοτυπο απο το κλουβι που εχει παιξει μπουνιδια φοραει το προστατευτικο για τα δοντια και ειναι ξεμαλιασμενη ε χαιρω πολυ ολες ετσι ειναι εκει μεσα.

To "gollum" βαμμένο και πειραγμένο, όπως η πρώτη φωτο της Rousey

Hija5de.jpg?1

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή ξεκίνησα το θέμα με τις φιλοδοξίες και τον δυναμισμό σε έναν άντρα, ουδέποτε είπα να έχει εκατομμύρια/να έχει 6pack να έχει συμπεριφορά cocky. Ζητάω απλά να μην είναι στάσιμος, σε τίποτα. Είτε αυτό είναι στη δουλειά του, είτε στον ελεύθερο του χρόνο, είτε στον ίδιο του τον χαρακτήρα. Δεν ζητάω περίεργα και εξτρίμ πράγματα, απλά να αναγνωρίζει την αξία του και πάντα να κυνηγάει το καλύτερο για εκείνον και την οικογένεια του.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα για την ξανθιά υπάρχουν και βίδεα που είναι ψιλο-νορμάλ φτιαγμένη και πάλι καλούλα είναι,μια φορά σαν το γκόλουμ δεν είναι.

Μην λέμε και ότι θέμε. -_-

Δημοσ.

Με το συμπάθειο....

Αλλά πέρα από

• Δεν μου ικανοποιεί την τάδε σεξουαλική όρεξη
  • Δεν είναι όπως η/ο μάνα/πατέρας μου

Όλα τα άλλα που έχουν γραφτεί έως τώρα είναι αφορμές.

Ε αφού το λες εσύ και είναι για σένα αφορμές μόνο έτσι θα είναι.

Δημοσ.

Βαριες κουβεντες ειπες για την ροντα.Κατω τα χερια. RONDA AROUSE-ME

Που? Δεν ειπα τίποτα κακό για το κορίτσι, απλά ότι χωρίς μακιγιάζ είναι φυσιολογική.  Και αυτή η φωτογραφία που έβαλες έχει μακιγιάζ και χτενισμα. Εμείς τα κοριτσακια τα βλέπουμε αμέσως αυτά γιατί τα κάνουμε κι εμείς και ξέρουμε από πάστωμα. 

Η Καρλα ειναι ασχημουλα συγκριτικα, αλλα κι αυτη με σπατουλάρισμα μια χαρα γινεται. Παντως ξεφυγαμε λιγο, δεν μετραει μονο η εμφανιση,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...