Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να γράφει με Comic Sans? :P

Ας ην αγαπάει και  ας γράφει και ανορθόγραφα

τίποτα δεν σου ξεφεύγει γαυρακι :)

• Απαντ. 251
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που λέγεται context και υπάρχουν και quotes εκτός αυτού. Επίσης βλέπω μια τάση να ερμηνεύονται τα γραφόμενα με τέτοιον τρόπο ώστε να τραβιούνται από τα μαλλιά και να γίνονται σχόλια πάνω σε μια τελείως διαστρεβλωμένη ερμηνεία.

Ο defacer πρέπει να είναι ιδιοφυία που κατάλαβε τι διάβασε γιατί βλέπω πάρα πολλά αστεία και καρατραβηγμένα σχόλια. Σαν την πρώην του Τρατζικ που τσακωνόταν μόνη της, βλέπω πολλούς να παρεξηγιούνται μόνοι τους.

Ας κάνω άλλη μία διαστρεβλωμένη ερμηνεία :P

προσωπική ψιλοεπίθεση είναι

το ξαναλέω, επίθεση.....

Ο defacer να φανταστώ ήταν ιδιοφυία επειδή συμφώνησε μαζί μας, ε; :P

Πέρα από την πλάκα καμία διαστρεβλωμένη ερμηνεία υπάρχει, αλλά ούτε και τα καρατραβηγμένα σχόλια προορίζονται για επίθεση (αντί για αύξηση επίγνωσης). Ο Donalhioy το πήγε ένα βήμα παραπέρα, με το να πάρει δείγματα από εδώ, να τα αναλύσει (να επικεντρωθεί στα γραφόμενα), και να καταλήξει κάπου. Δεν ξέρω αν ήθελε να κάνει επίθεση σε αυτούς που έκανε quote, ρωτήστε τον.

Από μένα τουλάχιστον, τα σχόλια μου ήταν, ως επί τω πλείστων, γενικά και αόριστα (με παραδείγματα που μπορούν να έχουν εφαρμογή στον έξω κόσμο). Ελπίζω να το έκανα ξεκάθαρο

Και κλείνω με το παρακάτω απόσπασμα

και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

στην εξέλιξη του ανθρώπου είναι δίπλα σου συμφωνούμε όλοι.  καλό είναι. καλό κάνει.

του διόρθωσα και τα ορθογραφικά...

Δημοσ.

Φίλος μου 35αρης παντρεμένος με 4 παιδια πολιτικός μηχανικός αυτοδημιούργητος, εκατομμυριούχος,  πορσε, χαμερ,  25αρη σκάφος κτλ κτλ βαριέμαι να τα γράφω , ασχολείται κυρίως με βολτοβολταικα , αγορές ξενοδοχειακών μονάδων  , κατασκευές ιαματικών  λουτρών  , αγοροπωλησίες σκαφών πολυτέλειας και χίλιες δυο αλλες δουλείες,  ο ορισμός του επιτυχημένου φιλόδοξου επιχειρηματία , στα 25 του βραβεύτηκε κι άλας !

Σήμερα δεν εχει μόνιμη κατοικία βρίσκεται πάντα κάπου ανάμεσα στην Αθηνα -  θεσσαλονικη - Αμερική - ιαπωνια  και δεν ξερω και γω που αλλου για να κλέβει ιδέες και να τις υλοποιεί εδω   ! η οικογένεια του μόνιμα στην αθηνα , η γυναικά του τρισευτυχισμένη οσο αναφορά της ανέσεις που της παρέχει σε αυτήν και στα τέσσερα παιδια της , αλλα έρχομαι και λέω εγώ τώρα .... φτάνει αυτο ομως ? ειναι πραγματικά ευτυχισμένη ? θα θέλατε αυτόν τον φιλόδοξο και επιτυχημένο -όσο δεν πάει άλλο- άντρα σας 5 μέρες τον μήνα κοντά σας ? και η ζωή συνεχίζεται ..η οποία ζωή έχει πολλές όψεις, άπειρες, όχι μόνο μια ..

Αυτό τώρα το είδα

Μία ερώτηση

Γιατί δεν παίρνει τη γυναίκα του μαζί στα ταξίδια;

Δημοσ.

και τα 4 παιδιά του που μεγαλώνουν ουσιαστικά  χωρίς πάτερα να μεγαλώσουν και χωρίς μάνα  ε ?

η να τα παίρνει κ αυτά στα επαγγ ραντεβού του ?

Δημοσ.

και τα 4 παιδιά του που μεγαλώνουν ουσιαστικά  χωρίς πάτερα να μεγαλώσουν και χωρίς μάνα  ε ?

η να τα παίρνει κ αυτά στα επαγγ ραντεβού του ?

Καλή ιδέα. Λεφτά έχει

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που εχεις 'ταιρι' δυτικου τυπου (westernized-παγκοσμιοποιηση κλπ- ζητω ο φεμινισμος και τα δικαιωματα των γυναικων κλπ), οι λογοι χωρισμου ειναι πραγματικα παρα πολλοι.

Δημοσ.

Αυτή η έξαρση της χρήσης του ''με ξεπερνάει'' , ειδικά εκ μέρους του γυναικείου φύλου,  με ξεπερνάει !

• Like 2
Δημοσ.

καλά με τα ζωάκια δεν έχω θέμα αλλά μη λέτε μαλακίες τύπου όποιος δε το θέλει είναι κακός άνθρωπος, να σου κάνει ένα σπίτι μπουρδέλο, να βρωμάει όσο τίποτα άλλο πρέπει να είσαι άρρωστος να το θες μεσα στο σπίτι σου, και συγκεκριμένα αυτό της φωτόγραφίας (μαλτεζακι λευκο) το είχε η κοπέλα μου (πέθανε πέρυσι) ποιο κακιασμένο σκυλί δεν είχα ξαναδεί, γενικά πιστευω ότι τα μικρά είναι κομπλεξικά τελείως, χίλιες φορές ένα λυκόσκυλο ή μαλαμουτ που είναι αληθινά όμορφα.

1)Δηλαδή οσοι έχουν σκύλο μέσα στο σπιτι(Εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) είναι άρρωστοι ε?

2)Επίσης επειδή της κοπέλας σου δεν είχε σωστή συμπεριφορά είναι όλα έτσι ε?

Αμ δεν είναι,παιζει ρόλο η συμπεριφορά των γονέων του σκύλου και πιο πίσω ακόμα.Και στην συνέχεια η συμπεριφορά του "ιδιοκτήτη".

Σύνολο 2 τσουβαλιάσματα.

Λοιπόν οταν έχεις σκύλο μέσα στο σπίτι γνωρίζεις από πριν ότι το σπίτι δεν θα είναι όπως πριν.Ειδικά αν είχες πιο πριν άλλον σκύλο μέσα στο σπίτι.Θα υπάρχει πάντα το πρόβλημα τις τρίχας (εκτος από λίγες ράτσες που δεν μαδάνε καθόλου).Οπότε θα πρέπει να σκουπιζεις-καθαρίζεις πιο συχνά.Επίσης για να μην βρωμάει ο σκύλος πρέπει να τον κάνεις μπάνιο με συχνότητα ανάλογα τον τύπο του τριχώματος του.

Ο "ιδιοκτήτης" αποφασίζει από το την αρχή αν θα επιτρέψει στον σκύλο να ανεβαίνει στους καναπέδες και στα κρεβάτια.

Αν δεν μπορείς να συμβιβαστείς με αυτά συν τον χρόνο,την υπομονη,τις βόλτες και τα έξοδα τότε δεν είναι σωστό να πάρεις σκύλο.

Ακόμα και το ότι γράφεις πως τα μικρόσωμα σκυλιά είναι κομπλεξικά είναι και αυτό λάθος.Ο σκύλος δεν έχει την νοημοσύνη του ανθρωπου.Το ότι γαβγίζουν πιο πολύ από τα μεγαλόσωμα υπάρχει λόγος.

Αν δεν γνωρίζεις έστω κάποια βασικά πράγματα για κάποιο θέμα καλύτερα μην γράφεις καθόλου.

• Like 2
Δημοσ.

ναι θα πάρω την άδεια σου για να γράψω για να μη προσβληθείς.

Δεν εννόησα ακριβώς αυτό, δυστυχώς εσείς τσουβαλιάζετε, απλά επειδή αφορίζετε ανθρώπους επειδή λέτε εσείς πρώτοι ότι "πρέπει να είναι τρελός ή κακός- ή δε ξέρω τι άλλο- για να μη το θέλει σπίτι" ανέφερα ένα δυο λόγους για να μη το θέλει κάποιος μέσα στο σπίτι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα ζωάκια ούτε θα έκανα ποτέ κακό, έλεος σιγά μην απολογηθώ κιόλας εδώ μέσα, είπα τη γαμημένη μου γνώμη και εμπειρία με ένα τέτοιο σκυλάκι.

εάν δε με γουστάρεις μία δε σε γουστάρω χίλιες maus και κόψε τις μαλακίες για νόσους σε παρακαλώ, δε με ξέρεις.

το συγκεκριμένο σκυλάκι πάντως, για να τελειώνω και δε ξαναγράφω, δεν ήθελα να το προσβάλλω, όντως από σκυλιά δε γνωρίζω (παρόλο που ήθελα να έχω δεν απέκτησα τελικά, αν και δεν είναι κτήμα μας τα ζωάκια) είχα μια εμπειρία με το συγκεκριμένο που ανέφερα που δεν άφηνε κανενα να το αγγίξει ή να το πλύνει ή οτιδήποτε γαύγιζε σα τρελό (και για τους δικούς του) κλπ κλπ κλπ

γεια χαρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...