Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Είναι Ελληνίδα δημόσιος υπάλληλος. στο διόρθωσα λίγο
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Λογοι χωρισμου: ειναι ελληνιδα. Χαρακτηριστικό το οποίο, πώς ακριβώς διέφυγε τής προσοχής σου, όταν αποφάσισες να κάνεις σχέση μαζί της, ή/και να την παντρευτείς; 2
Kostasspil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Χαρακτηριστικό το οποίο, πώς ακριβώς διέφυγε τής προσοχής σου, όταν αποφάσισες να κάνεις σχέση μαζί της, ή/και να την παντρευτείς; Οταν μιλούσε δεν την άκουγε γτ είχε μαγευτεί απ τα μεγάλα της βυζιά μάτια
ParganMan Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Οταν μιλούσε δεν την άκουγε γτ είχε μαγευτεί απ τα μεγάλα της βυζιά μάτια Ή του είχε δείξει ψεύτικο διαβατήριο. Η προφορά ήταν από ένα απομονωμένο χωριό.
mentoras99 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Χαρακτηριστικό το οποίο, πώς ακριβώς διέφυγε τής προσοχής σου, όταν αποφάσισες να κάνεις σχέση μαζί της, ή/και να την παντρευτείς; Δεν διεφυγε της προσοχης μου. Δινεις ευκαιρια, λες, δεν θελω να ειμαι προκατειλημενος. Λες, δεν μπορει ρε γμτ, μπορει και να διαφέρει κάποια. Και μετα τρως στη μουρη ολα τα ελληνικα 'καλα' και ολο το ελληνικο 'κατεστημενο'!
totem_lost Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Και μετα τρως στη μουρη ολα τα ελληνικα 'καλα' και ολο το ελληνικο 'κατεστημενο'! Τα οποία είναι..;
skiabox Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 mentoras99 : Βασικά για να σου μίλησε Ελληνίδα πρέπει να ανήκεις σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες με την ακόλουθη σειρά προτίμησης (Γιατρός > Δικηγόρος > Σώματα Ασφαλείας > Συντεχνία > υπόλοιποι ΔΥ) αλλιώς και ο Bill Gates να είσαι τρως άκυρο αυτόματα (έχει συμβεί αυτό στην πράξη). Σε αυτές τις κατηγορίες 'χαρίστηκαν' τα περισσότερα λεφτά από το Ελληνικό Κράτος. Για παράδειγμα στα ιατροφαρμακευτικά έχουμε 4πλάσιες δαπάνες από άλλα κράτη της Ευρώπης. Βάλε και τα φακελάκια που παίρνουν συνέχεια οι Γιατροί και έχεις τους καλύτερους γαμπρούς. Ξέρω γυναικοπαρέες που ασχολούνται μόνο με το συγκεκριμένο επάγγελμα καταγράφοντας έναν προς έναν τους Γιατρούς της πόλης τους καθώς και άλλους που βρίσκονται σε ακτίνα 250 χιλιομέτρων. Βέβαια ο δείκτης νοημοσύνης τους δεν επαρκεί για να καταλάβουν ότι μιας και έχει τόση ζήτηση θα απαιτεί και η άλλη πλευρά κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να μένουν στο ράφι για δεκαετίες (υπαρκτές περιπτώσεις πάλι). 1
Jethro Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγώ που είμαι ένας συνδυασμός των επαγγελματων που ανέφερες καμία δεν μου μιλάει :-P 1
skiabox Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εγώ που είμαι ένας συνδυασμός των επαγγελματων που ανέφερες καμία δεν μου μιλάει :-P Τις μπερδεύει φαίνεται ο συνδυασμός. στο διόρθωσα λίγο Βασικά μιας και είχα ρωτήσει μια φίλη που ήταν καθηγήτρια η απάντηση ήταν ότι δε θα έκανε ποτέ μια σχέση με κάποιον που δούλευε στην Cosmote όπως μου είπε συγκεκριμένα. Καταλαβαίνεις πόσα καλάμια έχουν καβαλήσει οι ΔΥ (λογικό αν σε προσκυνάνε κάθε μέρα για 40 χρόνια οι εργοδότες σου και σου χαρίζουν και λεφτά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα