bluesattack Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Θελει εξοδο οταν εχει τελικο μουντιαλ. Να συμπληρωσω οτι κιτρινη καρτα παιρνει επισης με εκφρασεις του τυπου : - Γιατι δεν το γραφεις ? -Αυτοι οι τυποι με τα παντελονακια που τρεχουν με την μπαλα πανω κατω 2
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ζήλια και γκρινια. Μόνο αυτά, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε στο ταγκό της σχέσης. Ένα βήμα αυτή πίσω.... ένα βήμα εγώ πίσω. Και έτσι χορεύουμε. 4
NickTG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δεν θέλει game room. Θεωρεί πως τα ηλεκτρονικά είναι για παιδιά. 6
totem_lost Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Έγινε couch potato Edit: Επίσης σταμάτησε να ασχολείται με την εμφάνισή του και έκανε εκπτώσεις σε θέματα υγιεινής. Γιατί ρε αγόρια; 2
kirileman Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 3) 'Πιάνεις πάνω από το 1/2 του κρεβατιού μας!'Έχεις τις ίδιες σωματικές διαστάσεις με τον άνδρα φίλο σου; Αν όχι, πώς απαιτείς από εκείνον να χωρέσει το μεγαλύτερο σώμα του στην ίδια επιφάνεια κρεβατιού με τη δική σου; Αν ναι, μάλλον αυτός έχει σοβαρούς λόγους να σε χωρίσει. 3
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Ναι έχουμε ίδιες σχεδόν. Και ναι 50% δικό του 50% δικό μου. Καθένας την μεριά του και τον χώρο του λοιπόν!
somebody(: Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 μιζερια,να μην εχει στοχους,ελλειψη σεβασμου ειτε σε εμενα ειτε σε φιλους/συγγενεις.αυτα κυριως.. 2
Papakaliati Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Άρχισε να έχει υπερβολικές απαιτήσεις,ξαφνικά την είδε νεόπλουτη ντίβα.Άντε μωρή βλαχάρα που μου θες και κουρτινόξυλα Swarovski. Προσωπικα οταν η κοπελια δεν συμφωνει να παρουμε κουρτινοξυλα Swarovski. 3
*nenya* Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Βασικά και τα πολιτικά μπορεί να είναι αιτία χωρισμού! Π.χ. αν ο άλλος βγει χρυσαυγίτης στην πορεία ε τότε άντε γεια. 6
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Οταν δν επικοινωνουμε, μαλωνουμε συνεχεια οταν με πιεζει αφορητα και τελος κακο σεξ 7
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Εξαιτιας της ιδιοτελους συμπεριφορας της .Ειναι δυνατον να ζηταει προγαμιαιο συμβολαιο επειδη εχει αμυθητη περιουσια ? Και που κολλάει το προγαμιαίο συμβόλαιο με την περιουσία της; Και να την παντρευτείς μετά πάλι δική της θα είναι η περιουσία.
arxangelos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Συνήθεια πληξη βαρεμάρα κ να σου αρέσει και να θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό για μενα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Edit: Επίσης σταμάτησε να ασχολείται με την εμφάνισή του και έκανε εκπτώσεις σε θέματα υγιεινής. Γιατί ρε αγόρια; Να υποθέσω η κλασσική ελληνίδα που θέλει τον άνδρα με πλυμένα ρούχα να μυρίζουν quanto γραβατωμένο με σιδερωμένο πουκάμισο με τσάκιση και να μυρίζει σαπουνίλα ή αρωματίλα; Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να τηρώ τα παραπάνω για να αρέσω σε μια κοπέλα και δεν δίνω δεκάρα αν θα αρέσω ή οχι σε μια γυναίκα. Όταν βγαίνω έξω με τους φίλους μου βγαίνω και αχτένιστος και με παλιά ρουχα ή φούτερ που μπορεί να έχουν σκισίματα στα μανίκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα