Pokemon640 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ξεχωριστές περιπτώσεις η κάθε μια: no anal μου έσπασε το κινητο μου (καλα nokia ήταν τοτε, στο pidgey μου) κατέκρινε αρνητικά όποιον φιλο/φίλη μου έβλεπε πιεση, συχνός έλεγχος CRC Της πήρα bike από τη Cerulean City και μετά εξαφανίστηκε. τρολλάρω με το τελευταιο, ευτυχώς δεν το έπαθα, αλλα η ομάδα πύραυλος μου το έκλεψε ! 2
groot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Με το συμπάθειο.... Αλλά πέρα από Δεν μου ικανοποιεί την τάδε σεξουαλική όρεξη Δεν είναι όπως η/ο μάνα/πατέρας μου Όλα τα άλλα που έχουν γραφτεί έως τώρα είναι αφορμές.
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Να υποθέσω η κλασσική ελληνίδα που θέλει τον άνδρα με πλυμένα ρούχα να μυρίζουν quanto γραβατωμένο με σιδερωμένο πουκάμισο με τσάκιση και να μυρίζει σαπουνίλα ή αρωματίλα; Εγώ πάντως δεν αισθάνομαι υποχρεωμένος να τηρώ τα παραπάνω για να αρέσω σε μια κοπέλα και δεν δίνω δεκάρα αν θα αρέσω ή οχι σε μια γυναίκα. Όταν βγαίνω έξω με τους φίλους μου βγαίνω και αχτένιστος και με παλιά ρουχα ή φούτερ που μπορεί να έχουν σκισίματα στα μανίκια. Σκέψου αν εσένα θα σου άρεσε μια απεριποίητη γκόμενα. Είναι ντεκαβλέ και εκπέμπεις υποσυνείδητα ότι δεν αγαπάς τον εαυτό σου. ΥΓ: Οι γυναίκες δένουν τον γάιδαρο αφού κάνουν παιδι(α). Δεν θέλει game room. Θεωρεί πως τα ηλεκτρονικά είναι για παιδιά. Για τις κολλημένες που έχουν μείνει στην εποχή του Pacman, βαλ'τους κανά The Last of Us και θα αλλάξουν αμέσως γνώμη. Αυτο εγραψα?Εγραψα οτι τον χρονο που θα αφιερωνε για να κατσει να μαγειρευει στην κουζινα θα προτιμουσα να εκανε κατι που θα την κρατουσε οπως την γνωρισα και θα της ανεβαζε την ψυχολογια.Για το αν εχω κανει σοβαρη σχεση και το αν εχω προσφερει σε γυναικες και πως τους εχω φερθει ασε με να το ξερω καλυτερα δεν με ξερεις προσωπικα για να βγαζεις συμπερασματα.Εσυ βαλτη να μαγειρευει μερα νυχτα και αμα δεν σου πεταξει το τηγανι στο κεφαλι ελα και πες το μου Η (παραδοσιακή) γυναίκα που ζητάς πρέπει να ξέρει και να μαγειρεύει. Με λίγα λόγια ο alex_000 μας λέει: 'Ο άνδρας θα κερατώσει οτι και να κάνεις. Για αυτόν κάτσε με τον πιο τελευταίο που θα βρεις που δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες να στα φορέσει. Όσο πιο τίποτας τόσο καλύτερα.' Ενθαρρυντικό! Σκέψου το κι αλλιώς: αν κυκλοφορείς με Ferrari, γίνεσαι στόχος για κλοπές, ζημιές κλπ. Αν κυκλοφορείς με ένα Fiatάκι, κανείς δεν θα σε πειράξει. That's life. Έτσι είναι και οι άντρες/γυναίκες. Όσο πιο μεγάλη αξία έχουν, τόσο πιο ποθητοί θα είναι να τους «κλέψουν» άλλοι/ες. Ο άνδρας είναι βιολογικά προγραμματισμένος να μοιράσει το DNA του σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί. Έτσι είναι η φύση. Ο Alex καλά τα λέει, απλά δεν είναι "politically correct" και συνεπώς δεν γίνεται «αρεστός» (στα @@ του εδώ που τα λέμε, δεν είναι πολιτικός για να μάσει ψηφαλάκια). Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν βιβλία (Sperm Wars, The Red Queen, The Selfish Gene) που αναλύουν σε βάθος την αναπαραγωγική στρατηγική του είδους μας. Η δικιά μου άποψη μου πάντως είναι ότι με 7 δις ψυχές στον πλανήτη και τόσες αρρώστιες να κυκλοφορούν, πλέον δεν έχει νόημα η ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή (τις συνέπειες τις βλέπουμε και σε διπλανό νήμα), αλλά το ρημάδι το DNA δεν αλλάζει έτσι εύκολα. Τώρα θα πεταχτεί κανένας SJW να πει τις πίπες του περί Δαρβίνου, αλλά να ξέρει ότι θα φάει γείωμα. Δεν χάνω τον χρόνο μου με τρολλάκια. 1
alex_000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ο Alex καλά τα λέει, απλά δεν είναι "politically correct" και συνεπώς δεν γίνεται «αρεστός» (στα @@ του εδώ που τα λέμε, Κάπου με ξέρει αυτός, δεν εξηγείται αλλιώς..
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 no anal. Θέλει κώλο; Ντώσει κώλο! Πάρει κώλο! χιχιχιχιχιχιχιχιχι Συζήτηση του κώλου δηλαδή
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Να είναι κολλημένος πάνω μου σαν βδελα. Μόνο εγώ επιτρέπεται να είμαι βδελα κι αυτό μόνο συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας 1
totem_lost Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Σκέψου το κι αλλιώς: αν κυκλοφορείς με Ferrari, γίνεσαι στόχος για κλοπές, ζημιές κλπ. Αν κυκλοφορείς με ένα Fiatάκι, κανείς δεν θα σε πειράξει. That's life. Έτσι είναι και οι άντρες/γυναίκες. Όσο πιο μεγάλη αξία έχουν, τόσο πιο ποθητοί θα είναι να τους «κλέψουν» άλλοι/ες. Ο άνδρας είναι βιολογικά προγραμματισμένος να μοιράσει το DNA του σε όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί. Έτσι είναι η φύση. Ντάξει επειδή πολλοί έχετε βλέπω αυτή την κασέτα, μια ερώτηση: Εσύ δηλαδή κάνεις σχέσεις με μπάζα για να μην στις "κλέψουν" άλλοι; Ή αρχίζεις τη μούφα με τα DNA και λές 'οι γυναίκες δεν κερατώνουν σαν τους άνδρες γιατί ως γνωστόν ΔΕΝ είναι στο DNA τους, και πάλι αν κερατώσουν αυτό σημαίνει οτι είναι πουτάνες'. Το οτι οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι έχουν περισσότερες κατακτήσεις είναι λογική 0.1 αλλά κανείς δεν θα διαλέξει συνηδειτά τους χειρότερους εκτός και αν παίρνει πάρα πολλά ληγμένα. 1
Jethro Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Νομιζω αν ξενερωσεις και φυγει η μαγεια μιας σχεσης ειναι αιτια χωρισμου. Ειμαι της θεωριας οταν εισαι με καποιον θα πρεπει να τον κερδιζεις καθε μερα και εκεινον και την σχεση σας ωστε να κρατησει καθε μερα να κραταει την μαγεια της γνωριμιας και να μην μπαινει ο μεγαλυτερος εχθρος και αιτια χωρισμου μιας σχεσης...αυτο της ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ και να θεωρεις τον αλλον δεδομενο. Καπου ειχα διαβασει οτι οταν σε θελει καποιος το βλεπεις, οταν δεν...ε δεν το βλεπεις απλα..αλλη αιτια χωρισμου ειναι επισης και ο συμβιβασμος εν ολίγοις ! Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2015 από Jethro
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 'Με κράζεις αν αγοράσω συλλεκτική έκδοση κάποιου game ενώ εσύ σκας τα 8πλάσια για νέο smartphone/gadget!' Αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν ...και μετά θα σε χώριζα ως σπάταλη :-P
*nenya* Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Κι εγώ χαχαχ ΧD Αλλά όχι και σπάταλη κύριε defacer! [μια συλλεκτική έκδοση μια στο τόσο λέμε!]
alex_000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ντάξει επειδή πολλοί έχετε βλέπω αυτή την κασέτα, μια ερώτηση: Εσύ δηλαδή κάνεις σχέσεις με μπάζα για να μην στις "κλέψουν" άλλοι; Το οτι οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι έχουν περισσότερες κατακτήσεις είναι λογική 0.1 αλλά κανείς δεν θα διαλέξει συνηδειτά τους χειρότερους εκτός και αν παίρνει πάρα πολλά ληγμένα. Η συζήτηση όμως είχε να κάνει με την επαγγελματική επιτυχία / status / βλέψεις / μη στασιμότητα που εκφράστηκε ότι σας ελκύει στους άντρες στο thread και όχι με την εξωτερική εμφάνιση. διάφορα ποστ σαν αυτό : Τσκ τσκ, μα είναι τοσο απλό... Να έχει φιλοδοξίες σημαίνει να μην ψάχνει μια θεσούλα στο δημόσιο ή με μέσο για να βολευτεί και να κάνει μια ζωή τα απολύτως απαραίτητα για να μην τον απολύσουν. Ούτε να συμβιβαστεί με κάποια απλή δουλειά κάτω των προσόντων του και να μείνει εκεί μέχρι τη σύνταξη, παρόλο που τη μισεί σαν δουλειά αλλά "ποιός να ξεβολεύεται τώρα και να ψάχνει". Το πόσες φιλοδοξίες θα έχει τελικά (αν θα είναι εργασιομανής ή αν απλά θα επιδιώκει βελτίωση, αναγνώριση και ανέλιξη) είναι ανάλογα τα γούστα. Αμέσως άβυσσος... Εκεί είπα ότι απλά ότι carefull what you wish for και εξήγησα γιατί, δεν θα επαναλάβω. Οι άντρες ξεχωρίζουν στο μυαλό τους τις γυναίκες για σχέση / σπίτι και τις γυναίκες για sex (κάτι που κάνουν και οι γυναίκες αλλά νομίζω λίγο διαφορετικά). Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς σκέφτεται πώς θα παντρευτεί η θα κάνει μακροχρόνια σχέση με την δίμετρη μοντέλα υποδοχή μαγαζί με τα μεγάλα βυζιά. Από την άλλη η γυναίκα με επαγγελματική επιτυχία και status δεν είναι παραπάνω επιθυμητή σεξουαλικά για τους άντρες (συγκεκριμένα λόγω αυτής της επιτυχίας η status), όπως συμβαίνει στην αντίθετη περίπτωση Εγώ δεν θα κυνηγούσα μια πατσαβούρα επειδή οδηγάει ferrari όπως γίνεται στην αντίθετη περίπτωση. οπότε άσχετο το post.
defacer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 "Έλα σπίτι να δεις τις συλλεκτικές μου εκδόσεις" Seems legit 2
idomeneas7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Η συζήτηση όμως είχε να κάνει με την επαγγελματική επιτυχία / status / βλέψεις / μη στασιμότητα που εκφράσατε ότι σας ελκύει στους άντρες στο thread και όχι με την εξωτερική εμφάνιση. ποστ σαν αυτό και αντίστοιχα: Εκεί είπα ότι απλά ότι carefull what you wish for και εξήγησα γιατί, δεν θα επαναλάβω. Οι άντρες ξεχωρίζουν στο μυαλό τους τις γυναίκες για σχέση / σπίτι και τις γυναίκες για sex (κάτι που κάνουν και οι γυναίκες αλλά νομίζω λίγο διαφορετικά). Δεν νομίζω ότι κανένας από εμάς σκέφτεται πώς θα παντρευτεί την δίμετρη μοντέλα υποδοχή μαγαζί με τα μεγάλα βυζιά, ενώ η γυναίκα με επαγγελματική επιτυχία και status δεν είναι παραπάνω επιθυμητή σεξουαλικά για τους άντρες, όπως συμβαίνει στην αντίθετη περίπτωση. οπότε άσχετο το post. Μια διευκρίνηση: δεν είναι επιθυμητός ο στατους/πετυχημένος/φιλόδοξος μόνο και μόνο για αυτό (εξαιρούνται gold diggers), απλά σε αυτόν που μας αρέσει έτσι κι αλλιώς εκτιμάμε αυτα τα χαρακτηριστικά. Οπως κι εσυ δεν θα εντυπωσιαστείς από τη Μερκελ πχ επειδή έχει φιλοδοξίες και εξουσία, αλλά αν η γυναίκα σου ήταν δυναμική με στόχους και προσωπική-επαγγελματική εξέλιξη, ισως να την ήθελες περισσότερο από το να ηταν βολεμένη με μια θεσούλα "τα ξυνω σε ενα γραφειο" και "τα έμαθα όλα στο σχολείο". Και λέω ίσως γιατι αυτα ειναι γουστα, μιλάω καθαρά για τον εαυτό μου ότι βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον στους ανθρώπους με όρεξη για βελτίωση και εξέλιξη από αυτούς που συνειδητά μένουν στάσιμοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα