Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσουν πολύ οι βλακείες που κάνουμε όταν δεν σκεφτόμαστε και λέω να μαζέψουμε εδώ μερικές.

Με το έτερο ήμισυ είχαμε τον παρακάτω διάλογο πρόσφατα:

-Βάλε Κελοσοφτ στη μικρή

-Τι ειναι αυτο?

-Η κρεμα για τα ράμματα

-Που ειναι?

-Στο μπάνιο σε ένα ποτηράκι

-Πως είναι?

-Ενα σωληνάριο που λέει "Κελοσοφτ"

-Δεν το βρίσκω, έχει μόνο οδοντόκρεμες

-Μια οδοντόκρεμα έχει, η άλλη είναι η Κελοσόφτ

-Και οι δύο οδοντόκρεμες είναι

-Πες μου τι λένε

-Η μια λέει Οραλ Μπι

-Ωραία, φέρε την άλλη τότε

-Η άλλη λέει "κρέμα για τη βελτίωση των ούλων"

-Των ουλών λέει, αυτή βάλε λέμε

-Ααααα...

Εχω κι εγώ παρόμοια φυσικά, όπως τότε που έβαλα το μανταρίνι στο πλυντήριο και γέμισε ο τόπος φλούδες και κουκούτσια μετά την πλύση.

Περιμένω δικά σας.

• Like 3
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ποιο αστεια στιγμη που θυμαμαι αν και εχω κανει απιστευτες γκαφες ειναι κατω στο μπλε που επεσα σε ενα δεντρο χαζευοντας εναν κωλο μα τι κωλο και ανοιξε το κεφαλι μου αιματα χαμος.Ο σερβιτορος ειχε λυωσει.

• Like 15
Δημοσ.

Αντί να πετάξω την σακούλα στα σκουπίδια, πέταξα το σάντουιτς.Και το κορυφαίο, αντί να διαγράψω τα περιεχόμενα στο φλασάκι διαγράψα τα πάντα από τον εξωτερικό δίσκο.

• Like 16
Δημοσ.

Μπαίνω σε φαρμακείο-σούπερ μάρκετ στην Γερμανία για να αγοράσω σαπούνι(στο DM για όσους ξέρουν).

Αφηρημένος πάω στο ράφι με τα σαπούνια και βλέπω-μυρίζω για να δω τι με αρέσει(χάρτινη συσκευασία),περνάω μερικά και φτάνω σε ένα που δεν έχει μυρωδιά.

Σκέφτομαι πολύ μάπα είναι, ούτε μυρίζει αυτή η μαλακία.Το κοιτάω και ήταν ταμπόν από το δίπλα ράφι με τα γυναικεία είδη...

Με είδαν κανά δύο κοπέλες,μια με απορία ή άλλη χαλαρό στύλ,"eee χου γκιβς ε φακ".

Πολύ εντροπή...

Άλλη φορά στο σπίτι με την κοινή κουζίνα που έμενα πήγα να κάμω πρωινό και κουβάλησα την πετσέτα του μπάνιου μαζί μου...

Ευτυχώς ήταν πρωί και δεν υπήρχε άλλος.

Τώρα τελευταία έχω πολλές φάσεις γενικά που από αφηρημάδα τα κάνω σκατά...

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πισω απο λεωφορειο μαζι με φιλο πανω σε μηχανάκι,8 το πρωι. Περνανε διπλα μας απο το πεζοδρόμιο δυο πολυ καλα κομμάτια, μεχρι να γυρίσουμε να κοιτάξουμε, το λεωφορείο ειχε σταματησει για σταση κ εμεις ειχαμε βρεθει απο κάτω. Οι κοπελιες μπορει να γελανε και ακόμα.. Truestory

Επεξ/σία από vaggelouras
  • Like 2
Δημοσ.

Να πας να ξεπαρκάρεις το αμάξι, με πρώτη να μη ξεκινάει, να σανιδώνεις το γκάζι ούτε πάλι, να μυρίζει ο δίσκος από το ζόρι και τελικά να έχεις σηκωμένο χειρόφρενο...

• Like 11
Δημοσ.

Τρώω γιαούρτι, πετάω το κουτάλι στα σκουπίδια και το κεσεδάκι στον νεροχύτη. Τρώω φαγητό, ευτυχώς ξύπνησα πριν πετάξω το πιάτο στα σκουπίδια.

• Like 11
Δημοσ.

Να πας να ξεπαρκάρεις το αμάξι, με πρώτη να μη ξεκινάει, να σανιδώνεις το γκάζι ούτε πάλι, να μυρίζει ο δίσκος από το ζόρι και τελικά να έχεις σηκωμένο χειρόφρενο...

Κι εγώ το έχω κάνει αυτό. :-D Παλιότερα είχα ένα σαράβαλο με σπασμένο χειρόφρενο και μου είχε μείνει συνήθεια να μην το χρησιμοποιώ...

Δημοσ.

ούτε μυρίζει αυτή η μαλακία.Το κοιτάω και ήταν ταμπόν από το δίπλα ράφι με τα γυναικεία είδη...

Με

SOON!!!!

:devil:

• Like 1
Δημοσ.

^

Το έπαθα ενώ ήταν συνοδηγός ο πατέρας μου. Σχεδόν με σκότωσε με το βλέμμα που μου έριξε.

Άλλες στιγμές αφηρημάδας του παρελθόντος:

~Έβαλα το τζιν στο πλυντήριο χωρίς να τσεκάρω τις τσέπες. Ακόμα το κλαίω εκείνο το δεκαχίλιαρο :'(

~Πήρα το νεκταρίνι απ'το ψυγείο και το άφησα σε ράφι της βιβλιοθήκης και μετά το έψαχνα για ώρες.

~Φόρεσα μια μπλούζα ανάποδα και βγήκα έξω κιουρία.

~Έδωσα σε συνάδελφο ένα report αλλά μαζί είχα συρράψει και μερικές έξτρα σελίδες...που παρουσίαζαν κάποιο patch του Diablo.

~Πήγα για μάθημα στο φροντιστήριο μια ώρα νωρίτερα και έψαχνα τους μαθητές μου. [δεν τα πάω ποτέ καλά με timetables...πρέπει συνέχεια να τα διπλο/τριπλοτσεκάρω και τα σημειώνω παντού]

και άλλα πολλά βέβαια!

• Like 3
Δημοσ.

Δικος μου ανθρωπος εισαι εσυ..Το εχω παθει στο φαναρι αυτο !Γκαζωνα ξαναγκαζωνα τι επαθε λεω..Απ'εξω με κοιτουσαν με απορια,σου λεει γιατι μαρσαρει αυτη??Οκ μολις καταλαβα την μαλακια μου απλα πηρα υφακι και ξεκινησα :P

• Like 2
Δημοσ.

Πάω αγοράζω μπύρες...βάζω τα μπουκάλια στο αυτοκίνητο...ξεκινάω και πάω σε εναν κάδο ανακύκλωσης να πετάξω τα άδεια μπουκάλια...και απο την αφηρημάδα μου πέταξα τα γεμάτα..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω καποια περιστατικα :

1)Οταν δουλευα σε σουπερ μαρκετ ειχαμε απο κεινα τα μηχανηματα που στιβουν τα προτοκαλια και τα κανουν χυμο.(τα μεγαλα εννοω).

Με τον πρωινο τον συναδελφο που δεν ειχε σχολασει ακομη,αρχισαμε να ριχνουμε πορτοκαλια για να γινουν χυμος,και απο κατω το ενα μπουκαλι γεμιζαμε ,το αλλο ετοιμαζαμε, κλπ κλπ. Καπακι περναει απο διπλα μας για να παει ταμειο,μια θεα με τζην που ειχε εκτος απο κορμαρα τον ωραιοτερο κωλο ever..Να σκεφτειτε την κοιταγανε σαν χαζες ακομη και οι κοπελες απ τα ταμεια !!!Χαζεψαμε ,κοιτουσαμε χωρις να μιλαμε καν μεταξυ μας, και μαντεψτε....Το μπουκαλι ξεχειλιζε αβερτα εφυγε απ ο χυμος απ τον συλλεκτη κατω ,αρχισε να τρεχει στα δαπεδα ,κι εμεις χαμπαρι δεν πηραμε..Σε μια φαση παω να κινηθω κι ακουω κατω "πλατς" "πλατς"...Κοιταω ,το μαγαζι λιμνοθαλασσα....Εικοσι λεπτα σφουγγαριζαμε δυο ατομα και τελειωμο δεν ειχε...Οταν περασε η διευθυντρια μετα απο λιγο και μας βλεπει να σφουγγαριζουμε , την ειπαμε (κατω απο πιεση ,ας πουμε, ) τι παθαμε, εκλαιγε απ τα γελια  !!!!!....

2) Εχω χασει εξ επαφης καλαθι σε καδο απορριματων...Τους μεγαλους εννοω...Φυσικα δεν το πιστευα ...!!

3) Στο ιδιο σουπερ μαρκετ που δουλευα παω με καροτσι να πεταξω σκουπιδια..Ειχα εξι σακουλες ασηκωτες και μια πουπουλο...Διπλα με αλαρμ ενα αμαξι και μεσα μια γυναικα..Βαζω τρελη δυναμη μεσα στο καδο μεσα η μια ,η δευτερη ,η τριτη κλπ..Καποια στιγμη φτανω στην ελαφρια και απο κεκτημενη ταχυτητα βαζω απιστευτη δυναμη και η σακουλα εφτασε στρατοσφαιρα !!...Η γυναικα μεσα στο αμαξι ειχε πεσει κατω απο τα γελια...

4) Το απολυτως κορυφαιο ανηκει σε φιλο μου που ειναι ο απολυτος ορισμος της αφηρημαδας...

Μπαινει σε πλοιο απο Κυπρο για Ελλαδα...Πως το εκανε ,πως μπηκε ,κανεις δεν ξερει και ο ελεεινος μπηκε σε πλοιο που πηγε Ισραηλ. !!!!!!!...Πιστεψτε το...Κοντεψε να γινει διπλωματικο επεισοδιο.Της ανωμαλιας..Τηλεφωνα ,Πρεσβειες ,Λιμενικα ,Προξενεια,οτι φανταστειτε εγινε απο κινητοποιησεις..Οταν λεμε της τρελης,απολυτως αυτο..Χαος.Μονο αυτος θα μπορουσε να το κανει αυτο...

Υπ οψιν οτι εχει κανει δεκαδες τετοια αλλα αυτο ηταν το κορυφαιο του..

Μια φορα εχασε το λεωφορειο απο Θεσσαλονικη για Αθηνα και αντι να παρει το επομενο πηγε με taxi να το κυνηγησει υποτιθεται.  ... Οτι ναναι...250 ευρω εσκασε.

• Like 21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...