Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) φορούσα τα γυαλιά ηλίου και έχω ξοδέψει κανένα 20λεπτο να τα ψάχνω σα μανιασμένος. δεν ήταν κανένας άλλος από τους συναδέλφους παρά μόνο ο φύλακας με τον οποίο έγινε η παρακάτω μίνι συζήτηση. 

φύλακας: τί γίνεται γιατί είσαι συνγχισμένος ;

εγώ: άσε έχασα τα γυαλιά ηλίου μου ρε γαμώτο

φύλακας: τί να κάνεις μωρέ, εάν τα βρώ θα τα δώσω στην αλλαγή μου το πρωι.

το κορυφαίο όταν μου τα έλεγε αυτά εγώ τα φορούσα.

2) διάβαζα μία εγκύκλιο παρέα με αναψυκτικό και είχα απορροφηθεί τόσο πολύ που δε έιχα δει ότι στο διπλανό γραφείο έιναι ένας πελάτης και εγώ ατάραχος ρίχνω ένα ρέψιμο μεγαλοπρεπές. το σκέφτομαι ακόμη και τώρα και κοκκινίζω από ντροπή.

• Like 3
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νεαρή τώρα γύρω στα 18 γυρίζω σπίτι κατά τις 12 ελαφρώς πιωμενη (μία βαρβατη μπύρα ) και σε κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Όπως είμαι μέσα στο ασανσέρ και ανεβαινω παρατηρώ τα κουμπιά και σκέφτομαι ωραίο είναι αυτό το κόκκινο, το οποίο έγραφε Stop φαρδιά πλατιά και του ρίχνω ένα ζούληγμα. Προφανώς και το ασανσέρ κοκαλωσε ακαριαια και εγώ ξύπνησα την ίδια στιγμη και έπαιρνα τηλέφωνο την μάνα μου για να μου πει τι να κάνω.

• Like 3
Δημοσ.

1) φορούσα τα γυαλιά ηλίου και έχω ξοδέψει κανένα 20λεπτο να τα ψάχνω σα μανιασμένος. δεν ήταν κανένας άλλος από τους συναδέλφους παρά μόνο ο φύλακας με τον οποίο έγινε η παρακάτω μίνι συζήτηση. 

φύλακας: τί γίνεται γιατί είσαι συνγχισμένος ;

εγώ: άσε έχασα τα γυαλιά ηλίου μου ρε γαμώτο

φύλακας: τί να κάνεις μωρέ, εάν τα βρώ θα τα δώσω στην αλλαγή μου το πρωι.

το κορυφαίο όταν μου τα έλεγε αυτά εγώ τα φορούσα.

2) διάβαζα μία εγκύκλιο παρέα με αναψυκτικό και είχα απορροφηθεί τόσο πολύ που δε έιχα δει ότι στο διπλανό γραφείο έιναι ένας πελάτης και εγώ ατάραχος ρίχνω ένα ρέψιμο μεγαλοπρεπές. το σκέφτομαι ακόμη και τώρα και κοκκινίζω από ντροπή.

αχαχαχχχα! και τι έκανε μετά ο πελάτης;;;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φρέσκο (χτεσινοβραδινό).

Τακτοποιώ κάτι πράγματα στο ντουλάπι του νεροχύτη της κουζίνας.

Παρατηρώ ότι το σιφώνι έχει υγρασία και ότι ακριβώς από κάτω του έχει κάτι σταγόνες νερό.

Θα βούλωσε λέω, να το βγάλω να το καθαρίσω.

Το ξεβιδώνω σιγά σιγά για να μην τρέξει.

Το πιάνω και με τα δύο χέρια προσεκτικά, κρατώντας το τελείως οριζόντια μην τυχόν και στάξει στο φρεσκοσφουγγαρισμένο πάτωμα, σηκώνομαι από το πάτωμα και....

το αδειάζω στον νεροχύτη.

Τη στιγμή που σκάει το περιεχόμενο στο νεροχύτη, κάνω mental facepalm καθώς ακούω να τρέχουν τα υγρά μέσα στο ντουλάπι.

Bonus: το τελευταίο πράγμα που είχε αδειάσει στο νεροχύτη (και πλέον βρισκόταν μέσα στο σιφώνι) δεν ήταν νερό. Όοοοοχι. Θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα.

Ήταν μισό μπουκάλι ληγμένο γάλα.

• Like 7
Δημοσ.

Ανέβαινα με τις σκάλες για να μπω στο διαμέρισμα. Μόλις φτάνω στο πλατύσκαλο βλέπω τη διαχειρίστρια (είναι στον ιδιο οροφο με εμένα) και συνεχίζω ακάθεκτος για τον επάνω όροφο. Με ρωτά 'που πας;', καταλαβαίνωντας τη μ..... μου, της λέω: 'συμβαίνει' και μπαίνω μέσα.

Δημοσ.

Μια καλοκαιρινή μέρα ξεκινάω να πάω για ψάρεμα και σταματάω πρώτα να αγοράσω δόλωμα. "3 Τσουτσούνια" λέω. Μου βάζει τα τσουτσούνια σε σακούλα, τη παίρνω και φεύγω. Προχωράω καμιά 100ρια μέτρα όταν και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω πληρώσει.

Επιστρέφω όπως ήμουν, "εεεε ξέχασα να πληρώσω" λέω. "Ναι, ξέρω" μου απαντάει ο γιος του μαγαζάτορα που ήταν στο ταμείο. Πληρώνω, φεύγω, περπατάω καμιά 100ρια μέτρα πάλι και συνειδητοποιώ ότι τώρα δε κρατάω τη σακούλα με το δόλωμα...

Μετά πάλι το ίδιο σκηνικό, επιστρέφω με ένα χαζό χαμόγελο "αααμ ξέχασα το δόλωμα...", "ναι, ξέρω" μου απαντάει γελώντας κι αυτός...

• Like 5
Δημοσ.

Επεστρεφα στον 4ο όροφο πολυκατοικίας που έμενα, με τις σκάλες γιατί δεν είχε ασανσέρ, με καμμένες φλάντζες από τσίπουρα, τις μικρές ώρες μιας καλοκαιρινής νύχτας.

Στον 3ο νόμισα ότι έφτασα και επιχείρησα να μπω στο διαμέρισμα. Περιέργως το κλειδί δεν ταίριαζε αλλά συνέχισα την προσπάθεια -είχα κλείσει διακόπτες από ώρα, αυτή η φάση που ενεργείς σαν ρομπότ ενώ το μυαλό σου έχει ήδη πέσει για ύπνο και βλέπει όνειρο. Μετά από λίγο άκουσα κάτι ακατάληπτα που φώναζε μια τρομαγμένη γυναίκα από μέσα, παρατήρησα ότι το χρώμα της πόρτας ήταν λίγο πιο σκούρο, είπα 'συγγνώμη λάθος' και συνέχισα μέχρι τον επάνω όροφο.

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα πήγα να ανοίξω το air-condition με το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης.

Ζέστη. Nuff said.

δεν παίζουν και τα σκετσάκια στον alpha πλεον.

Δημοσ.

άσχετο, χωρίς πλάκα μου έχει συμβεί αρκετές φορές να πατάω το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και να κανει μπιπ μπιπ το aircondition οπότε was worth a try χαχαχαχαχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...