Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πρωτοπείς μεγάλε. Πέταξα το άπλυτο μποξεράκι μου στα σκουπίδια αντί του καλαθιού με τα άπλυτα που ηταν από δίπλα. Άφησα τον καφέ να βράσει πολλή ώρα και μου χύθηκε, έβαλα φαγητό να ζεσταθεί και το ξέχασα και κάηκε, πήγα για κατούρημα και το ξέχασα και μετά από δέκα λεπτά ξανπήγα, έψαχνα το κινητό ενώ το είχα στην τσέπη μου, πήγα να φάω κρέπα με κουτάλι, παγωτό/γιαούρτι με πιρούνι, ήπια καταλάθος τσίπουρο που νόμιζα ότι ήταν νερό, και πολλά πολλά άλλα.

1. Εχω ξεχασει τσντακι με 35000€ στο καροτσι του σουπερ μαρκετ, (το βρηκα αθικτο).

2, Εχω ξεχασει 5000€ στην θεση του συνοδηγου στο αυτοκινητο. Φιλος μου, γειτονας, με ξυπναει κατα τις 11 το πρωι και μου λεει "ωραιο το πακετο με τα ψευτικα λεφτα αλλα δεν φοβασαι μηπως σου σπασουν το αμαξι και πληρωνεις μετα το τζαμι;",

"ποια ψευτικα λεφτα;" του λεω αγουροξυπνημενος, (παλι τα βρηκα αθικτα)

Σε ποιό supermarket ψωνίζεις;

• Like 6
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ημουν υπευθυνος σε δυο καφετεριες και το αφεντικο ειχε πουλησει την μια.

Το προηγουμενο βραδυ πριν του καταθεσουν τα λεφτα στην τραπεζα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει να του δωσω τον λογαριασμο τραπεζης μου για να μην ξυπναει πρωι-πρωι και πηγαινει στην τραπεζα και μετα ερθει σε μενα να μου δωσει τα λεφτα για να πληρωσω προμηθευτες που ειχαμε καθυστερησει και, ετσι εβαλαν σε εμενα τα λεφτα, πηγα τα πηρα και περασα πρωτα απο το σουπερ μαρκετ (carrefour στην κηφησιας) για να παρω ποτηρια γιατι μονο εκει ειχαν τα ποτηρια νερου που χρησιμοποιουσαμε.

Και δεν ειχα αφησει τα λεφτα στο αμαξι για να μην μου τα κλεψουν απο μεσα.

Δημοσ.

Πριν καιρό στο κλείσιμο του μαγαζιού, σχολάει η σερβιτόρα , φεύγει  και ένα δεκάλεπτο μετά την βλέπω ξαναέρχεται.

Τι έγινε τι ξέχασες ? ΤΟ αυτοκίνητο μου ..

Πριν χρόνια σε ελεύθερο κάμπινγκ μέσα στο απολυτό σκοτάδι μια φίλη έψαχνε νερό . κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου έχει ένα μπουκάλι της λέω , πάει βλέπει ότι έχει 2 μπουκάλια τελικά αρπάζει ένα και πίνει . Ε, ήπιε το μπουκάλι με την βενζίνη .

Πρόσφατα γέματος νευρά και με ένα κεφάλι χάλια λόγο αλλεργιών πάω στο βενζινάδικο να βάλω βενζίνη για να ξεκινήσω το ταξίδι για τον γιατρό .  βγαίνω από το αυτοκίνητο και ακούω Μητσοοοο χειρόφρενο ρέε.. 

Δημοσ.

Εχω καποιο θεμα με κλειδια γενικως.

Πριν αρκετα χρονια παρκαρα το αμαξι και χωρις να σβησω τη μηχανη, με τα κλειδια πανω, βγαινω απο το αμαξι, κλειδωνω την πορτα και η μηχανη να ειναι ακομα αναμμενη.

Τιποτα στο αμαξι μου δεν ειναι αυτοματο και ειχα τη συνηθεια να το κλειδωνω παντα γυρνωντας την ασφαλεια με το χερι αντι να χρησιμοποιω το κλειδι.

Ολα τα κλειδια του σπιτιου στο ιδιο μπρελοκ με του αμαξιου :mad:

Ευτυχως δεν ημουν μονος και το σπιτι ηταν σε περπατησιμη αποσταση, οποτε αφησα τον αλλον να περιμενει φρουρος μεχρι να παω να παρω το εφεδρικο. Ευτυχως υπηρχε καποιος να μου ανοιξει

Απο τοτε, το κλειδι του αμαξιου ειναι μονο του εξω απο το μπρελοκ ενω πιεσα τον εαυτο μου να συνηθισω να κλειδωνω την πορτα χρησιμοποιωντας το κλειδι. Γιατι αν το εχω στα χερια μου δεν μπορει να ειναι μεσα στο αμαξι. Με εχει γλυτωσει αυτο απο τουλαχιστον 2 παρομοια περιστατικα.

Περυσι, παω να βγω απο το σπιτι. Δεν ξερω πως την πατησα και ειχα τα κλειδια απο τη μεσα μερια της πορτας. Την ανοιγω, βγαινω και την τραβαω να κλεισει. Με το που ακουω τον ηχο του κλεισματος συνειδητοποιω τι εχω κανει.

Σαββατοβραδο τωρα που να βρω κλειδαρα. Απο Δευτερα.

Ευτυχως ειχα το κλειδι του αμαξιου (ειπαμε ειναι εκτος μπρελοκ ;) ) και μπορουσα να παω μεχρι το πατρικο μου να κοιμηθω.

• Like 3
Δημοσ.

Ενας γνωστός μου που δουλευει σε συνεργείο μας είχε πει μια φορα παρόμοια ιστορία, ότι και καλά στο συνεργείο έχουν το νέφτι σε μπουκάλια νερού (επειδή παίρνουν πολλών λίτρων συσκευασια και δεν είναι πρακτική). Μια μέρα λοιπόν είχε ζέστη και είχε το νερό δίπλα του, παίρνει και πίνει γρήγορα και είχε πιεί το πισό μπουκάλι μέχρι να καταλάβει ότι είναι νέφτι. Λέει μετά έτρεχε για πλύση στομάχου.

Δεν τον πιστεύω και πολύ βέβαια γιατί ο συγκεκριμένος λέει όλο αστεία και ανέκδοτα, οπότε δεν ξέρω τι να πάρω σοβαρά.

Ψέμματα είπε 99.9%. Το νέφτι μιλάμε οτι μυρίζει από χιλιόμετρα. Παλιότερα ο θείος μου είχε βάλει νέφτι σε σιδερένιο κουτί με μπογιά και το κουτί τρύπησε από κάτω. Αν ο άνθρωπος είχε καταπιεί μισό μπουκάλι θα είχε λιώσει το στομάχι του κυριολεκτικά.

Δημοσ.

Έχω βγει με καινούρια μπλούζα έξω χωρίς να βγάλω το καρτελάκι που κρεμόταν επί ώρες στην πλάτη.

Έκανα μεγάλη διαδρομή με λίγο σηκωμένο χειρόφρενο και όταν έφτασα σπίτι και χρειάστηκα το φρένο για να παρκάρω σε κατηφόρα παραλίγο να βρεθώ στο από κάτω σπίτι γιατί δεν έπιανε το φρένο.

Μια μέρα σταματημενη με το μηχανάκι σε φανάρι ξεχάστηκα~ δεν ξέρω πως~ και έπεσα. Στο πλάι. Έτσι απλά,μόνη μου.

Τις προάλλες σε νυχτερινό μπάνιο λέω στη φίλη ρε συ εδώ μπορείς να κάνεις σεξ στις ξαπλώστρες και να μη σε δει κανένας, κι εκείνη την ώρα περνούσε ένα υπερηλικο ζευγάρι και φρικαρε. Δεν φταίω εγώ είχε σκοτάδι δεν τους είδα. .

Όταν εμένα ένα διάστημα Αθήνα στην Καλλιθέα, δεν μπορούσα να θυμηθώ που παρκαρα, μου φαινόταν όλα τα στενά ίδια και έφευγα ένα τέταρτο πριν μέχρι να σταμπαρω κάτι σε κάθε δρόμο και να θυμάμαι.

• Like 11
Δημοσ.

Άλλο, έβαλα τον καφέ να βράσει χωρίς να βάλω ζάχαρη και μόλις ήπια σιχάθηκα την ζωή μου.

Πήγα να παίξω live κιθάρα 1) χωρίς να ανάψω τον ενισχυτή 2) χωρίς να έχω δυναμώσει τέρμα το Gain και το κατάλαβα στη μέση του κομματιού 3) χωρίς να κουρδίσω. Έχω προσπαθήσει να φύγω με την ηλεκτρική κιθάρα από το δωμάτιο για να ανοίξω την πόρτα χωρίς να βγάλω το καλώδιο από τον ενιχυτή και το κατάλαβα the hard way, θα θυμηθώ και άλλα που θα πάει.

Δημοσ.

Καθάριζα με τη μητέρα μου κεράσια για να κάνουμε μαρμελάδα. Στα δεξιά μου είχα ενα μπολ για τα κουκούτσια, και στα αριστερά την κατσαρόλα που εριχνα τα καθαρισμενα φρούτα. Κάποια στιγμή ρίχνω τα κουκούτσια στην κατσαρόλα και τα φρούτα στο μπολ ...

Κλειδωνω το σπιτι και βαζω τα κλειδιά μου στην δεξιά τσέπη. Επιστρέφω,ψάχνω στην αριστερή και με λούζει κρύος ιδρώτας επειδή τα έχασα . 10 sec μετά αντιλαμβάνομαι ότι τα έχω στην δεξιά ...

Δημοσ.

έχω βάλει
κουτί με γάλα πάνω στο μάτι της κουζίνας (ήμουν απο ύπνο και δεν είχε ανοίξει το μάτι)
μπρίκι χωρίς αυγό και το νερό να βράζει , το ξέχασα κ το βρήκε η μάνα μου κόκκινο 
μπρίκι με αυγό χωρίς νερό να βράσει
αυγό στο φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να το σπάσω , ούτε καφέ δεν είχα πιει , κοιμόμουν όρθιος (είχα την εντύπωση πως το έβαλα να βράσει , τελικά έσκασε κ ξύπνησα απότομα) 

έχω αφαιρεθεί στο ασανσέρ και αντί να βγω βγαίνω σε άσχετο όροφο και κοιτάω σα μ@λ@κ@ς αποπροσανατολισμένος για μερικά sec
έχω αφαιρεθεί σε στάση κοιτώντας το κινητό και πέρασε το λεωφορείο , το επόμενο και τελευταίο ηταν μετά απο 1 ώρα /fuckmylife

έχω αφαιρεθεί και αντί να βάλω το κινητό μου για φόρτιση έβαλα το φορτιστή σκέτο. έκλεισε απο μπαταρία , εκείνο το πρωί ηταν η συνέντευξη για δουλειά , ξύπνησα αλλόφρον 8 παρα 20 και 8 περνούσε το λεωφορείο , ουτε έφαγα ούτε τουαλέτα πήγα , πήρα το κινητό κ ξέχασα τον φορτιστή. Μέσα στην αλλοφροσύνη ξέχασα την διεύθυνση που έπρεπε να πάω (για πρώτη φορά) και δεν είχα και κινητό να πάρω τηλέφωνο , τελικά το βρήκα στο περίπου αλλόφρον. χααχχα

είναι κ άλλα αρκετά αλλα δεν γράφω μη με περάσετε για αφηρημένο   :mellow:  

• Like 4
Δημοσ.

Εχω φυγει απειρες φορες απο το σπιτι με το ασυρματο τηλεφωνο ή το κοντρολ της τηλεορασης, νομιζοντας οτι ειναι το κινητο μου.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...