mclein Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Εχω καποιο θεμα με κλειδια γενικως. Πριν αρκετα χρονια παρκαρα το αμαξι και χωρις να σβησω τη μηχανη, με τα κλειδια πανω, βγαινω απο το αμαξι, κλειδωνω την πορτα και η μηχανη να ειναι ακομα αναμμενη. Τιποτα στο αμαξι μου δεν ειναι αυτοματο και ειχα τη συνηθεια να το κλειδωνω παντα γυρνωντας την ασφαλεια με το χερι αντι να χρησιμοποιω το κλειδι. Ολα τα κλειδια του σπιτιου στο ιδιο μπρελοκ με του αμαξιου Ευτυχως δεν ημουν μονος και το σπιτι ηταν σε περπατησιμη αποσταση, οποτε αφησα τον αλλον να περιμενει φρουρος μεχρι να παω να παρω το εφεδρικο. Ευτυχως υπηρχε καποιος να μου ανοιξει Απο τοτε, το κλειδι του αμαξιου ειναι μονο του εξω απο το μπρελοκ ενω πιεσα τον εαυτο μου να συνηθισω να κλειδωνω την πορτα χρησιμοποιωντας το κλειδι. Γιατι αν το εχω στα χερια μου δεν μπορει να ειναι μεσα στο αμαξι. Με εχει γλυτωσει αυτο απο τουλαχιστον 2 παρομοια περιστατικα. Περυσι, παω να βγω απο το σπιτι. Δεν ξερω πως την πατησα και ειχα τα κλειδια απο τη μεσα μερια της πορτας. Την ανοιγω, βγαινω και την τραβαω να κλεισει. Με το που ακουω τον ηχο του κλεισματος συνειδητοποιω τι εχω κανει. Σαββατοβραδο τωρα που να βρω κλειδαρα. Απο Δευτερα. Ευτυχως ειχα το κλειδι του αμαξιου (ειπαμε ειναι εκτος μπρελοκ ) και μπορουσα να παω μεχρι το πατρικο μου να κοιμηθω. γραψε το τηλ μου απο την υπογραφη. εισαι πελαταρα η μεγαλυτερη αφηρημαδα ηταν στο σχολειο. διαβαζα & τα ηξερα αλλα οταν με ρωτουσαν τα ξεχναγα. 2
_linuslost_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εχω φυγει απειρες φορες απο το σπιτι με το ασυρματο τηλεφωνο ή το κοντρολ της τηλεορασης, νομιζοντας οτι ειναι το κινητο μου. Τι κινητο εχεις και το μπερδευεις με το ασυρματο και το τηλεκοντρολ???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Κουτάκι Coca-Cola στην κατάψυξη. Το επόμενο πρωί, ήταν σαν να είχε σκάσει παγωμένη γλιτσοβόμβα. Το ξανάκανα πρόσφατα αλλά ευτυχώς την προλάβαμε. Έπρεπε να πάρω φωτογραφία το κουτάκι όμως, που είχε...μακροστενέψει.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μου έχει τύχει να δουλεύω βάρδια νυχτερινή σε club και να μην καταλάβω για αρκετή ώρα ότι από το σκύψε, σήκω είχε αρχίσει να ανοίγει το παντελόνι μου από την κάτω μεριά στο καβάλο. Ούτε ξέρω πόση ώρα κυκλοφορούσα με μια χαβούζα ανάμεσα στα πόδια μου μέχρι που με πήρε πρέφα μια μπαργούμαν που της έφερα πάγο...εννοείται μπόλικο δούλεμα και πολύ γέλιο και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν η πρώτη που το παρατήρησε εκείνη τη νύχτα. 3
agrio.imeros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Πρώτα ψώνια της χρονιάς στο super και η ταμίας απλώνει το χέρι ζητώντας την κάρτα ... Αφηρημένος (φταίει και το hangover) βγάζοντας τα ψώνια από το καλάθι είδα το χέρι απλωμένο και νόμιζα ότι μ΄είπε καλή χρονιά ... Αυτό ήταν ... Της ρίχνω μια χειραψία, ένα ευτυχισμένο το καινούριο έτος κανά δυο φιλιά , αγκαλιές ... γενικά έγινε τσιπουτάνας ... Πελάτες και κοπέλες στα ταμεία κοιταζόμασταν μεταξύ μας και κλαίγαμε από τα γέλια ... Καλά μπήκε η χρονιά ... 18
BritGreek Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Τι κινητο εχεις και το μπερδευεις με το ασυρματο και το τηλεκοντρολ??? Καμία σχέση με το μοντέλο ή το μέγεθος του κινητού. Μηχανική/αφηρημένη κίνηση λόγω του πανικού της καθημερινότητας, κατά την οποία σκέφτομαι 20 πράγματα ταυτόχρονα. Το έχω κάνει φορές εδώ και χρόνια.
φραμπάλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 1. Εχω ξεχασει τσντακι με 35000€ στο καροτσι του σουπερ μαρκετ, (το βρηκα αθικτο). 2, Εχω ξεχασει 5000€ στην θεση του συνοδηγου στο αυτοκινητο. Φιλος μου, γειτονας, με ξυπναει κατα τις 11 το πρωι και μου λεει "ωραιο το πακετο με τα ψευτικα λεφτα αλλα δεν φοβασαι μηπως σου σπασουν το αμαξι και πληρωνεις μετα το τζαμι;", "ποια ψευτικα λεφτα;" του λεω αγουροξυπνημενος, (παλι τα βρηκα αθικτα) Στην Εκάλη μένεις;
doubtful Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Μπαίνω σε φαρμακείο-σούπερ μάρκετ στην Γερμανία για να αγοράσω σαπούνι(στο DM για όσους ξέρουν). Αφηρημένος πάω στο ράφι με τα σαπούνια και βλέπω-μυρίζω για να δω τι με αρέσει(χάρτινη συσκευασία),περνάω μερικά και φτάνω σε ένα που δεν έχει μυρωδιά. Σκέφτομαι πολύ μάπα είναι, ούτε μυρίζει αυτή η μαλακία.Το κοιτάω και ήταν ταμπόν από το δίπλα ράφι με τα γυναικεία είδη... Με είδαν κανά δύο κοπέλες,μια με απορία ή άλλη χαλαρό στύλ,"eee χου γκιβς ε φακ". Πολύ εντροπή... Άλλη φορά στο σπίτι με την κοινή κουζίνα που έμενα πήγα να κάμω πρωινό και κουβάλησα την πετσέτα του μπάνιου μαζί μου... Ευτυχώς ήταν πρωί και δεν υπήρχε άλλος. Τώρα τελευταία έχω πολλές φάσεις γενικά που από αφηρημάδα τα κάνω σκατά... haha και απαντάει το σαλάμι από μέσα, πάλι αυτός ρε φίλε. Έχω μπει σε γυναικείες τουαλέτες, έκανα την δουλειά μου και όταν ήταν να βγω άκουσα κάτι κυρίες να μιλάνε. Περιμένα λίγο μέχρι να φύγουν όλες για να βγω, ευτυχώς αυτό έγινε γρήγορα. εμενα παλι με "επιασαν" σε πλοιο και εμεινα με αυτη την ηλιθια φατσα . Και τι λεμε τωρα? μμμμμ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΥΛΛΟ.
φραμπάλα Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 η αμήχανη στιγμή του 1.31 μου έχει δυστυχώς συμβεί με οικογενειακό φίλο, από τότε τον αποφεύγω από τη ντροπή μου 2
pavlos1908 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στην πολυκατοικία που μένω έχω πάει σε λάθος όροφο και προσπαθώ να ανοιξω με τα κλειδια το διαμέρισμα που νόμιζα ότι ήταν το δικό μου, να μην μπαινει το κλειδί και να έχω αγχωθει ότι χάλασε, μέχρι που τυχαία κοιταω το χαλακι έξω από την πορτα και παρατηρώ ότι δεν είναι το δικό μου. Μέχρι να πάω στον σωστό όροφο είχα πεθάνει στα γέλια. 7
doubtful Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Εχω φυγει απειρες φορες απο το σπιτι με το ασυρματο τηλεφωνο ή το κοντρολ της τηλεορασης, νομιζοντας οτι ειναι το κινητο μου. πλακα κανεις ετσι? χαχα
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δυο φορες τον τελευταιο καιρο ειμαι σε μαγαζι(πχ σουβλατζιδικο) και παω να παρω αναψυκτικο απο το ψυγειο και τεντονοντας το χερι το κοπαναω πανω στο -καλοκαθαρισμενο- τζαμι του... 1
doubtful Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 τελευταια. Εβαλα να βρασω 3 αυγα (και καλα για τρια λεπτα) και επεστρεψα στο PC. Εεε σε καποια φαση πεταγομαι απο την καρεκλα και με τη ταχυτητα του φωτος φτανω στα "αυγα" για να δω οτι εχουν γινει καρβουνα. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ! Ειχε περαση καμια ωρα. Αυτο το PC θα μας καψει...... 1
parlapipas25 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Mια φορα ειχα βαλει το τηλεκοντρολ της τηλεορασης στο ψυγειο κι μετα το εψαχνα για ωρες.. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Στην πολυκατοικία που μένω έχω πάει σε λάθος όροφο και προσπαθώ να ανοιξω με τα κλειδια το διαμέρισμα που νόμιζα ότι ήταν το δικό μου, να μην μπαινει το κλειδί και να έχω αγχωθει ότι χάλασε, μέχρι που τυχαία κοιταω το χαλακι έξω από την πορτα και παρατηρώ ότι δεν είναι το δικό μου. Μέχρι να πάω στον σωστό όροφο είχα πεθάνει στα γέλια. Αυτό είχε συμβεί στον πατέρα μου πριν 20 χρόνια. Τότε μέναμε στον τρίτο, μπερδεύει το κουμπί από το ασανσέρ σταματάει στον 2ο βγαίνει έξω και πάει να χτυπήσει το κουδούνι από τους αποκάτω. Τον πρόλαβα πρωτού το χτυπήσει και τον ρωτάω γιατί χτυπάς το κυοδούνι αφού στον 3ο μένουμε. Μου λέει αααα αλήθεια 2ος είναι εδώ. Ευτυχώς που δεν χτύπησε το κουδούνι να μας ανοίξει ο ένοικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα