Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω προσέξει τα φέισμπουκ 3 κοριτσιών που πέθαναν μετά από κάποιον καιρό τα προφίλ τους γράφουν "στη μνήμη της".Υπόψιν οι προσωπικοί τους λογαριασμοί είναι, όχι σελίδες.

Πχ https://www.facebook.com/anna.pollatoub?fref=ts

 

Να μπήκε συγγενής στον λογαριασμό της και να το έγραψε λίγο απίθανο.Και δεν το έχω δει μόνο μια φορά.

Δημοσ.

Κάπου το διάβασα στις ειδήσεις του φόρουμ. Ότι λέει υπάρχει δυνατότητα να μπαίνει κάποιος σαν διαχειριστής στο account του νεκρού, να γράφει και το εις μνημην. Κάτι τέτοιο, ψαχτο, δεν θυμάμαι ακριβώς.

  • Like 1
Δημοσ.

https://www.facebook.com/help/103897939701143

 

δηλαδή δε χρειάζεται να μπεις στον λογαριασμό του, απλά στέλνεις αίτημα στο φέισμπουκ ότι ο χρήστης πέθανε...

 

Μπορείτε να επιλέξετε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας σε περίπτωση που φύγετε από τη ζωή.

 

μόλις φύγω από την ζωή δεν θα το ξεχάσω..

  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οχι απαραιτητα, δεν ξερει εαν εχεις πεθανει.

Exploitation της συγκεκριμενης καταστασης

Δημοσ.

Πιο μακάβριο είναι ότι το FB διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλα μας τα δεδομένα ακόμη κι αν αυτό συμβεί σε 50 χρόνια.
Δηλαδή δεν αποκλείεται καθόλου π.χ να έχεις πεθάνει κανέναν αιώνα πριν, και η εταιρεία να προσπαθήσει να βγάλει λεφτά από τις φωτογραφίες. Γι' αυτό τον λογαριασμό εύκολα τον απενεργοποιείς. Και δύσκολα τον διαγράφεις. Βασικά το 99% των χρηστών δεν ξέρει πως να τον διαγράψει. Γιατί το FB έχει κρύψει πολύ καλά την διαγραφή στα κατάβαθα. 

Δημοσ.

Μη νομιζεις οτι διαγραφοντας τον, το facebook χανει τα δεδομενα που σε αφορουν. Οσο καταβαθα ειναι το κουμπακι που λεει "διαγραφη" αλλο τοσο καταβαθα θα ειναι και οι servers που αποθηκευουν τα παντα, για παντα :P

  • Like 2
Δημοσ.

Μη νομιζεις οτι διαγραφοντας τον, το facebook χανει τα δεδομενα που σε αφορουν. Οσο καταβαθα ειναι το κουμπακι που λεει "διαγραφη" αλλο τοσο καταβαθα θα ειναι και οι servers που αποθηκευουν τα παντα, για παντα :P

 

Iσχύει αυτό που λες. Το θέμα είναι να είσαι νομικά καλυμμένος. 

Δημοσ.

Νομίζω πως ενημερώνεται αυτόματα, αρκεί βέβαια να υπάρχουν ποστ από τρίτους που να επιβεβαιώνουν κατά κάποιο τρόπο το θάνατο κάποιου.

Δημοσ.

Βασικά ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού θα πρέπει από πριν να έχει ορίσει ποιος θα είναι ο "κληρονόμος" του λογαριασμού. Ο "κληρονόμος" μπορεί να διαχειριστεί τον λογαριασμό όταν πεθάνει ο άλλος, και έχει περιορισμένες επιλογές, δεν μπορεί να τον ελέγξει εξολοκλήρου.

Δημοσ.

Βασικά καλό είναι να γίνεται εις μνήμη, γιατί πολλές φορές ενώ έχει πεθάνει κάποιος, κάποιοι του στέλνουν τα χρόνια πολλά, τον κάνουν ταγκ σε φωτό.. Και αυτό μακάβριο είναι.

  • Like 1
Δημοσ.

Να δω πως στο καλό θα βγάλει το φβ λεφτά με τις φωτογραφιες του καθε πικραμένου.

Aλλο φωτογραφιες κι αλλο προσωπικα δεδομενα. Το φβ εχει πολλα προσωπικα δεδομενα για τον καθενα.

Και φυσικα μπορει να βγαλει (και βγαζει) λεφτα απο αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...