dionisis1925 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όσο και αν έχεις ανακατέψει τα ποτά το τελευταίο που θα πιεις πρέπει να είναι με αυτό που ξεκίνησες με μπύρα ξεκίνησες ? πιες μια μπυρίτσα,με ουίσκι ? το ίδιο. Το νερό είναι δύναμη εννοείται,σπάνια μεθάω , αφού κατουράω 5 με 6 φορές άνετα. Αν έχω χάλια στομάχι την επόμενη ημέρα,πίνω ένα ντεπον 1000αρι και μετά μια κόκα κόλα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγώ αυτό που δε μπορώ να καταλάβω, είναι για πιο λόγω να φτάνεις σε τέτοια κατάσταση κραιπάλης κ μέθης. Για να περάσεις "καλά"; Δηλαδή αν δε γίνεις χώμα δε μπορείς να περάσεις καλά; Τόσο χάλια είναι σε κάποιους η ζωή τους που πρέπει να κάνουν σύστημα το μεθύσι για να διασκεδάσουν; Μόνο σε μένα φαίνεται έτσι η όλη κατάσταση με το αλκοόλ; Πραγματικά θα προτιμούσα κάποιον να κάνει ένα τσιγαριλίκι και να την ακούει, παρά αυτό το χάλι που βρωμάει ξινίλα κι οινόπνευμα από ένα χιλιόμετρο μακριά κ είναι εκτός εαυτού κι αν είναι κι Έλληνας ή Βαλκάνιος ΟΔΗΓΕΙ κιόλας... Άλλο είναι να πιείς να κάνεις κεφάλι κ κατάσταση ευφορίας κι άλλο αυτό που σε οδηγεί σε hangover... Ο θεος Dylan Moran επι του θεματος (ff στο 1:23, αν και αξιζει ολο το βιντεο. Ολη η παρασταση για την ακριβεια ) 1
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Mε τη γυναίκα μου ειδικά το καλοκαίρι κάθε βράδυ κατεβάζουμε ένα μπουκάλι τεκίλα και παίζουμε μπάσκετ. Η άσκηση και τα νερά εξαφανίζουν τις κακές παρενέργειες. Διαφωνούν οι γείτονες βέβαια αλλά στ' @@ μου εντελώς. lol Σαν το συχωρεμένο τον Τάρπλεϊ...
alex_000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγώ αυτό που δε μπορώ να καταλάβω, είναι για πιο λόγω να φτάνεις σε τέτοια κατάσταση κραιπάλης κ μέθης. Για να περάσεις "καλά"; Δηλαδή αν δε γίνεις χώμα δε μπορείς να περάσεις καλά; Τόσο χάλια είναι σε κάποιους η ζωή τους που πρέπει να κάνουν σύστημα το μεθύσι για να διασκεδάσουν; Μόνο σε μένα φαίνεται έτσι η όλη κατάσταση με το αλκοόλ; Πραγματικά θα προτιμούσα κάποιον να κάνει ένα τσιγαριλίκι και να την ακούει, παρά αυτό το χάλι που βρωμάει ξινίλα κι οινόπνευμα από ένα χιλιόμετρο μακριά κ είναι εκτός εαυτού κι αν είναι κι Έλληνας ή Βαλκάνιος ΟΔΗΓΕΙ κιόλας... Άλλο είναι να πιείς να κάνεις κεφάλι κ κατάσταση ευφορίας κι άλλο αυτό που σε οδηγεί σε hangover... Είναι θέμα χαρακτήρα, το πόσο ευχαριστιέσαι την ώρα που πίνεις, του πόσο γρήγορα πίνεις.. πόσο πίεση τρώς στην ζωή σου και πόσο unwind θες να κάνεις εκείνη την στιγμή. Όσον αφορά το μεθύσι ως αλκοολισμό συμφωνώ 100% με αυτό που λές. Εγώ αλκοόλ στην normal ζωή δεν ακουμπάω καθόλου, ούτε μπύρα, ούτε κρασί με το φαγητό τίποτα - 0. Αν αρχίσω να πίνω συνειδητά όμως το γαμάω δεν μπορώ να κρατηθώ. Πρώτη φορά που πήγα να πιω στην ζωή μου (17χρ) ήπια ένα μπουκάλι βοτκα και λιποθύμησα (πριν ξυπνήσω και κάνω ότι να ναι για ένα τριωρο από το οποίο δεν θυμάμαι τίποτα). Hangover σχεδόν καθόλου πάντως γιατί ηταν καθαρή βότκα, σφραγισμένο μπουκάλι αγορασμένο και σκέτη. Την γλίτωσα με υποθερμία το βράδυ και πολύ καθάρισμα ( ) και λίγο ξεφτίλα γιατί είχα βγει στην γειτονιά και φώναζα.. Το χειρότερο hangover το είχα με Ρετσίνα. Εντάξει κάθε φορά λες δεν θα ξαναπιώ ποτέ αλλά αυτό ήταν άλλο πράμα. Βασανιστήριο όλη την επόμενη μέρα. Έκανα κάτι αηδιαστικά πράματα εκείνο το βράδυ που δεν θέλω να τα περιγράψω Με μπύρα επίσης χάλια.. Περισυ τα σκεφτόμουν αυτά και γελούσα και έλεγα τι μαλακίες έκανα νέος... βγήκα όμως μια μέρα με κάτι Ρώσους και κατέληξα πρώτη φορά στο νοσοκομείο (από ποτό) οπού πέρασα μια ευχάριστη νύχτα με ορό. Οι Ρώσοι φυσικά έφυγαν οδηγώντας σαν να μην συμβαίνει τίποτα ... είχε καθαρίσει ο οργανισμός μου από όλο το fitness και έφαγε shock.. κάποιοι απλά εξιτάρονται όταν είναι στα άκρα.. όλα η τίποτα. Για καμιά φορά που μέθυσα δεν μετάνιωσα, παρόλο που σε όλες ξεφτιλίστηκα. Καλό είναι να ζούμε που και πού. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σαν το συχωρεμένο τον Τάρπλεϊ... Να πω την αμαρτία μου το να γίνω 75 ετών πιο πολύ σαν εφιάλτης μου φαίνεται. Μια χαρά τα τίναξε ο Τάρπλει. Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη. Ότι μπορεί να βρυκολακιάσεις. http://www.thetoc.gr/people-style/article/pateras-kai-uios-mitsotakis-pinoun-tsikoudies
epipolaios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Υ.Γ επισης δεν εχουμε πονοκεφαλο μονο απ την "εξαντληση" αλλα επειδη μετα απο ενα σημειο το συκωτι δεν εχει υγρα ν αποροφησει και ρουφαει τα υγρα του εγκεφαλου..yeap
RottenLungs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγω δεν το κάνω αλλα ένα ξέρασμα πριν τον ύπνο βοηθάει (γαμάς το στομάχι και τα δόντια σου). Επίσης βοηθάει το νερό, όπως είπαν όλοι οι παραπάνω (αλλα κατα την διάρκεια του πιώματος βοηθάει παραπάνω). Μην ανακατεύεις τα ποτά (γενικότερα), μην πίνεις το ούζο με πάγο (αλλα με παγωμένο νερό), μην πίνει τσίπουρο με γλυκάνισο. Και αν έχεις @ρχίδια, αν πιείς ένα νεράκι με λεμόνι, ζάχαρη και ένα κρεμμύδι (που θα έχει μείνει να μουλιάζει για καμια ωρίτσα), δεν θα έχεις κεφάλι την επόμενη μέρα κατα 99% (αυτό γενικότερα είναι καλο για πρωΐνό χωρίς όμως την ζάχαρη). Το κρεμμύδι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο αλλα βαριέμαι να βρω το βιβλίο που το έχω διαβάσει (παίζει να το γράψω αργότερα). 1
kontrakultura Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Βλέπω οτι αρκετοί προτέινετε DEPON αβέρτα... Γνωρίζετε οτι ο συνδυασμός παρακεταμόλης και αλκοόλ είναι εξαιρετικά τοξικός για το συκώτι και μπορεί να αποβεί ακόμη και θανατηφόρος;
epipolaios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Βλέπω οτι αρκετοί προτέινετε DEPON αβέρτα... Γνωρίζετε οτι ο συνδυασμός παρακεταμόλης και αλκοόλ είναι εξαιρετικά τοξικός για το συκώτι και μπορεί να αποβεί ακόμη και θανατηφόρος; δεν το γνωριζω αυτο Βασικα ειχα δει στο myth busters που δοκιμαζαν διαφορες μεθοδους αντμετωπισης hangover,σε καποια φαση δοκιμασε να παρει "ντεπον" λιγο πριν αρχισει να πινει κ ηταν απ τις καλυτερες μεθοδους για το κεφαλι by the way το δοκιμασα κ γω μετ επειτα
kontrakultura Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εντάξει κι άλλοι προτείνουν οτι η θεραπεία για το hangover είναι να...συνεχίσεις να πίνεις. http://www.drugs.com/food-interactions/acetaminophen,paracetamol.html
pournaras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Βλέπω οτι αρκετοί προτέινετε DEPON αβέρτα... Γνωρίζετε οτι ο συνδυασμός παρακεταμόλης και αλκοόλ είναι εξαιρετικά τοξικός για το συκώτι και μπορεί να αποβεί ακόμη και θανατηφόρος; Link?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 κι ο Χίτλερ το ίδιο. Κι ο Αγιατολάχ Χομεϊνί.
deesnider Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Link? Το έχω ακούσει κι εγώ φίλε και μάλιστα, την εποχή εκείνη που κατέβαζα θάλασσες. Ακριβολογώντας, μού το επεσήμανε φίλος γιατρός, όταν τού είπα ότι συνήθιζα ο ίδιος να παίρνω 1-2 depon πριν τον ύπνο μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και όντως ξυπνούσα χωρίς πονοκέφαλο. Μού έβαλε μάλιστα τέτοιο χέρι, ώστε δεν το επιχείρησα ξανά. Τώρα που ρώτησες έριξα μια πρώτη ματιά και βρήκα μια τυχαία αναφορά. (Η προτελευταία υπογράμμιση στο κείμενο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα