Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω εδώ και πολύ καιρό εργασία χωρίς επιτυχία. :\ Είμαι από Αθηνα και έχω φάει τους δρόμους να ρωτάω από εδώ και από εκεί αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει κάπως...κάποια ιδέα..κάτι

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω εδώ και πολύ καιρό εργασία χωρίς επιτυχία. :\ Είμαι από Αθηνα και έχω φάει τους δρόμους να ρωτάω από εδώ και από εκεί αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει κάπως...κάποια ιδέα..κάτι

Όπως και χιλιάδες άλλοι άνεργοι. Ο κάθε εργοδότης θα έχει εκατοντάδες βιογραφικά στην διάθεσή του, τι το διαφορετικό έχεις εσύ για να προτιμήσει εσένα συγκεκριμένα;

Δημοσ.

Ειδικεύσου τουλάχιστον όσο κάθεσαι.

Η καλύτερη συμβουλή.Θα πάει ο άνθρωπος και αφού του το είπες εσύ θα γράψει άριστα στις πανελλαδικές,θα περάσει πολυτεχνείο,θα το βγάλει στα 5 χρόνια και τότε ίσως βρει δουλειά.Ένα μικρό βέβαια προβληματάκι είναι τι θα τρώει αυτά τα 6 χρόνια.

Και για να απαντήσω εγώ αν δεν έχεις τίποτα να σε κρατάει εδώ πήγαινε στη λεγεώνα των ξένων.

• Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη συμβουλή.Θα πάει ο άνθρωπος και αφού του το είπες εσύ θα γράψει άριστα στις πανελλαδικές,θα περάσει πολυτεχνείο,θα το βγάλει στα 5 χρόνια και τότε ίσως βρει δουλειά.Ένα μικρό βέβαια προβληματάκι είναι τι θα τρώει αυτά τα 6 χρόνια.

Και για να απαντήσω εγώ αν δεν έχεις τίποτα να σε κρατάει εδώ πήγαινε στη λεγεώνα των ξένων.

υπαρχουν επιδοτουμενα προγραμματα απο ΟΑΕΔ, για μακροχρονια ανεργους, υπαρχουν δημοσια ΙΕΚ, υπαρχει παντα ο τροπος, αρκει να σε απασχολει και λιγο το μελλον σου και να το κυνηγας, ωστε να εχεις καποιες ελπιδες στην αγορα εργασιας

• Like 3
Δημοσ.

Βάλε αγγελία ζήτησης εργασίας στην ΧΕ. Να στέλνεις βιογραφικά παντού. Τι έχεις σπουδάσει?

Αγγελία στη χε και μετά κάθε 10' θα τον παίρνουν για τηλεφωνικές πωλήσεις...και γενικά χε μουφα.

Φίλε, κάνα γνωστό κοίτα και σε φάση ναι σε όλα. Μετά χύμα φυλλάδια με προσπάθεια θα βρεις κάτι (δουλειά δεν το λες ούτε αντέχεται για πολύ αλλά..). Και κάνα σερβιτόρος δεν βρήκες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...