basilis222 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ο πατέρας μου χρωστάει ένα μεγάλο ποσό σε μια τράπεζα. Το θέμα μου ειναι οτι εχω και εγω λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και μου μπήκαν μερικά λεφτά απο την πώληση του αυτοκινήτου μου. Τα ξεχρεώνει κανονικά με έναν διακανονισμό που έχει κάνει αν λέμε τώρα δεν πληρώσει καμιά δόση υπάρχει περίπτωση να μου πάρουν τα χρήματα μου? Ο λογαριασμός ανήκει μόνο σε εμένα αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι μετά που μπήκε τοσο μεγάλο ποσό στον λογαριασμό μου.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ο πατέρας μου χρωστάει ένα μεγάλο ποσό σε μια τράπεζα. Το θέμα μου ειναι οτι εχω και εγω λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και μου μπήκαν μερικά λεφτά απο την πώληση του αυτοκινήτου μου. Τα ξεχρεώνει κανονικά με έναν διακανονισμό που έχει κάνει αν λέμε τώρα δεν πληρώσει καμιά δόση υπάρχει περίπτωση να μου πάρουν τα χρήματα μου? Ο λογαριασμός ανήκει μόνο σε εμένα αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι μετά που μπήκε τοσο μεγάλο ποσό στον λογαριασμό μου. Σου φαίνεται λογικό να μπορεί η τράπεζα να σου κλέψει λεφτά από το λογαριασμό σου για να απομειωθεί το χρέος ενός τρίτου; 5
Porg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως θα φοβόμουν, οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες Καλύτερα να μου τα δώσεις να τα βάλω στον λογαριασμό μου μέχρι να ξεχρεώσει ο πατέρας σου 9
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ο πατέρας μου χρωστάει ένα μεγάλο ποσό σε μια τράπεζα. Το θέμα μου ειναι οτι εχω και εγω λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και μου μπήκαν μερικά λεφτά απο την πώληση του αυτοκινήτου μου. Τα ξεχρεώνει κανονικά με έναν διακανονισμό που έχει κάνει αν λέμε τώρα δεν πληρώσει καμιά δόση υπάρχει περίπτωση να μου πάρουν τα χρήματα μου? Ο λογαριασμός ανήκει μόνο σε εμένα αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι μετά που μπήκε τοσο μεγάλο ποσό στον λογαριασμό μου. Με τα Capital Controls δεν γινειτα προσθηκη συνδικαιουχου σε λογαριασμο αρα και να θελει να μπει ο πατερας σου στο λογαριασμο δεν γινεται.
NoExit Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σου φαίνεται λογικό να μπορεί η τράπεζα να σου κλέψει λεφτά από το λογαριασμό σου για να απομειωθεί το χρέος ενός τρίτου;Οι τραπεζες σου κλεβουν λεφτα για να απομειωσουν ακομα και τα δικα τους χρεη (κουρεμα u know). Φανταζομαι λοιπον οτι δεν θα εχουν ιδιαιτερη δυσκολια να βρουν τα καταλληλα παραθυρακια για περιπτωσεις σαν του ts ειδικα τωρα που εχουν σφιξει οι κωλοι με τα μη εξυπηρετουμενα δανεια (αν δεν το εχουν κανει ηδη). *Και δεν μιλαμε για δανεια-χρεη τριτων, αλλα για της οικογενειας του, με οτι αυτο συνεπαγεται -κυριως- για τα παιδια, σε περιπτωση που μεινει απληρωτο. 1
king2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αν τα πληρώνει κανονικά στην ώρα τους δεν θα έχεις θέμα. Επίσης τράπεζες και ελληνικό κράτος είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες του λαού και νόμιμα οπότε καλό είναι όσο μπορούμε να μην τους χρωστάμε. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οι τραπεζες σου κλεβουν λεφτα για να απομειωσουν ακομα και τα δικα τους χρεη (κουρεμα u know). Φανταζομαι λοιπον οτι δεν θα εχουν ιδιαιτερη δυσκολια να βρουν τα καταλληλα παραθυρακια για περιπτωσεις σαν του ts ειδικα τωρα που εχουν σφιξει οι κωλοι με τα μη εξυπηρετουμενα δανεια (αν δεν το εχουν κανει ηδη). *Και δεν μιλαμε για δανεια-χρεη τριτων, αλλα για της οικογενειας του, με οτι αυτο συνεπαγεται -κυριως- για τα παιδια, σε περιπτωση που μεινει απληρωτο. Μου αρέσουν αυτά τα υποβόσκοντα νοήματα. Τι μπορεί να συνεπάγεται δηλαδή; Παρατηρώ πάντως ότι είναι πολύς ο κόσμος που έχει μαύρα μεσάνυχτα σχετικά με το πως λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα και που έχει πλήρη άγνοια όρων όπως «υποθήκη», «εγγυητής» κλπ. 1
iordanis77 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ο πατέρας μου χρωστάει ένα μεγάλο ποσό σε μια τράπεζα. Το θέμα μου ειναι οτι εχω και εγω λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και μου μπήκαν μερικά λεφτά απο την πώληση του αυτοκινήτου μου. Τα ξεχρεώνει κανονικά με έναν διακανονισμό που έχει κάνει αν λέμε τώρα δεν πληρώσει καμιά δόση υπάρχει περίπτωση να μου πάρουν τα χρήματα μου? Ο λογαριασμός ανήκει μόνο σε εμένα αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι μετά που μπήκε τοσο μεγάλο ποσό στον λογαριασμό μου. Ο λογ/σμος ο δικος σου και ο λογ/σμος του πατερα σου ειναι δυο διαφορετικοι λογ/σμοι και δε σχετιζονται μεταξυ τους. Εχουν τον ιδιο συσχετισμο που εχει ο λογ/σμος σου με τον δικο μου. Δηλαδη το οτι χρωσταει ο πατερας σου δεν εχει να κανει σε τιποτα με το δικο σου λογ/σμο, ειτε εχει μεγαλα ποσα ειτε μικρα. Μηπως εχεις μπει εγγυητης στο δανειο και γιαυτο ανησυχεις? Αν τα πληρώνει κανονικά στην ώρα τους δεν θα έχεις θέμα. Αν δε τα πληρωνει τι θεμα θα εχει? Λεει κανενας νομος οτι τα παιδια υποχρεουνται να πληρωνουν τα χρεη των πατεραδων τους?
Liverpool89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κληρονομεις περιουσια και χρεη. Πχ αν σου γραψει ενα σπιτι οπου το χρωσταει στην τραπεζα , κληρονομεις καιντο χρεος-δανειο, αν κανεις αποδοχη 1
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον δικό σου λογαριασμό. Αυτό που λέει ο liverpool ισχύει, σε τέτοια περίπτωση μόνο με αποποίηση κληρονομίας το αποφεύγεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κληρονομεις περιουσια και χρεη. Πχ αν σου γραψει ενα σπιτι οπου το χρωσταει στην τραπεζα , κληρονομεις καιντο χρεος-δανειο, αν κανεις αποδοχη ναι και αν θες κανεις αποποιηση κληρονομιας και δεν παιρνεις τιποτα
idomeneas7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οσο ζει ο πατέρας σου και με την προϋπόθεση να μην είσαι εγγυητής, δεν κινδυνεύεις. Αν πεθάνει, όπως είπαν θα πρέπει να κάνεις αποποίηση κληρονομιάς εντός 6μήνου και δεν κληρονομείς απολύτως τίποτα. Επίσης προσοχή σε τυχόν προσημειώση - υποθήκη, αν είναι στεγαστικό π.χ. και φτάσει να μην το πληρώνει, μπορεί να χάσετε το σπίτι. Προσοχή ακόμα σε τυχούσα αποδοχή κληρονομιάς του σπιτιού από τη μάνα π.χ. και λοιπών περιουσιακών στοιχείων απο εσάς. Σε αυτή τη περίπτωση, δεν κληρονομεί το χρέος μόνο ο κληρονόμος του ακινήτου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι. Γενικά όσο ζει είσαι οκ.
zio10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κληρονομεις περιουσια και χρεη. Πχ αν σου γραψει ενα σπιτι οπου το χρωσταει στην τραπεζα , κληρονομεις καιντο χρεος-δανειο, αν κανεις αποδοχη ναι και αν θες κανεις αποποιηση κληρονομιας και δεν παιρνεις τιποτα Δεν είναι παράλογο αυτό πάντως!
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ποιος είπε ότι είναι παράλογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα