Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για νεροχυτη ινοξ πχ, ο οποιος να εχει διαστασεις 60 επι 180-200 εκατοστα. Οσους βλεπω στο σκρουτζ ειναι μικροι, για τις αναγκες μου, οι οποιες ειναι το πλυσιμο πιατων και ο ευκολος καθαρισμος της υγρασιας και της απορροης υδατων που βρισκονται στην επιφανεια του παγκου. 

Αυτη τη στιγμη εχω ηδη παγκο 50 επι 80, ο οποιος εχει δυο λεκανες, αλλα καθολου εννιαιο παγκο, με αποτελεσμα τα νερα που υπαρχουν εξω απο αυτον να μπορεσουν ισως να εισχωρησουν στον ξυλινο παγκο της κουζινας και να τον καταστρεψουν αυτον πχ με φουσκωμα, ειτε να πεφτουν νερα πισω απο το επιπλο και να μαζευεται μουχλα.

Δημοσ.

Αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά σου, βάλε σιλικόνη στις ενώσεις και πάρε μια καλή βάση στεγνώματος πιάτων.

Δημοσ.

Πρέπει να κοιτάξεις σε ήδη επαγγελματικού εξοπλισμού. Η δες αν βάλεις μαρμάρινο πάγκο. Δες τι σε συμφέρει πιο πολύ

Δημοσ.

πλυντήριο πιάτων η καλύτερη λύση και τίποτα να περισσέψει ε το πολύ λιγο σκούπισμα  , απο οτι κατάλλαβα επειδή τα νερα γενικος πάνε και ποιο πέρα η σιλικόνη δεν σώζει το θέμα ( σε εμένα έτσι καταστράφηκε το ξύλο ..)

• Moderators
Δημοσ.

πλυντήριο πιάτων η καλύτερη λύση και τίποτα να περισσέψει ε το πολύ λιγο σκούπισμα  , απο οτι κατάλλαβα επειδή τα νερα γενικος πάνε και ποιο πέρα η σιλικόνη δεν σώζει το θέμα ( σε εμένα έτσι καταστράφηκε το ξύλο ..)

το πληντυριο πιατων βολευει μονο οταν θα κανεις τραπεζι και θα χεις πολλα γιατι ετσι και αλλιως πρεπει να τα ξεβγαλεις. 

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι αφού πλύνεις τα πιάτα να κάνεις μια βετεξιά (ωράια λέξη ε?) και να σκουπίσεις τα νερά?

Δημοσ.

εχω πλυντηριο πιατων. Απλως ζηλευω καποιους νεροχυτες επαγγελματικους , λαντζες απ οτι εψαξα λεγονται, οπου ειναι ενιαιος ο παγκος με το ιδιο υλικο. Και δεν υπαρχει τιποτα στο ιντερνετ. Μεχρι 120 εκατοστα βρηκα αλλα φαινεται μικρος. Πηγα σε ενα μεγαλο καταστημα στο Περιστερι και παλι δεν βρηκα κατι. Και το θεμα δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν, διοτι η θεια μου στο χωριο τετοιο νεροχυτη εχει και απ εκει μπηκα στο τριπακι να βαλω κ γω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...