kougi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Είτε θα σου ρθει ειδοποιητήριο ώστε να πας με την ταυτότητα στο ταχυδρομείο να τα πάρεις είτε θα έρθει να στα φέρει ο ταχυδρόμος. 5-10 εργάσιμες το πολύ κάνουν από την ημέρα που θα παραλάβει ο άλλος. Μαλιστα, γιατι το δεμα το παρελαβε ο αλλος την Τριτη αν θυμαμαι καλα, και δεν ειχα καποια ειδοποιηση και σκεφτηκα μηπως πρεπει να παω εγω στα ελτα. Ευχαριστω.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου είχαν φέρει το ειδοποιητήριο την αμέσως επόμενη μέρα αλλά ίσως έχει σημασία το ότι μένω σε χωριό και γενικά δεν υπάρχει πολύ κίνηση στο ταχυδρομείο (κάθε φορά που πάω άδειο είναι), οπότε οι υπάλληλοι έχουν περισσότερο χρόνο και τελειώνουν ποιο γρήγορα.
iordanis77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι να γινει ολη αυτη η φασαρια της αντικαταβολης και να μη στειλει απλα ο μεν το πακετο, ο δε να βαλει τα λεφτα σε καποιο λογαριασμο? Αντικαταβολη δε σημαινει περισσοτερη ασφαλεια.
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι να γινει ολη αυτη η φασαρια της αντικαταβολης και να μη στειλει απλα ο μεν το πακετο, ο δε να βαλει τα λεφτα σε καποιο λογαριασμο? Αντικαταβολη δε σημαινει περισσοτερη ασφαλεια. Δίνει μια ψευδαίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας..
kougi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ηθελε με καταθεση ο αγοραστης γι αυτο το καναμε ετσι. Κι εγω να σου πω την αληθεια αν αγοραζα κατι απο αγγελια θα προτιμουσα αντικαταβολη, ποτε δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις.
iordanis77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ηθελε με καταθεση ο αγοραστης γι αυτο το καναμε ετσι. Κι εγω να σου πω την αληθεια αν αγοραζα κατι απο αγγελια θα προτιμουσα αντικαταβολη, ποτε δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις. Kαι πως ξερεις οτι το πακετο που θα λαβεις δεν εχει κατι χαλασμενο μεσα?
Στεφανος123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Kαι πως ξερεις οτι το πακετο που θα λαβεις δεν εχει κατι χαλασμενο μεσα? Και πως ξερεις οτι μετα θα του κανει καταθεση?
gokuthelegend Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Kαι πως ξερεις οτι το πακετο που θα λαβεις δεν εχει κατι χαλασμενο μεσα? Μπορεί να σου στείλει κάτι χαλασμένο, είτε κάνεις κατάθεση είτε στο στείλει με αντικαταβολή, οπότε άκυρο παράδειγμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. 1
Στεφανος123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιος δεν εμπιστευεται την αντικαταβολη παει και το αγοραζει καινουργιο. 1
kougi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου, προσωπικα απο αγγελια θα αγοραζα κατι μονο χερι-χερι. Εκτος αν ηταν κατι το οποιο ηθελα παρα πολυ και το πουλαει μονο καποιος που ειναι μακρια. Στην προκειμενη εγω ειμαι ο πωλητης οποτε ειπα του αλλου να επιλεξει τον τροπο πληρωμης γιατι κι εγω κατι τετοιο θα ηθελα αν ημουν στη θεση του.
iordanis77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Και πως ξερεις οτι μετα θα του κανει καταθεση? Μα δεν ειπα οτι το ξερω αυτο. Ειπα απλα οτι η αντικαταβολη δε σε εξασφαλιζει.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Για συναλλαγές εξ αποστάσεως (με αντικαταβολή) υπάρχει πάντα η λύση της εντολής ελέγχου αλλά μόνο σε κούριερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα