alex_000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν δένομαι συναισθηματικά με αντικείμενα καθόλου. Το πιο κοντινό σε τέτοιου είδους "δέσιμο" είναι ίσως το αυτοκίνητο μου που το έχω κάπως όπως έχουν οι μηχανόβιοι την μηχανή τους, αλλά και πάλι δεν θα το έλεγα συναισθηματικό.
theoritikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρώτο gameboy που μου το έφεραν από Αμερική όταν ήμουν παιδάκι. Το έχω ακόμα σε λειτουργία και φροντίζω να παραμείνει σε καλή λειτουργική κατάσταση.
totem_lost Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα απολύτως. Θα μπορούσα να αποχωριστώ τα πάντα οποιαδήποτε στιγμή. 2
haris_216 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα απολύτως. Θα μπορούσα να αποχωριστώ τα πάντα οποιαδήποτε στιγμή. Ο πιο απελευθερωμένος απ' όλους μας. Σε ζηλεύω, καθώς είμαι δεμένος με πολλά πράγματά μου (που να αρχίσω να απαριθμώ) το οποίο, αν και δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να το ονοματίσω (λογικό, παράλογο, έξυπνο, χαζό, κλπ) σίγουρα δεν είναι πρακτικό. 1
Mikeasdf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τίποτα απολύτως. Θα μπορούσα να αποχωριστώ τα πάντα οποιαδήποτε στιγμή. ^That Σταματησα να το εχω αυτο το συναισθημα με τα αντικειμενα απο τα 13 μου.Τελευταια φορα θυμαμαι ηταν κατι αυτοκινητακια (μινιατουρες/στολιδια) που κατεστρεψαν οι αδερφες μου επειδη ηταν μικρες. ΙΣΩΣ μερικα αντικειμενα να μου εφερναν δυνατες αναμνησεις, οπως το πρωτο μου καλο κινητο, στα 13 επισης (το πρωτο motorolla 3g κινητο, οχι αυτο με το καπακι, εκεινο το μαυρο-γκρι χοντρο της vodafone) διοτι το ειχε και η κοπελα που ειχα το πρωτο μου δυνατο crush και περνουσα ατελειωτες ωρες με αυτο σε μηνυματα/βιντεοκλησεις/παιχνιδια/τραγουδια κλπ. Ναι! ~Με την Amiga μου. ~Με παλιά εισιτήρια συναυλιών. ~Με την αφίσα των Tool της συναυλίας του 2006 στην Αθήνα [την έχω κορνιζάρει]. ~Με τα βιβλία μου. [γι'αυτό σπανιότατα δανείζω και μόνο σε άτομο 100% εμπιστοσύνης] Όλα τα παραπάνω τα έχω συνδέσει με αναμνήσεις κυρίως παιδικών και φοιτητικών χρόνων γι'αυτό θα είμαι για πάντα δεμένη συναισθηματικά μαζί τους. Αυτο που οι περισσοτερες κοπελες που ξερω εχετε κρατησει οοοολα τα εισιτηρια απο συναυλιες, ταξιδια με κτελ/αεροπλανα κλπ με το πρωτο σας αγορι με ξεπερνα
haris_216 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Με τα βιβλία μου πλάκα πλακα εχω κι εγω κολλημα, αλλα δεν ειναι τοσο συναισθηματικο δεσιμο όσο ακριβώς κολλημα. Κι εγώ σπανιως δανειζω. Ειδικά απο τότε που ειχα δανεισει ενα βιβλίο και το πηρα πίσω με λαδιες. Και το κακό με τα βιβλία είναι ότι ακόμα και αν το πάρεις πίσω με λαδιές, ψίχουλα, τσαλακώματα μπορεί να φτάσεις να τσακωθείς με τον άλλο αφού είναι συνήθως της φάσης "σιγά ρε δεν έπαθε και τίποτα". 1
nickarmy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 με κάποια βιβλία , δώρα και την συλλογή μου με star wars
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Και το κακό με τα βιβλία είναι ότι ακόμα και αν το πάρεις πίσω με λαδιές, ψίχουλα, τσαλακώματα μπορεί να φτάσεις να τσακωθείς με τον άλλο αφού είναι συνήθως της φάσης "σιγά ρε δεν έπαθε και τίποτα". Qfe. Οντως όσοι κακοποιουν βιβλία, δε αναγνωρίζουν καν οτι το κάνουν.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Και το κακό με τα βιβλία είναι ότι ακόμα και αν το πάρεις πίσω με λαδιές, ψίχουλα, τσαλακώματα μπορεί να φτάσεις να τσακωθείς με τον άλλο αφού είναι συνήθως της φάσης "σιγά ρε δεν έπαθε και τίποτα". Αυτοί οι άνθρωποι δε πρέπει να βλέπουν το φως της μέρας απλά. Ακόμη και παρατημένο να έχω κάτι, και το χαλάσουν, αυτομάτως θα "δεθώ συναισθηματικά μαζί του" αν ξεφουρνίσουν αυτή την ατάκα. 1
warlock9_0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 ....Αυτο που οι περισσοτερες κοπελες που ξερω εχετε κρατησει οοοολα τα εισιτηρια απο συναυλιες, ταξιδια με κτελ/αεροπλανα κλπ με το πρωτο σας αγορι με ξεπερνα κι εγώ κρατάω όλα τα εισιτήρια από συναυλίες, αρχικά τα είχα όλα κολλημένα στον τοίχο, τώρα τα βάζω σε κάτι σαν ντοσιέ και όχι δεν είναι συναυλίες boys and noise
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Στην πρόσφατη μετακόμιση, όλα μου τα πράγματα ήταν σε 14 κουτιά: 8 ήταν βιβλία και CDs
totem_lost Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ο πιο απελευθερωμένος απ' όλους μας. Σε ζηλεύω, καθώς είμαι δεμένος με πολλά πράγματά μου (που να αρχίσω να απαριθμώ) το οποίο, αν και δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να το ονοματίσω (λογικό, παράλογο, έξυπνο, χαζό, κλπ) σίγουρα δεν είναι πρακτικό. Η δικιά μου περίπτωση έχει και τα κακά της όμως: Πχ έχω ελάχιστες φωτογραφίες από το παρελθόν 2-3 τυπωμένες και μερικές κανένα σκληρό. Δεν έχω σχεδόν κανένα ενθύμιο από τίποτα - επειδή έχω μετακομίσει πάρα πολλές φορές τα τελευταία 5 χρόνια πολλά πράγματα τα άφηνα πίσω μου. Good side of the story: Ότι έχω και δεν έχω χωράνε σε 3 βαλίτσες, τις παίρνω και έφυγα! 1
Mikeasdf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 κι εγώ κρατάω όλα τα εισιτήρια από συναυλίες, αρχικά τα είχα όλα κολλημένα στον τοίχο, τώρα τα βάζω σε κάτι σαν ντοσιέ και όχι δεν είναι συναυλίες boys and noise Εγω παλι τα πεταω στα σκουπιδια τη στιγμη που τα χρησιμοποιω
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που οι περισσοτερες κοπελες που ξερω εχετε κρατησει οοοολα τα εισιτηρια απο συναυλιες, ταξιδια με κτελ/αεροπλανα κλπ με το πρωτο σας αγορι με ξεπερνα Όπα όπα κάτσε, τέτοια πράματα δεν ανέφερα [το διευκρινίζω γιατί βλέπω με έκανες quote] Εδώ δεν έχω κρατήσει ούτε φωτό που να είμαι με τον πρώτο μου, πόσο μάλλον εισιτήρια κ δωράκια του. Να μου λείπουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα