kleo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ποτέ δεν ειχα ασχοληθεί με τον κοινωνικό τουρισμό ώσπου πριν κάποιες μέρες μου έβαλε ιδέες μια φίλη. διαβάζω λοιπόν να δω ποιοι το δικαιούνται και τα κριτήρια βλέπω ότι είναι πολύ χαμηλά (για μένα τουλάχιστον). είμαι ΙΔ.Υ και δούλευα κανονικά τα τελευταία χρόνια (για το 2013 τους ενδιαφέρει βασικά) και το εισόδημα μου είναι κάτω των 12,000. δηλαδή θεωρητικά τώρα εγώ είμαι δικαιούχος; κατάλαβα ότι θα γίνει και μια διαλογή ανάμεσα σε όλους αυτούς απλά ρωτάω επειδή μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. επίσης διαβάζω εδώ , ότι τελικά λίγοι αξιοποίησαν το πρόγραμμα και μου κάνει εντύπωση. γιατί αυτό; τι δεν έχω καταλάβει;
Mr_Proper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε για να καταλάβω σου πληρώνουν τις διακοπές; πχ και φαγητό και εισιτήρια; ή σου δίνουν μόνο εισιτήρια; ή μόνο διαμονή;και πάς τύπου μόνος σου ή με την οικογένεια σου (αν είσαι παντρεμένος ας πούμε) ή είναι φάση εκδρομή με όλους τους δικαιούχους μαζί σαν ομαδικό tour; 1
*nenya* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θυμάμαι ότι πρόκειται για πολύ καλές προσφορές όσον αφορά την διαμονή. Π.χ. έκπτωση 50% την βραδιά. Αν έχει αλλάξει κάτι ας πει κάποιος που να έχει πάει πρόσφατα.
kleo1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 να πω ότι ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις.
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 'Εχω πάει παλιότερα σε Grecotel στην Κέρκυρα με τιμή πόρτας 360 ευρώ και το πλήρωνα 20 την ημέρα με πρωινό και βραδινό μπουφέ. Άξιζε τρελά παλιότερα, πλέον δεν ξέρω πως είναι. Σου πλήρωναν και ένα μέρος των εισιτηρίων και φυσικά πήγαινες με την οικογένειά σου σε όποιο μέρος ήθελες και όποτε ήθελες (κατοπιν διαθεσιμότητας και μεσα στα χρονικα πλαισια ισχύος του προγράμματος). Πλέον δεν ξέρω τι καλύπτει.
alex_000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ που νόμιζα ότι θα διάβαζα για κάνα http://www.travelgirls.com/
kleo1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 βγήκαν τα αποτελέσματα απ ότι είδα. είμαι επιλαχών με Α/Α 60 κάτι χιλιάδες.... δηλαδή τώρα πότε θα δούμε αν μπει μέσα κάποιος από τους επιλαχόντες; λογικά θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός.... έχω άραγε πιθανότητες; ξέρει κανείς στο περίπου;
idomeneas7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς πως βρίσκουμε με πόσα μόρια ήταν ο τελευταίος δικαιούχος?
stelios18120 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεις να δεις τι Α/Α εισαι και υπολογισε οτι εχω φιλο με Α/Α 54500 και ειναι επιλαχον οποτε... Δεν ξερω ποσα μορια εχει ο τελευταιος.αναλογα τωρα τον Α/Α σου υπολογισε ποσο πισω εισαι.
haris_216 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 A/A 102000+ Ελπίζω να είναι από αυτά τα παιχνίδια που κερδίζει το μεγαλύτερο σκορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα