Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτέ δεν ειχα ασχοληθεί με τον κοινωνικό τουρισμό ώσπου πριν κάποιες μέρες μου έβαλε ιδέες μια φίλη.

διαβάζω λοιπόν να δω ποιοι το δικαιούνται και τα κριτήρια βλέπω ότι είναι πολύ χαμηλά (για μένα τουλάχιστον).

είμαι ΙΔ.Υ και δούλευα κανονικά τα τελευταία χρόνια (για το 2013 τους ενδιαφέρει βασικά) και το εισόδημα μου είναι κάτω των 12,000.

δηλαδή θεωρητικά τώρα εγώ είμαι δικαιούχος; κατάλαβα ότι θα γίνει και μια διαλογή ανάμεσα σε όλους αυτούς απλά ρωτάω επειδή μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

επίσης διαβάζω εδώ , ότι τελικά λίγοι αξιοποίησαν το πρόγραμμα και μου κάνει εντύπωση.

γιατί αυτό;

τι δεν έχω καταλάβει;

Δημοσ.

Κάτσε για να καταλάβω  σου πληρώνουν τις διακοπές; πχ και φαγητό και εισιτήρια; ή σου δίνουν μόνο εισιτήρια; ή μόνο διαμονή;

και πάς τύπου μόνος σου ή με την οικογένεια σου (αν είσαι παντρεμένος ας πούμε) ή είναι φάση εκδρομή με όλους τους δικαιούχους μαζί σαν ομαδικό tour;

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι ότι πρόκειται για πολύ καλές προσφορές όσον αφορά την διαμονή. Π.χ. έκπτωση 50% την βραδιά. Αν έχει αλλάξει κάτι ας πει κάποιος που να έχει πάει πρόσφατα.

Δημοσ.

'Εχω πάει παλιότερα σε Grecotel στην Κέρκυρα με τιμή πόρτας 360 ευρώ και το πλήρωνα 20 την ημέρα με πρωινό και βραδινό μπουφέ. Άξιζε τρελά παλιότερα, πλέον δεν ξέρω πως είναι. Σου πλήρωναν και ένα μέρος των εισιτηρίων και φυσικά πήγαινες με την οικογένειά σου σε όποιο μέρος ήθελες και όποτε ήθελες (κατοπιν διαθεσιμότητας και μεσα στα χρονικα πλαισια ισχύος του προγράμματος).

Πλέον δεν ξέρω τι καλύπτει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

βγήκαν τα αποτελέσματα απ ότι είδα.

είμαι επιλαχών με Α/Α 60 κάτι χιλιάδες....

δηλαδή τώρα πότε θα δούμε αν μπει μέσα κάποιος από τους επιλαχόντες;

λογικά θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός....

έχω άραγε πιθανότητες; ξέρει κανείς στο περίπου;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεις να δεις τι Α/Α εισαι και υπολογισε οτι εχω φιλο με Α/Α 54500 και ειναι επιλαχον οποτε...

Δεν ξερω ποσα μορια εχει ο τελευταιος.αναλογα τωρα τον Α/Α σου υπολογισε ποσο πισω εισαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...