opcorsa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Jason, μην είσαι παλιοχαρακτηρας,κανείς ερωτήσεις αλλά δεν απαντάς σε αυτά που σε ρωτάμε τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.. αλλωστε σχεδον ολοι οι αλεξιπτωτιστες ειναι 18χρονοι απο επαλ που δεν περασαν πουθενα και ο μεγαλυτερος αθλος στην ζωη τους ειναι που εβαλαν χακι.... δυστυχως ετσι ειναι χωρις καμια διαθεση πειραγματος...ειχα τον κολλητο μου εκει και ξερω.. παντως η διαδικσια εχει οπως την αναφερει ο διονυσης1925 2
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οποίος κόβεται από αλεξίπτωτα μπορεί να πάει λοκ, μακ,πεζοναύτες? Αυτοί που κάνουν την θητεία στη σχαλ,σβεα μπορεί να κάνουν πτώσεις με τους ετατζηδες? Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2016 από jason97
lifeowner771 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Το πιο successful troll στο insomnia 5
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται.. αλλωστε σχεδον ολοι οι αλεξιπτωτιστες ειναι 18χρονοι απο επαλ που δεν περασαν πουθενα και ο μεγαλυτερος αθλος στην ζωη τους ειναι που εβαλαν χακι.... δυστυχως ετσι ειναι χωρις καμια διαθεση πειραγματος...ειχα τον κολλητο μου εκει και ξερω.. παντως η διαδικσια εχει οπως την αναφερει ο διονυσης1925 Ο τύπος λέει ότι θέλει να περάσει σσε, από ΕΠΑΛ δεν γίνεται...
opcorsa Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ο τύπος λέει ότι θέλει να περάσει σσε, από ΕΠΑΛ δεν γίνεται... ναι γιατι απο γενικο θα γινοταν μονο την χαμενη ωρα στο ινσομνια να υπολογισεις φθανει
sargio01 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κατάλαβα, να γίνει μόνιμος στον στρατό ψάχνεται ο jason; Ο πιο ανώδυνος τρόπος στον καιρό μου ήταν να παραμείνει ο στρατιώτης 5ετής μετά τη θητεία και 5ετία με 5ετία μονιμοποιούταν στο τέλος(κάτι σαν τη μονιμοποίηση του υπόλοιπου δημοσίου χωρίς ψηφοθηρικούς τρόπους). Δεν ξέρω μήπως ισχύει και σήμερα κάποια παραλλαγή αυτού του τρόπου... Κατά τα άλλα, ναι κατατάσσεται αυτομάτως σε αμφίβιους, ορεινούς καταδρομείς ή πεζοναύτες(δηλώνει συγκεκριμένη επιθυμία κατά την αίτησή του για αλεξιπτωτιστής ή υποβρύχιος).
dionisis1925 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 αν θες στειλε πμ για περισσοτερα? ολοι μαλλον πρεπει να κανουν 5 αλματα νομιζω οποιος εχει αλλοι ειδικοτητα δεν κανει περισσοτερα? Όχι ρε μεγάλε δεν θα στείλω κανένα Π.Μ. γιατί είσαι παιδάκι και μας έχεις ζαλίσει και προσωπικά δεν απαντάω σε εσένα , το κάνω μπας και ενδιαφερθεί κάποιος κάποτε σοβαρά για να μην χρειαστεί να τα ξαναγράφω. Πλέον είναι 5 , στα πρώτα 3 παίρνεις την πουλάδα και τα υπόλοιπα 2 είναι η συντήρηση,αν τα ολοκληρώσεις επιτυχώς μετά από 2-3 μήνες παίρνεις και τα λεφτά των αλμάτων,όχι δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα μόνο ίσως αν επιλεγείς ως εκπαιδευτής θα κάνεις 2 παραπάνω,αν είσαι τυχερός και σε εκείνο το σχολείο υπάρχει παραπάνω μπάτζετ για άλματα. Τέλος , έχεις ρωτήσει για ΤΕΝΕΦ,Στρατονομία,Δόκιμος,Ειδικές Δυνάμεις,ρωτάς γενικά και αόριστα,αν τα έχεις όλα γενικά έτσι στο κεφάλι σου δεν θα πας μπροστά στη ζωή σου,καλά για πανελλήνιες δεν το συζητώ , πανωλεθρία το λιγότερο. 4
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Καλά τα λέμε τον Αύγουστο που βγαίνουν οι βάσεις Υγ ότι θέλω θα ρωτάω και δεν θα παίρνω την άδεια σου
dionisis1925 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ναι στις βάσεις , γιατί θα πεις την αλήθεια? Πραγματικά μακάρι να γράφεις εδώ μέσα πως πέρασες σε στρατιωτική/αστυνομική σχολή θα έχει ενδιαφέρον να μου απαντάς δημόσια στις ερωτήσεις που θα σου κάνω και δεν θα μπορείς να τις βρεις πουθενά στο ίντερνετ,να δω από το ρεζίλι που θα κρυφτείς. Καλό μήνα μάγκες!
jason97 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ψάξε στο ίντερνετ και θα την βρεις τη συνταγή αντε γεια 1
dionisis1925 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Χαχχαχχαχαα κλαίω με ατάκα,του επιπέδου σου ο συγκεκριμένος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις