Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχει κανει κανεις σε ΓΕΠ ; Εμένα με χώσαν ΓΕΠ. Το καλό είναι οτι έχεις internet δικό σου δωμάτιο με αρκουδισιο δε πας αναφορές κτλ και απογευμα και σκ δε σε ενοχλεί κανεις.Το κακο ειναι η εμπλοκη και οτι κλείνεσαι μέσα σε ενα δωματίο όλη μερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί εμπλοκή? Υπάρχει λόγος που κρατάνε φαντάρο σε ΓΕΠ τα απογεύματα και τα ΣΚ?

Δημοσ.

Οπότε αν είσαι σκοπιά δεν βάρα ούτε προσοχες?μόνο αν είσαι πύλη ΑΜ?βαράει σε όλους όταν ανοίξεις σωστά?

Όταν είσαι σκοπιά:

Δεν αφήνεις το πόστο σου

Κανείς δεν μπορεί να ανέβει στο θάλαμο του σκοπού

Δεν αφήνεις κανέναν να σε πλησιάσει πριν βεβαιωθείς ότι ξέρει τα συνθηματικά

Ακόμα και εάν ο άλλος είναι ο διοικητής και ειδικά για το πρώτο! Δεν ανεβαίνει ΚΑΝΕΙΣ στον θάλαμο. ΠΟΤΕ. 

Μην σε ψαρώσει κανείς. Ακόμα και εάν σου πει "είμαι ο τάδε", δεν τον αφήνεις. Αναφορά δεν μπορεί να σε βγάλει. Αντιθέτως, μπορεί να σε βγάλει εάν ανέβει. 

Στρατός = τυπολατρία

Που όμως είναι το ίδιο για όλους. Μικρούς - μεγάλους.  

Δημοσ.

Επίσης στην αναγνώριση αν ο άλλος έχει κέφια και θέλει να μαλακιστεί μπορεί να το κάνει με παραπλήσιες λέξεις. Πχ το συνθηματικό να είναι πλοίο και αυτός να σου λέει καράβι.:P

Δημοσ.

Εχει κανει κανεις σε ΓΕΠ ; Εμένα με χώσαν ΓΕΠ. Το καλό είναι οτι έχεις internet δικό σου δωμάτιο με αρκουδισιο δε πας αναφορές κτλ και απογευμα και σκ δε σε ενοχλεί κανεις.Το κακο ειναι η εμπλοκη και οτι κλείνεσαι μέσα σε ενα δωματίο όλη μερα.

εγώ. ρόδο και αθήνα. ροδο ζωάρα. αθηνα βαραγα και σκοπετα. γενικά είναι πολυ καλα. γλιτωνεις πολλα

Γιατί εμπλοκή? Υπάρχει λόγος που κρατάνε φαντάρο σε ΓΕΠ τα απογεύματα και τα ΣΚ?

για να παιζουνε ολα οκ, server κτλ και μηπως ζητησουν οι στρατεγκοι τιποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

στην ταξιαρχία που ήμουν πάντως ήταν στέλεχος και μόνο τα πρωινά των εργάσιμων, ΣΚ όχι ασφαλώς...

Δημοσ.

1) Πας στο φρουραρχείο της περιοχής σου και το παίρνεις. Σου χρησιμεύει στο να πας τζάμπα.

2) Κοίτα στις προηγούμενες σελίδες (κάνε αναζήτηση με λέξεις κλειδιά για να μην ψάχνεις ώρα)

3) 20 μέρες περίπου

4) Έτσι γενικά μάλλον όχι. 

Δημοσ.

Μην γράφεται ότι να ναι... Τζάμπα ν πάει Αυλώνα δύσκολο, θα πληρώσει ένα μέρος της αξίας του εισητήριου. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα τον στλ στο μέρος του μετά από 20 μέρες, εκτός αν έχει μέσο ή είναι από παραμεθόριο.

Δημοσ.

Μέχρι πέρυσι το Γενάρη που παρουσιάστηκα Καλαμάτα απο Θεσσαλονίκη  εγώ και όλοι με όσους μίλησα κατεβήκαμε δωρεάν με ΚΤΕΛ με τη διαδικασία που λεει ο panos . Τώρα αν αλλάξαν τα πράγματα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, φετος διεκοψα την αναβολη που ειχα παρει για τις σπουδες μου και θα μπω στις 10 του Νοεμβρη με ΣΤ ΕΣΣΟ. Θα με στειλουν στον Αυλωνα στην Αττικη στο ΚΕΤΘ (Κεντρο Εκπαιδευσης Τεθωρακισμενων). Περα απο ολα αυτα θελω να κανω καποιες ερωτησεις:

3) Μετα απο ποσο καιρο θα με στειλουν στο μερος μου απο την εκπαιδευση?

4) Υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να ξερω?

Ευχαριστω εκ των προτερων...

3. Αν δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία ή κατ'εξαίρεση μετάθεση θα απολυθείς από την τοποθέτηση που θα πάρεις μετά το κέντρο,στο κέντρο συνήθως κάθεσαι 3 βδομάδες μετά παίρνεις άδεια ορκωμοσίας 3-4 ημέρες επιστρέφεις στο Κέντρο και φεύγεις για μονάδα.

4. Ο ύπνος μειώνει την θητεία , αν δεν θέλεις χωσίματα πες πως δεν ξέρεις τίποτα,ούτε από υπολογιστές ούτε από βαψίματα,είσαι άσχετος.

Δημοσ.

Πώς να βγω γιοτας?αυτό με απασχολεο...Λοιπόν την Παρασκευή μάλλον θα πάω για σπεν...Εγώ ΣΤΗΝ Θήβα στο κέντρο είχα αποτύχει στο ακουογταμμα.Τωρα είμαι στην μονάδα και επειδή τους το είπα μου είπαν ότι αύριο θα πάω στο ναυτικό για να με εξετάσει Ορυλλας. αν και στην αρχή πριν μπω στρατό ήμουν καυλωμενος με τα όπλα και αυτά βλέποντας την σαπίλα που κυκλοφορεί έχω ξενερώσει και θέλω πολύ να αποφύγω την διαδικασία με τα σπεν σκοπιές κτλ.Η αλήθεια είναι ότι πριν μπω στρατό είχα πάθει με μια μπατονετα μερική ρίξε τύμπανου.Αυριο πως να την σκαπουλαρω στην εξέταση να με βγάλει αοπλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...