Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το που ληγει η αναβολη

1-2 ΕΣΣΟ μετα σου σκαει το χαρτακι

(καλο ειναι να εχεις χαρτι απο γιατρο, ακομα καλυτερα απο Δημοσιο)

πας φρουραρχειο*->γιατρους**->φρουραρχειο->στρατολογια

ερχεται χαρτακι περνας "επιτροπη"

ερχεται χαρτακι σπιτι με την αναβολη (**6 μηνες, 12 ή 24)

Οταν ληξει αυτη η αναβολη, παλι τα ιδια

Οταν συμπληρωσεις 2 χρονια συνολικων αναβολων θα σου ερθει αλλη μια φορα το χαρτακι να παρουσιαστεις

Το κανεις αλλη μια και τελος

Ειναι πολυ πιο ευκολο απο οσο ακουγεται...

* Ψαχνεις το τηλ της Στρατολογιας/Φρουραρχειου της περιοχης σου και θα σε κατατοπισουν αυτοι

Όχι φιλαράκι το ξέρω αυτο δεν θέλω να βγω ι5...Όχι ότι θα με χάλαγε ποιον θα το χάλαγε άλλωστε (δε μιλάω για τους στρατοκ..λους :Ρ) Ευχαριστώ πάντως γιατί μπορώ να πω ήσουν κατατοπιστικότατος !

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οπλοφοβια ειναι ι3 αοπλο κανονικα.Ι4 ειναι κυριως για σωματικα προβληματα και γιαυτο και στα περισσοτερα ΣΠΕΝ οι φανταροι ειτε καθονται στην μοναδα τους και κανουν απειρες ωρες θαλαμοφυλακας,ειτε σε αυτη που πανε τα ΣΠΕΝ κανουν εκει θαλαμοφυλακες,ειτε αν ειναι τυχεροι δεν κανουν τιποτα.

Πώς να βγω γιοτας?αυτό με απασχολεο...Λοιπόν την Παρασκευή μάλλον θα πάω για σπεν...Εγώ ΣΤΗΝ Θήβα στο κέντρο είχα αποτύχει στο ακουογταμμα.Τωρα είμαι στην μονάδα και επειδή τους το είπα μου είπαν ότι αύριο θα πάω στο ναυτικό για να με εξετάσει Ορυλλας. αν και στην αρχή πριν μπω στρατό ήμουν καυλωμενος με τα όπλα και αυτά βλέποντας την σαπίλα που κυκλοφορεί έχω ξενερώσει και θέλω πολύ να αποφύγω την διαδικασία με τα σπεν σκοπιές κτλ.Η αλήθεια είναι ότι πριν μπω στρατό είχα πάθει με μια μπατονετα μερική ρίξε τύμπανου.Αυριο πως να την σκαπουλαρω στην εξέταση να με βγάλει αοπλο?

Ντροπη ειναι επεισης να γραφεις οπως το παραπανω(εκτως αν εχεις προβλημα)και δεν καταλαβαινουμε τι γραφεις.

Ντροπη ειναι ακομα που ενω πριν μπεις στρατο γουσταρες τα οπλα για δικους σου λογους(video παιχνιδια,μαγκια κλπ)τωρα με το που ειδες τα δυσκολα(κυριως αν σου ειπανε τι παιζει με τα ΣΠΕΝ)πας να την κανεις με ελαφρα.

ντροπη ειναι ο στρατός φιλε οχι αυτα που ρωτάω 

Αυτο το ξερουμε ολοι μας ομως,ακομα και ατομα εδω που οπως ηταν ενοπλοι και φαγανε και περιπολα και καψωνια και τα παντα.

Οκ θες να γλυτωσεις καποια πραγματα μην προσπαθεις να πεις την γνωστη πιπιλα για ψευτο δικαιολογια. Και οι υπολοιποι νομιζεις οτι εχουν ορεξη που πανε στρατο και θα περασουνε και ΣΠΕΝ κλπ???

Και ποια ειναι η σαπιλα που κυκλοφορει που προλαβες να βγαλεις εσυ το πορισμα πριν καν περασεις απο ΣΠΕΝ???

Εκτως αν οι αοπλοι στην μοναδα σου περναγαν καλυτερα και ζηλεψες....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

σειρά μου είχε βγει Ι3 ψυχολογικό ένοπλο και ανέβαινε και στα φυλάκια για υπηρεσίες..

δεν υπάρχει i3 ψυχολογικό ένοπλο, μόνο άοπλο...

Γιωταδεεεεες!!!

registered may 2015...

...πουστόνεο?

Δημοσ.

Όχι φιλαράκι το ξέρω αυτο δεν θέλω να βγω ι5...Όχι ότι θα με χάλαγε ποιον θα το χάλαγε άλλωστε (δε μιλάω για τους στρατοκ..λους :Ρ) Ευχαριστώ πάντως γιατί μπορώ να πω ήσουν κατατοπιστικότατος !

γιατι ρε φιλε εμεις που βγαλαμε Ι5 τι ειμαστε δηλαδης να 'ουμ; Κοροιδα; :blink:

Δημοσ.

γιατι ρε φιλε εμεις που βγαλαμε Ι5 τι ειμαστε δηλαδης να 'ουμ; Κοροιδα; :blink:

όχι προς θεού!Για να μη βγούμε off topic δες πμ 

Δημοσ.

Ρε κάντε ότι γουσταρετε και γράψτε τους!! Εγώ πουστονεο είμαι, και να ήμουν λίγο παραπάνω στα αρχίδια μου θα είχα φύγει για ι5. Το οποίο το παίρνεις για την πλάκα...

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει i3 ψυχολογικό ένοπλο, μόνο άοπλο...

registered may 2015...

...πουστόνεο?

Αρχηγέ σειρά μου ήτανε ο άνθρωπος τι δεν υπάρχει ? Ι3 για Ψυχικές Διαταραχές είχε βγει με γιωτόχαρτο , καλά αυτός γενικά ήτανε κωλόβυσμα του κερατά οπότε όλα γίνονται ;)

Βέβαια εγώ υπηρέτησα 2008 με 2009.

Εγώ έχω ξεμείνει Αυλώνα περιμένοντας μετάθεση. Υπάρχει περίπτωση να μείνω εδώ μέχρι την επόμενη ΕΣΣΟ? Έχω δηλώσει παραμεθόριο..

Τι εννοείς έχεις ξεμείνει ? δεν έχεις πάρει ειδικότητα ? 

• Super Moderators
Δημοσ.

Αρχηγέ σειρά μου ήτανε ο άνθρωπος τι δεν υπάρχει ? Ι3 για Ψυχικές Διαταραχές είχε βγει με γιωτόχαρτο , καλά αυτός γενικά ήτανε κωλόβυσμα του κερατά οπότε όλα γίνονται ;)

Το χαρτί για I3 ψυχολογικό δεν γράφει/διευκρινίζει άοπλο ή ένοπλο επειδή είναι πάντα άοπλο. Είχε πάρει ξάδερφος μου κι επειδή δεν έγραφε πάνω άοπλο νόμιζαν ότι ήταν ένοπλος. Μετά από λίγο καιρό με ένοπλες υπηρεσίες μόλις έμαθε ο διοικητής της μονάδας του ότι είχε I3 ψυχολογικό έπεσε σκατό στα στελέχη που του έιχαν δώσει όπλο...

Κατά πάσα πιθανότητα και τον δικό σου τον έπιασαν κορόιδο, λόγω έλειψης αυτής της διευκρίνησης...

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοείς έχεις ξεμείνει ? δεν έχεις πάρει ειδικότητα ? 

Οταν εχεις ψυχολογικα θεματα/προβληματα νομιζεις οτι θα ρισκαρει ο αλλος να σου δωσει γεματο οπλο και ξιφολογχη να γινει καμια στραβη να τρεχουν ολοι μετα ??? 

Μια απο τα ιδια και με το Ι4,οταν βγαινεις για σωματικους λογους(πχ ασθμα)τι να σε κανουν στα ΣΠΕΝ??ΑΝ και εκει παθεις κατι ενω ξερουν οτι εχεις προβλημα,μπορεις να τους κανεις να βρουν ασχημα τον μπελα τους.

Σε μας που πηγαινουμε απλα για να βγαλουμε την θητεια μας αυτα σιγουρα δεν μας ενδιαφερουν και πολλοι αλλα για τα στελεχη ειναι οτι το χειροτερο(βλεπε και με τα ατυχηματα με τους μαγειρες αλλα τρεξιματα και εκει).

• Super Moderators
Δημοσ.

Οταν εχεις ψυχολογικα θεματα/προβληματα νομιζεις οτι θα ρισκαρει ο αλλος να σου δωσει γεματο οπλο και ξιφολογχη να γινει καμια στραβη να τρεχουν ολοι μετα ???

Γι' αυτό είναι πάντα άοπλο το ψυχολογικό...

Μια απο τα ιδια και με το Ι4,οταν βγαινεις για σωματικους λογους(πχ ασθμα)τι να σε κανουν στα ΣΠΕΝ??ΑΝ και εκει παθεις κατι ενω ξερουν οτι εχεις προβλημα,μπορεις να τους κανεις να βρουν ασχημα τον μπελα τους.

Κάνεις θαλαμοφυλίκια, σαπίζεις κανονικά :P

Δημοσ.

Παιδιά εγώ συμφωνώ μαζί σας για αυτό και είπα να το μοιραστώ εδώ μέσα,εννοείται πως είναι επικίνδυνο σκέψου τώρα να κάνεις ένοπλες υπηρεσίες σε φυλάκιο τέρμα θεού με έναν άνθρωπο που έχει τέτοια προβλήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...