Georges89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μπαινω κι εγω στη Τριπολη 124 ΠΒΕ πεζικο. Εχω προβλημα με τα ματια μου. Συγκεκριμενα τα γυαλια μου ειναι στο αριστερο πιο αδυναμα κατα βαθμο μυωπιας και το δεξι κατα 1 βαθμο αστιγματισμου. Εαν καταταγω με αυτα τα γυαλια, που ουσιαστικα δε βελω καλα μακρια, θα μου αλλαξουν φακους;
tz3s Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μπαινω κι εγω στη Τριπολη 124 ΠΒΕ πεζικο. Εχω προβλημα με τα ματια μου. Συγκεκριμενα τα γυαλια μου ειναι στο αριστερο πιο αδυναμα κατα βαθμο μυωπιας και το δεξι κατα 1 βαθμο αστιγματισμου. Εαν καταταγω με αυτα τα γυαλια, που ουσιαστικα δε βελω καλα μακρια, θα μου αλλαξουν φακους; Χάχα καλό
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 όχι, απο την τσέπη σου θα πληρώσεις αν θες να βλέπεις καλά Μπαινω κι εγω στη Τριπολη 124 ΠΒΕ πεζικο. Εχω προβλημα με τα ματια μου. Συγκεκριμενα τα γυαλια μου ειναι στο αριστερο πιο αδυναμα κατα βαθμο μυωπιας και το δεξι κατα 1 βαθμο αστιγματισμου. Εαν καταταγω με αυτα τα γυαλια, που ουσιαστικα δε βελω καλα μακρια, θα μου αλλαξουν φακους;
Georges89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Χάχα καλό Γελας με μενα η το στρατο; Καποιος που δεν βλεπει καλα ουτε καλος στρατιωτης μπορει να γινει και ουτε καλος μαχητης.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 σκοπός τους δεν ειναι να γίνεις τιποτα απο τα δυο 2
dionisis1925 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γελας με μενα η το στρατο; Καποιος που δεν βλεπει καλα ουτε καλος στρατιωτης μπορει να γινει και ουτε καλος μαχητης. Εδώ το ΙΚΑ και σου δίνει μόνο 100 ευρώ για γυαλιά και φακούς και εσύ περιμένεις τον στρατό για να σου τους δώσει free ? αν δεν μπορείς λόγω οικονομικών προβλημάτων πάρε αναβολή.
jakegate7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 http://skeftomasteellhnika.blogspot.nl/2015/10/blog-post_324.html?m=1 Ε ρε τι γίνεται στο γες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κάπου πήρε το μάτι μου πάλι τις κλασικές φήμες για σκέψεις αύξησης της θητείας... 2
Unabomber Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κάπου πήρε το μάτι μου πάλι τις κλασικές φήμες για σκέψεις αύξησης της θητείας... Σκέψεις στο Πεντάγωνο για αύξηση της θητείας στο στρατό http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/153867/skepseis-sto-pedagono-gia-auxisi-tis-thiteias-sto-strato/ Παντως δεν την παλευετε εκει περα.... αντι να το τερματισουν ολο αυτο το πανηγυρι (την θητεια) ... το συνεχιζουν.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ε κυκλοφορούν 2-3 φορές το χρόνο max τα τελευταία 6-7 χρόνια τουλάχιστον...
j0hnn1e Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γενάρη δεν εχει πολλά άτομα. Ψάχνουν τροπο να αυξήσουν την ΕΣΣΟ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Σκέψεις στο Πεντάγωνο για αύξηση της θητείας στο στρατό http://www.e-typos.com/gr/ellada/article/153867/skepseis-sto-pedagono-gia-auxisi-tis-thiteias-sto-strato/ Παντως δεν την παλευετε εκει περα.... αντι να το τερματισουν ολο αυτο το πανηγυρι (την θητεια) ... το συνεχιζουν.... Θα πάθουν τίποτα από τις πολλές σκέψεις
chrisxkar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Γελας με μενα η το στρατο; Καποιος που δεν βλεπει καλα ουτε καλος στρατιωτης μπορει να γινει και ουτε καλος μαχητης. Ναι γιατι οσοι πηγαμε βγηκαμε νιντζακομμαντο... Τα οπλα που σου δινουν να "παιζεις" ο καθε φανταρος τα εχει ριξει καμια 20-30-40 φορες κατω ,ειναι τοσο στραβα που και να θες στις βολες στο γαμο του καραγκιοζη βαρας. Στα Ελληνικα στρατα ο καλος στρατιωτης συνεπαγεται να κανει οτι μαλακια του πουν χωρις οχι-δεν-γιατι.Εαν θες μπορεις να το παιξεις εντελως στραβακας και να πεις οτι δεν βλεπω την μυτη μου αλλα δεν εχω λεφτα για γυαλια και να σε βγαλουν αοπλο αλλα παντα υπαρχει πιθανοτητα να σε στειλουν σε μοναδα χωρις ατομα με αλλον εναν αοπλο και να πιξεις στο θαλαμοφυλικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις