Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το σημειωμα καταταξεως θα τυχω εκπτωσεως στο ΚΤΕΛ για τη μεταβαση μου στο κεντρο;

Προφανως και οχι.Ειναι ιδια κατηγορια με το να εχεις περασει σε σχολη αλλα να μην εχεις παρει το πασο σου. Αν δεν παρεις στρατιωτικη ταυτοτητα εκπτωσεις δεν εχει,εκτως αν υπαρχει συγκεκριμενη οδηγια απο καποια ΚΤΕΛ γιαυτο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το σημειωμα καταταξεως θα τυχω εκπτωσεως στο ΚΤΕΛ για τη μεταβαση μου στο κεντρο;

Μέχρι πέρυσι μου μπηκα όχι μόνο έκπτωση κανονικά δωρεάν πας μέχρι το κέντρο εκπαίδευσης απλά πρέπει να τα πάρεις απ το φρουραρχείο. Εγώ δωρεάν με ΚΤΕΛ πήγα από Θεσσαλονίκη-Καλαματα
Δημοσ.

Για το κεντρο εκπαιδευσης ποσα χρηματα λετε να χρειαστω, θα εχω την καρτα μαζι αλλα λογικα δεν θα μπορω να βγω εξω για να κανω αναληψη οποτε για 1 μηνα ποσα παιζουν?

Δημοσ.

Στο κενρο που εκανα εγώ ηταν αρκετα φθηνο το κψμ και να ηθελες να χαλασεις λεφτα δε γινοτανε, μονο κανα σαντουιτς/κρουασαν/αναψυκτικο ψωνιζα αλλα ηταν αρκετα φθηνα... Δεν πρέπει να χάλασα πάνω από 80 ευρώ σε όλο το κέντρο και ίσως λέω πολλά.

Από αυτά τα περισσότερα τα χάλασα στις εξόδους 2 μέρες για φαγητό/εφοδιασμό που βγηκαμε.

Σημαντικό: πάρε μαζί σου ψιλά 2ευρω και κατω! Μη σκασεις στο κψμ με 50ευρω και 20ευρω γιατί δεν παιζουν ψιλα ασε που εχουν μηχανηματα απ οσο θυμαμαι...

Εχω ακουσει για καποια κεντρα που γδερνουν απο τιμες δεν ξερω τι και αν ισχυει...

πάντως αν πάρεις μακρινη μεταθεση ετοιμασου να βαλεις το χερι στην τσεπη οταν θα παιρνεις εξοδους...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το βασικό κριτήριο για το πόσα χρήματα να πάρει για το ΚΕΝ είναι το αν καπνίζει και πόσο σαβουροφάης είναι :P

Δημοσ.

Μπαίνω 10 Νοέμβρη Υλικά Πολέμου ΚΕΥΠ Λαμίας.

Φοράω φακούς επαφής, οπότε πρέπει να έχω μαζί μου το αντίστοιχο υγρό καθαρισμού. Θα με αφήσουν να το περάσω;

Δημοσ.

Μπαίνω 10 Νοέμβρη Υλικά Πολέμου ΚΕΥΠ Λαμίας.

Φοράω φακούς επαφής, οπότε πρέπει να έχω μαζί μου το αντίστοιχο υγρό καθαρισμού. Θα με αφήσουν να το περάσω;

Φυσικά και σε αφήνουν να το περάσεις.

Αυτά που δεν αφήνουν σίγουρα είναι χάπια/σιρόπια και φυσικά κοφτερά αντικείμενα πχ εμένα είχαν ελέγξει αν ο νυχοκόπτης έχει μαχαιράκι....(λες και αν θέλει να αυτοκτονήσει κάποιος δε  βρίσκει  τρόπους αλλά τεσπα).  Και εννοείται αν τα κρύψεις πάνω σου η τα βάλεις σε καμιά κάλτσα πχ τα περνας και δεν σου λεει κανεις τπτ...

Αλλά είναι τοσο ηλιθιοι που στα σπεν σε εμας αμεσως μετα το κεντρο μας ειχαν χρεωσει ξιφολογχη του οπλου... Ο αλλος το ειχε παρει μαζι του στην καφετερια που ειχαμε βγει...

Λαμία;; Πω στο πιο δυσκολο κεντρο σε στελνουνε...

Δημοσ.

Αν σας παρουν τα ξυριστικα μαλλον εχουν ξεμηνει και σας ψυριζουν

Φυσικά και σε αφήνουν να το περάσεις. Αυτά που δεν αφήνουν σίγουρα είναι χάπια ή σιρόπια και φυσικά κοφτερά αντικείμενα πχ εμένα είχαν ελέγξει αν ο νυχοκόπτης έχει μαχαιράκι....(λες και αν θέλει να αυτοκτονήσει κάποιος δε  βρίσκει  τρόπους αλλά τεσπα). Και εννοείται αν τα κρύψεις πάνω σου η τα βάλεις σε καμιά κάλτσα πχ δεν τα βρίσκει κανείς...

Λαμία;; Πω στο πιο δυσκολο κεντρο σε στελνουνε...

Ενω παραλληλα πουλανε σουγιαδες καποια κψμ

Δημοσ.

Αφού στις σκοπιες σου δίνουν πυρομαχικά και όπλο, μάλλον θέλουν να βεβαιωθουν ότι αν αυτοκτόνησει κανείς θα το κάνει εν ώρα υπηρεσίας...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφού στις σκοπιες σου δίνουν πυρομαχικά και όπλο, μάλλον θέλουν να βεβαιωθουν ότι αν αυτοκτόνησει κανείς θα το κάνει εν ώρα υπηρεσίας...

Ε να μην ρίξει μπιφτέκι κιόλας...

• Like 1
Δημοσ.

Τοσο στραβες που ειναι οι κανες και εξεπαφης θα αστοχησεις

Ε να μην ρίξει μπιφτέκι κιόλας...

Μη σε νοιαζει θα συρει το κουφαρι του ο λοχιας υπηρεσιας στην σκοπια για να παει να ξανακοιμηθει

Δημοσ.

Χάπια απαγορεύονται όλα ; Γιατί έλεγα να εφοδιαστώ με τα βασικά Ντεπόν (για κανά πονοκέφαλο) , Ιμόντιουμ (να μην χεστούμε), Πριμπεράν (για τους εμετούς ) , καμιά strepsils η τραχισάν για το πονόλαιμο και κανά οτριβίν για τη μύτη γιατί δε θα γούσταρα να με πιάσει κανά κρυολόγημα και να μην έχω έτσι αυτά τα βασικά μέσα γιατί δε το πολυκόβω να έχουν εκεί να μας δώσουν..

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάρτα και κράτα πάνω σου κι εγώ το είχα κάνει, ευτυχώς χρειάστηκαν μόνο strepsils :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...