MikeJ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή έλεγχος επάνω σου δε γίνεται καθόλου ε ; Το ακούω διαρκώς αυτό κυρίως ως προς το smart phone ότι πάρτο πάνω σου σε τσέπη, αλλά δε μου ακούγεται και πολύ λογικό... Θεωρώ πως ένα έλεγχος τυπικός θα έπρεπε να γίνεται... δε ξέρεις τι ψυχάκηδες κυκλοφορούν...
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν επιτρέπεται να σου κάνουν σωματικό έλεγχο, όχι μόνο όταν παρουσιαστεις αλλά σε όλη την θητεια σου, ακόμα και στην απόλυση τις τσάντες εψαξαν
chrisxkar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδή έλεγχος επάνω σου δε γίνεται καθόλου ε ; Το ακούω διαρκώς αυτό κυρίως ως προς το smart phone ότι πάρτο πάνω σου σε τσέπη, αλλά δε μου ακούγεται και πολύ λογικό... Θεωρώ πως ένα έλεγχος τυπικός θα έπρεπε να γίνεται... δε ξέρεις τι ψυχάκηδες κυκλοφορούν... Τον ελεγχο τον κανουν φανταροι οι οποιοι εκεινη την στιγμη κανουν μια αγγαρια αν σε ελενξουν θα τον κανουν η γιατι βαρεθηκαν πολυ η γιατι τους κοιταει κανας εποπ.
Thaninho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά γιατί υπάρχει η άποψη ότι τα όπλα είναι στραβά και δεν ρίχνουν καλά; Αφού κάθε έξι μήνες πάνε για μηδενισμό και γενικά ότι πρόβλημα προκύπτει φεύγουν για συντήρηση στον οπλουργό και στην συνεχεία για προώθηση αν δεν διορθώνετε
lary7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά γιατί υπάρχει η άποψη ότι τα όπλα είναι στραβά και δεν ρίχνουν καλά; Αφού κάθε έξι μήνες πάνε για μηδενισμό και γενικά ότι πρόβλημα προκύπτει φεύγουν για συντήρηση στον οπλουργό και στην συνεχεία για προώθηση αν δεν διορθώνετε Σε ποιο στρατο αναφερεσαι; 1
Thaninho Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Στον δικό μας. Θυμάμαι περιστατικό με νέο στρατιώτη είχε πολύ χρώμα το κοντάκι από το Α4 με αποτέλεσμα να μην μπαίνει εύκολα μέσα και αλλαχθηκε μέσα σε 25 30 λεπτά. Και στο εξάμηνο πάνω ο οπλουργός με 5-6 τσακάλια εποπ και μερικούς παρατρεχαμενους όλη μέρα στο πεδίο βολής να βαράνε με όλα τα όπλα της μοναδας
lary7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Τοτε επεσες σε μοναδα τεντα. Σε οσες ημουν ο ορος "ελεγχος οπλων" ηταν ανυπαρκτος, τα οπλα ουτε ανα 6 χρονια δεν πηγαιναν για ελεγχο(εκτος απο σπασμενα ) και οι οπλουργοι τον επαιζαν. Σε μια βολη δικια μας αξιωθηκε ο οπλουργος να παρει το μηχανημα για ελεγχο, ελεγξε και καλα 10-15 οπλα, απο τα οποια το δικό μου το εκανε χειροτερο....
darkdemon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 κατι αλλο εμενε μου ηρθε η καταταξη για πεζικο,(τριπολη) μετα οταν με στειλουν παραμεθωριο κλπ κλπ παιζει πχ να παω διαβιβασεις ή ρανταρ η οτιδηποτε σαν ειδικευση ή μονο οτι εχει σχεση με πεζικο
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εμείς ούτε ρυθμιστικη βολή δεν κάναμε, κατευθείαν στον γάμο του Καραγκιόζη... 1
tz3s Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σε στρατόπεδα παραμεθωριου λογικά θα γίνεται έλεγχος όπλων για τον προφανή λόγο... Επίσης υπάρχουν αποθήκες με ενεργά όπλα, λογικά αυτά Δν θα είναι και στραβά. Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Σαν του Τάκη? 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σε στρατόπεδα παραμεθωριου λογικά θα γίνεται έλεγχος όπλων για τον προφανή λόγο... Επίσης υπάρχουν αποθήκες με ενεργά όπλα, λογικά αυτά Δν θα είναι και στραβά. Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τον ίδιο σωματοτυπο, για αυτόν τον λόγο ρυθμίζεται το σκοπευτικο, το κλισιοσκόπιο, κτλ. Εμείς έτσι όπως μας τα έδωσαν έτσι ριχναμε, ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα...
MikeJ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά σόρυ απλά επειδή μπαίνοντας στο site της κατάταξης μπερδεύτηκα σε σχέση με αυτά που ήξερα πριν Α) Εγώ που έχω χάσει τον πατέρα μου αλλά πριν από 6 χρόνια δικαιούμαι 8μηνο και μετάθεση κοντά στο τόπο κατοικίας μου μετά από 5 μήνες ή μόνο εφόσον ο θάνατος του γονέα είναι εντός των 2 τελευταίων χρόνων γίνεται αυτό ; Β) Εφόσον δικαιούμαι μειωμένη θητεία ή/και την μετάθεση , τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορώ να τα καταθέσω την ημέρα της κατάταξης ή πρέπει να πάω πιο πριν στο στρατολογικό γραφείο. (επίσης τα δικαιολογητικά είναι Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης και Ληξιαρχική πράξη θανάτου ε ; )
phanispal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Αποκλείεται δηλαδή αλλού να στόχευες, αλλού να έριξες τελικά, κι αλλού να κατέληξε η σφαίρα..
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Σε στρατόπεδα παραμεθωριου λογικά θα γίνεται έλεγχος όπλων για τον προφανή λόγο... Επίσης υπάρχουν αποθήκες με ενεργά όπλα, λογικά αυτά Δν θα είναι και στραβά. Το δικό μ το όπλο πάντως στα 200 μέτρα εκεί που στοχευα βαρεσε! Μην ξεχνάμε ότι η σφαίρα σε αυτά τα όπλα κανει κύκλους. Εαν αναφερεσαι στο οτι περιστρεφεται η σφαιρα ...χρονια τωρα σε ολα τα οπλα . Οι αποθηκες εχουν καινουργια οπλα αχρησιμοποιητα οντως τα καναμε καταμετρηση.Παραμεθωριο ημουν και ειχαμε ενα παλικαρι του οποιου η κανη εκανε εμφανη κουρμπα ελεγχος τυπικα μια στο τοσο σε ολη την θητεια μου δεν εγινε κατι τετοιο. Τα οπλα που σε χρεωνουν ειναι τα οπλα "αποσυρσης", σαπακια τα οποια δινονται σε φανταρους επειδη γνωριζουν πως δεν τα προσεχει κανεις και πως η καθε σειρα τα χτυπαει και 10-20 φορες και διορθονωνται μονο οταν κανουν μπαμ απο μακρια μην τυχων τα δει κανενας ταξιαρχος και τους ζαλισει τα κακαλα. Το δικο μου στοχαστρο παντως ηταν αυγοειδες και θεοστραβο και ειπα δυο φορες αν μπορουν να μου το φτιαξουν και μου λεγαν γιατι θα πας για κυνηγι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις