Expertr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι ειδικοτητα ειχες? αφου ετσι ετυχε τι να κανουμε?παρεπιπτωντος δεν ειχα βυσμα ετυχε και μπηκα οδηγος επειδη ειχα πει οτι εχω διπλωμα επαγγελματικο και τρακτερ ΝΟΟΟ WAYYYY
cococrops Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 ΝΟΟΟ WAYYYY βρε ναι γιατι να εχω βυσμα για να μπω οδηγος?αμα ειχα θα ελεγα να με πανε σε κανα γραφειο να καθομαι και να ξυνομαι ενω οδηγουσα
dionisis1925 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 βύσμα για να πας αεροπορία είχες όμως Δεν ξέρω πότε υπηρέτησες αλλά μετατάξεις εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον δεν γίνονται,προφανώς του παιδιού του είχε έρθει το χαρτί για πολεμική αεροπορία και να ήθελε να το αλλάξει άκυρο θα έτρωγε,στο λέω επειδή το γνωρίζω αρκετά καλά αυτό το θέμα.
cococrops Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 βύσμα για να πας αεροπορία είχες όμως ουτε καν!πανε πολλα χρονια μολις ειχαμε μπει στο ευρω χαχαχα
Expertr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 βρε ναι γιατι να εχω βυσμα για να μπω οδηγος?αμα ειχα θα ελεγα να με πανε σε κανα γραφειο να καθομαι και να ξυνομαι ενω οδηγουσα Βυσμα για να πας οδηγος δεν χρειαζεται...Βυσμα για να πας ομως οδηγος του σμηναρχου φυσικα και χρειαζεται γιατι αλλιως θα ειχε μπει αλλος που ειχε βυσμα ...Δεν θα στην χαριζαν
cococrops Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Βυσμα για να πας οδηγος δεν χρειαζεται...Βυσμα για να πας ομως οδηγος του σμηναρχου φυσικα και χρειαζεται γιατι αλλιως θα ειχε μπει αλλος που ειχε βυσμα ...Δεν θα στην χαριζαν εγω δεν εχω παντως καποιον λες να ειχε κανενας μπαρμπας μου και να μην μου το ειχαν πει?με ανησυχεις και γιατι πηγα οδηγος ρε γαμωτο και δεν πηγαινα καπου να καθομαι σε ενα γραφειο?
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω πότε υπηρέτησες αλλά μετατάξεις εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον δεν γίνονται,προφανώς του παιδιού του είχε έρθει το χαρτί για πολεμική αεροπορία και να ήθελε να το αλλάξει άκυρο θα έτρωγε,στο λέω επειδή το γνωρίζω αρκετά καλά αυτό το θέμα. τι θες να πεις; ότι ναυτικο και αεροπορια δεν πανε με βυσμα;
dionisis1925 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι θες να πεις; ότι ναυτικο και αεροπορια δεν πανε με βυσμα; Eδώ και αρκετά χρόνια όχι αδερφέ,παλιά έμπαιναν στο ναυτικό και στην αεροπορία σε κάθε ΕΣΣΟ 1800 άτομα και τώρα μπαίνουν 400 με το ζόρι 500.. Τώρα μπαίνουν όσοι έχουν κατανεμηθεί σε αυτά τα όπλα εξαρχής , δηλαδή όταν πέρασαν περιοδεύων.
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 όσοι έβαλαν βύσμα απο περιοδέυων, πέρσι υπηρέτησε ο ξαδερφος μου στο πν 1
Adon1s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Eδώ και αρκετά χρόνια όχι αδερφέ,παλιά έμπαιναν στο ναυτικό και στην αεροπορία σε κάθε ΕΣΣΟ 1800 άτομα και τώρα μπαίνουν 400 με το ζόρι 500.. Τώρα μπαίνουν όσοι έχουν κατανεμηθεί σε αυτά τα όπλα εξαρχής , δηλαδή όταν πέρασαν περιοδεύων. Και ΑΝ... Εγώ όταν πήγα να συμπληρώσω την αίτηση για το περιοδεύον στο ΚΕΠ, δήλωσα αεροπορία και ναυτικό μόνο και εν τέλει με έστειλαν στρατό ξηράς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 τι θες να πεις; ότι ναυτικο και αεροπορια δεν πανε με βυσμα; πριν από καμιά 10-15αριά χρόνια, αλλά υπηρετούσαν και σε πλοίο, όχι σε στρατόπεδα μόνο...
dionisis1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 όσοι έβαλαν βύσμα απο περιοδέυων, πέρσι υπηρέτησε ο ξαδερφος μου στο πν Ε ναι,άμα έβαλε βύσμα από περιοδεύων οκ.
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Γενικά στο στρατό όλα αλλάζουν με ένα τηλέφωνο... Όλα όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις