tz3s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ λέω να δώσουν τα μισά στα εποπια, που από το ξύσιμο και τις απαλλαγες κουράζονται τόσο πολύ και να πάρουν άλλους τόσους... Δεν είναι και άσχημα τα 600 το μήνα..
giannis193 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε δυο μήνες μπαίνω μέσα και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία. Επειδή δεν βρίσκω ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι ρούχα - παπούτσια δίνει ο στρατός και τι προτείνετε να αγοράσω; Επίσης την ειδικότητα μου θα την ξέρω πριν μπω μέσα ή όταν θα είμαι ήδη στο κέντρο;
terry308 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σε δυο μήνες μπαίνω μέσα και έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την προετοιμασία. Επειδή δεν βρίσκω ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να μου πείτε τι ρούχα - παπούτσια δίνει ο στρατός και τι προτείνετε να αγοράσω; Επίσης την ειδικότητα μου θα την ξέρω πριν μπω μέσα ή όταν θα είμαι ήδη στο κέντρο; Αυτά που πρέπει να έχει ο Νεοσύλλεκτος Έχεις μαζί σου εσωρουχα , κάλτσες , πάτους παπουτσιών , σαμπουάν , αφρόλουτρα , αποσμητικά , ξυριστικά είδη , μωρομάντηλα , χαρτί υγείας , sleeping bag
giannis193 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτά που πρέπει να έχει ο Νεοσύλλεκτος Έχεις μαζί σου εσωρουχα , κάλτσες , πάτους παπουτσιών , σαμπουάν , αφρόλουτρα , αποσμητικά , ξυριστικά είδη , μωρομάντηλα , χαρτί υγείας , sleeping bag Ευχαριστώ φίλε. Όσον αφορά την ειδικότητα ξέρεις πότε θα μου το ανακοινώσουν; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από giannis193
patsi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ φίλε. Όσον αφορά την ειδικότητα ξέρεις πότε θα μου το ανακοινώσουν; Επίσης έχεις πρόχειρο κανένα site με όλες τις ειδικότητες του στρατού ξηράς;Καλησπερα και καλη θητεια ευχομαι.Εμας μας είπαν την ειδικότητα μετα την άδεια ορκομωσιας όταν μας ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις μας.
giannis193 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και καλη θητεια ευχομαι.Εμας μας είπαν την ειδικότητα μετα την άδεια ορκομωσιας όταν μας ανακοίνωσαν τις τοποθετήσεις μας. Ευχαριστώ φίλε.Να σαι καλά. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από giannis193
Georges89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας. Ειμαι κτηριοφυλακας μαζι με ενα αλλο στρατιωτη και κανουμε 2 νουμερα 11-14 ωρες υπηρεσια καθημερινα και καποιες φορες συνεχομενο πενταωρο. Υπαρχουν και αλλοι διαθεσημοι στρατιωτες αλλα αρνουνται οι αρμοδιοι να κανουν τα νουμερα 3. Ειναι συνηθες το φαινοενο ή κατι δε παει καλα;
Oscar_Mike Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σε λίγες μέρες παρουσιάζομαι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα, που στέλνουν μετά συνήθως; Με τις ειδικότητες τι παίζει; Είναι λαχείο το τι θα σου δώσου, ή παίζει ρόλο σε τι σχολή είσαι, αν έχεις πάρει το πτυχίο από αυτή, κλπ;
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παραμεθόριο, οι ειδικότητες δεν έχουν καμία σημασία, δεν μαθαίνεις και τίποτα. Μπορεί να μπεις σε κάνα γραφείο να παιδεύεσαι με τους αρχαίους υπολογιστές που έχουν. 1
Dow Jones Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σε λίγες μέρες παρουσιάζομαι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα, που στέλνουν μετά συνήθως; Με τις ειδικότητες τι παίζει; Είναι λαχείο το τι θα σου δώσου, ή παίζει ρόλο σε τι σχολή είσαι, αν έχεις πάρει το πτυχίο από αυτή, κλπ; ενοειται και παιζει ρολο τι πτυχια εχεις και τι τεχνες ξερεις να κανεις.
Adon1s Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν εχεις καλο πτυχιο ή καλο βυσμα (ακομα καλυτερα και τα 2 ) το πολυ να πας στο Νευροκοπι για ΣΠΕΝ.
fotaras13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ενοειται και παιζει ρολο τι πτυχια εχεις και τι τεχνες ξερεις να κανεις. Τρίχες κατσαρές παίζει ρόλο. Παίζει μόνο σε συγκεκριμμένες ειδικότητες πχ χημικός μηχανικός ή τοπογράφος παίρνεις αντίστοιχη ειδικότητα αλλά πρώτον δε στη δίνουν πάντα και δεύτερον και σημαντικότερο η ειδικότητα μένει μόνο στα χαρτιά. Δλδ είσαι ένας στρατιώτης με ειδικότητα πυρηνικού επιστήμονα που βαρά σκοπιές και καθαρίζει τουαλέτες. Οι τέχνες που ακριβώς παίζουν ρόλο στην ειδικότητα; Άντε να ξερεις να παίζεις κάνα μουσικό όργανο αλλά και εκεί πρέπει να εισαι πολυ τυχερος για να σου δώσουν καλό ανάλογο πόστο... Σε λίγες μέρες παρουσιάζομαι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα, που στέλνουν μετά συνήθως; Με τις ειδικότητες τι παίζει; Είναι λαχείο το τι θα σου δώσου, ή παίζει ρόλο σε τι σχολή είσαι, αν έχεις πάρει το πτυχίο από αυτή, κλπ; Χωρίς βύσμα είσαι είτε για Έβρο είτε για καμια Λήμνο, Χίο, Μυτηλήνη ακόμα και πτυχία να έχεις (πλην διδακτορικού). Μη σου πω ότι με μικροτερες πιθανοτητες εισαι και για Κύπρο αν δεν καλυφθουν τα ατομα ασχετα αν δεν το δηλωσες
nexus5 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας. Ειμαι κτηριοφυλακας μαζι με ενα αλλο στρατιωτη και κανουμε 2 νουμερα 11-14 ωρες υπηρεσια καθημερινα και καποιες φορες συνεχομενο πενταωρο. Υπαρχουν και αλλοι διαθεσημοι στρατιωτες αλλα αρνουνται οι αρμοδιοι να κανουν τα νουμερα 3. Ειναι συνηθες το φαινοενο ή κατι δε παει καλα; κατι δεν παει καλα φιλε,βγες E.Y να δεις αν χοσουνε κανεναν. εγω αυτα εκανα χχαχ σε 8 μηνες θητεια 30μερες Ε.Υ(ΚΟΛΟΦΙΔΟ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ 12ΜΕΡΕς ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΛΛΙΟΜΕΝΑ 12-15ΩΡΑ
Haris San Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εγω μπαινω στις 20 πευκο... Και τωρα θα κανω τις αγορες για τον στρατο...Θελω να παρω ισοθερμικα, να παρω τιποτα απο το skroutz που εχει φτηνα ή να παρω απο κανα Intersport? Θα εχει διαφορα σε ποιοτητα? Γιατι στο intersport εχει 30 ευρω το ενα, ενω στο skroutz βρισκεις και με 25 ευρω πανω κατω συνολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις